Aihe

Sanna Marin, eurobondit ovat jo tulossa?

Anonyymi

Millähän hätävalheilla nyt meinaat selvitä, vai pannaanko samaan piikkiin vaan.
Ranska ja Italia ovat nyt ajamassa täyttä vauhtia eurobondeja ja nyt tarvitaan taas suomalaisten vastuunkantoa, eli pyrkimys on päästä jälleen köyhien suolmalaisten lompakoille.

6

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Paljonkohan oli kassavajetta joka päivä kun märinä istui kassalla?

  • Anonyymi

   Eipä tunnu vasemmiston pummeja vielä eurobondit kiinnostavan. No se aika tulee, kuin sielläkin herätään tähän järjettömyyteen.

   • Anonyymi

    Saksa,ranska ja nyt mahdolliseti myös italia on määräävässä asemassa.Suomen on vain mukaudutta,kun ei ole mahdollista irtautua Englannin tapaan pois koalitiosta.Pitää tasapainoilla ja sanoa jees kokouksissa,silloin saa suomikin jotain.Ollessa mukana huomataan.


  • Anonyymi

   Meidän lienee paras muuttaa ranskaan tai italiaan, ja hakea kansalaisuutta. Ei tästä muuten selvitä. Suomeen jääköön vaan eräs kansanosa, jotka tänne ovat viimeksi tulleet. Heillä on kyllä varaa elättää koko eteläinen eurooppa, meitäkään ei ole kuin viitisen miljoonaa, niin sinne mahdumme mukavasti sekaan.
   Samalla tulee mukava ilmastokin kaupan päälle, vähemmän räntäsateita.

  • Anonyymi

   Hyvä diili luvassa jälleen, turha valittaa.

  • Anonyymi

   Ylivelkaannutetaan nopeasti suomi konkurssiin. Verot nolliin, bensaverot pois, lapsilisät 3-4 kertaiseksi niinkuin nettosaaja Puola esimerkiksi teki.

   Tuplataan työttömyyskorvaukset ja ajetaan setelirahoitusta kansalle. Sitten kun maa on konkassa niin EU, Italia ja muut paskamaat siivotkoon jälet ja maksakoot meidän laskut!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuolleille ei pitäisi nauraa mutta nyt naurattaa

   Norjan johtava koronakieltäjä sairastui koronaan ja kuoli https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/fbbd4cec-3688-4113-9424-bbd5d9c5a3c8
   Maailman menoa
   622
   16496
  2. Maisa sairaalassa

   https://aijaa.com/JHObE3 Nonni.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   369
   12901
  3. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

   Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
   Kotimaiset julkkisjuorut
   131
   8150
  4. Yksin oli Sofia tullut Espanjasta

   https://www.seiska.fi/kotimaa/jattiriita-espanjassa-sofia-belorf-palasi-yksin-suomeen-ilman-stefan-thermania-kuvat Harmi, että tää ja muut riidat on v
   Kotimaiset julkkisjuorut
   131
   8131
  5. Oho! Vappu Pimiä yllättäen myös Kokkisota-juontajaksi - Sikke Sumari pois äkillisestä syystä

   Maajussille morsian, TTK ja nyt myös Kokkisota. Pimiällä riittää vientiä... https://www.suomi24.fi/viihde/oho-vappu-pimia-yllattaen-myos-kokkisota-juo
   Kotimaiset julkkisjuorut
   92
   4264