Aihe

Kristinusko on ymmärretty väärin!

Anonyymi

Kirkot ja rakennukset yms. on ihmisten jälkeenpäin kehitelmää. Jeesus oli kansanjohtaja joka kritisoi päättäjiä. Fariseukset olivat hallitsevaa luokkaa. Jeesusta pidettiin kansankiihottajana ja villitsijänä. Hänestä leivottiin kovalla kiireellä rikollista koska ihmisjoukot seurasivat häntä. Fariseukset olivat kateellisia hänen suosiostaan. Joukot kulkivat hänen perässään. Fariseuksille tuli kiire kehitellä hänestä syyllistä johonkin rikokseen.

Jeesus yritti kaikkensa vältelläkseen konfliktia, sen sijaan fariseukset seurasivat Jeesuksen kintereillä ja nyppivät ja veivasivat niin kauan, että saivat Jeesuksen sanomaan jotain sellaista mistä häntä voisi jonkun pilkunyppiäsilaian mukaan syyttää.
Fariseuksilla oli taloudellista valtaa.

Jeesus suuttui!!!!!!!!!!!!!!
Huolestuttavaa kyllä Jeesus riehui ja heitteli pöytiä ja tuoleja. Nykyään hän menisi Eduskuntaan ja heittäsi siellä kokouksen pöydät nurin ja paperit lentelisivät.

Lopputulos oli tietenkin, että Jeesus vangittiin.

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jeesus teki lukemattomia hyviä töitä. tämä on se vääryys koska se ärsyttää niitä muita. Nämä muut haluavat hallita omassa nörppänaama maailmassaan omilla pilkunviilaus laeillaan. Niiden turvin heidän on kiva kiusata ihmisiä ja tehdä vääryyksiä.

   Muuta kansa, mitä ihmettä he rakastuivat Jeesukseen. Kansa juoksi jeesuksen perässä. Hänen hyvä lempeä puolensa lääkitsi heitä. Ruuan perässäkin he olivat. Jeesus ei tuominnut heitä vaikka he tulivat "leipäjonoon" vilpillisin mielin.

   Jeesus varoitti pedofiileista ( tämä "unohtui" aktiivisesti vuosisatoja).
   Naisetkin luottivat Jeesukseen, silloin se oli oikeasti sensaatiomaista. Nörppänaama opetuslapset yrittivät estää naista tuomasta kallista öljyä Jeesukselle. he halusivat hallita ja tehdä uuden säännön. Jeesus kielsi sen. Edelleen naisille luetaan sääntöjä, mutta Jeesus ei niitä latele.

  • Anonyymi

   Fariseusten merkitys tässä on se oleellinen. Heidän vallanhalunsa ja muu kähmäilynsä. heillä oli omat kytköksensä Roomalaisiin ja siellä he supatteluivat ja puhuivat pahaa Jeesuksesta.

  • Anonyymi

   Jeesuksen muistavat kaikki! Kenenkään fariseuksen elämästä ei tehdä sellaista määrää käsityö tauluja ( Jeesus taulu ristipistoin). Jeesusta kaikki ihailevat ja kaihoisasti rukoilevat. Kukaan ei rukoile fariseusta.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

   Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
   Kotimaiset julkkisjuorut
   97
   6810