Aihe

Fanitus ja jauhaminen

Anonyymi

En ole koskaan tajunnut miksi ihmiset jaksaa jauhaa päivästä toiseen julkkiksista ja fanittaa niitä? Tämänkin palstan suosituimpia keskusteluja katsoo niin ne liittyy Maisa Torpan elämään miksi? Miksi esim Maisan elämä kiinnostaa minua se ei kiinnosta paskan vertaa eikä kenenkään kuninkaallisen tai muunkaan? En koe tarvetta fanittaa ketään kaikki on ihan tavallisia ihmisiä eikä mitään muuta voi ollakkaan. Fanituksessahan on kyse siitä että henkilö on luonut päässään jonkun epätodellisen sankarikuvan jostain ja fanitus asteesta riippuen mitä enemmän sekaisin henkilö on niin sitä suuremman illuusion hän on rakentanut mielikuvituksessaan. Miksi nöyristelisin jonkun näyttelijän tai muusikon edessä ja käyttäytyisin niin että he ovat minua jotenkin arvokkaampia ihmisiä koska heidän naama on näkynyt telkkarissa. Missä kohtaa heistä tulee arvokkaampia? Jos saisin valita en vaihtaisi itseäni muihin olisin siltikin vaikka huonomminkin menestyvänä itseni en kukaan muu. Eikä kukaan voi ollaakaan kuin itsensä. Halpoja kopioita on paljon. Mikä tarve sekin on kun aikuinen ihminen pukeutuu kuin fanittamansa henkilö? Mitä vittua? Yritätkö esittää häntä vai mitä siinä tapahtuu? Perse aukisena näyttää joltain julkkikselta ehkä muusikolta mutta ei osaa soittaa mitään soitinta.

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Olet valtavan kiinnostunut jostakin Maisasta, muuten et tänne noin pitkää ihailuviestiä väsäisi. Seuraat tarkasti, mitä täällä Maisasta kerrotaan.
   Lepuuta aivojasi ja mene lenkille, syö munia ja juo simaa. Maisa unohtuu edes hetkeksi.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yksin oli Sofia tullut Espanjasta

   https://www.seiska.fi/kotimaa/jattiriita-espanjassa-sofia-belorf-palasi-yksin-suomeen-ilman-stefan-thermania-kuvat Harmi, että tää ja muut riidat on v
   Kotimaiset julkkisjuorut
   62
   2364