Aihe

0-9 -vuotiaiden osuus koronatartunnoissa 15%

Anonyymi

Helsingin Sanomat korjasi 2.4.2021, s. A18, että 0-9 -vuotiaiden osuus koronatartunnoissa on 15% ja tartuntoja oli keskimäärin 364 viikossa maaliskuun lopussa.

Kun perustuslakivaliokunta torppasi liikkumisrajoitukset ja vaati kohdistamaan rajoitustoimet tarttumiskohteisiin, niin se tarkoittaa,
- alakoulut ja päiväkodit on suljettava
- rajoille järjestettävä 100% testaus ja karanteeniin ohjaus
- kotibileet kiellettävä
- erikoiskaupan liikkeet ja kauppakeskukset suljettava
- sanomattakin on selvää, että nyt jo kuntosalit pitää laittaa AVIn viivyttelystä huolimatta kiinni!

Nykyrajoituksilla korona leviää.

Rokotusten osalta, eikö nyt jo pääkaupunkiseutu saa eniten rokotteita, paljon enemmän kuin muut alueet? Rokotteet jaetaan väestön suhteessa. Right?

Jos ajatellaan Lappia tai Mäntyharjua, niin vaikka siellä on nyt tilanne hyvä, niin kymmenet tuhannet pääkaupunkiseudun matkailijat vievät sinne tartuntariskin. Kyllä maakunnissakin pitää saada ja on tarpeen rokottaa. Uhka on kaikkialla.

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hyvä kirjoitus. Se ei vain kiinnosta meidän päättäjiä. He eivät osaa tehdä päätöksiä. Tämä on valitettavaa myös koko maailmassa. Ihmiset ovat itsekkäitä. Minä, minä ajattelu on pääasiassa. Näyttää siltä että vain vahvat selviää tästä viruksesta ja hauraat kuolee. Ehkä meitä on liikaa ja sen vuoksi tällainen virus tuli tänne maapallolle. Onhan näitä ollut ennenkin. Nyt ne jotka toimii suositusten mukaan ehkö jarruttaa ja pitkittää tämän viruksen kestoa? Let's party? Pelataanko rulettia? Koska niitä rajoituksia ei saada aikaan.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

   Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
   Kotimaiset julkkisjuorut
   87
   6187