Kielletyt lepopäivät ja kielletyt ruuat (lihalliset opit)

Anonyymi

UT:ssa eli Uudessa Liitossa ei ole sapattikäskyä eikä kiellettyjä lepopäiviä eikä kiellettyjä ruokia.
Adventismioppi aiheuttaa kiistoja ja eriseuraisuutta.
Arasolakin on tunnustanut tämän.

Adventistien liha puhuu.....ei Pyhä Henki.

Ovat kuin sapattirakkikoiria ja valehtelevat rakastavansa lähimmäisiä.

21

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kuka luulet olevasi, katkera neitsyt jota kukaan ei huolinut?

   • Anonyymi

    "Kuka luulet olevasi, katkera neitsyt jota kukaan ei huolinut?"
    Luuletko olevasi bunkkerin ja pastorin neitsyt.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "Kuka luulet olevasi, katkera neitsyt jota kukaan ei huolinut?"
    Luuletko olevasi bunkkerin ja pastorin neitsyt.

    Jos olet neitsyt niin kerro siitä pastorillesi hän ilahtuu.
    Sapatti-iloa pastorille.


  • Anonyymi

   Vanhassa testamentissakaan ei ole kiellettyjä lepopäiviä. Mitä oikein sekoilet?

   • Anonyymi

    Onhan . Työtä pitää tehdä välipäivät .


  • Anonyymi

   Arvaa harmittiko ?

  • Anonyymi

   Aloittaja valehtelee.

  • Anonyymi

   Söisikö aloittaja kaikkea mitä tuolla maailmalla syödään ??

   kysynpävaan.

  • Anonyymi

   Jaa- missä on kielletty lukea KOKO raamattua. Eihän Uutta testamenttia osaa käsitelläkään, ellei koko raamattu ole opetuksessa läsnä.
   Ei pidä harhailla.
   Ja Jeesuksen aikana se vanhan puoli kirkasti Jumalan sanana armollista Jumalaa.

   (40:3) Ja hän nosti minut ylös turmion kuopasta, lokaisesta liejusta, ja asetti minun jalkani kalliolle, hän vahvisti minun askeleeni. (40:4) Hän antoi minun suuhuni uuden virren, kiitoslaulun Jumalallemme. Sen näkevät monet ja pelkäävät ja turvaavat Herraan. (40:5) Autuas se mies, joka panee turvansa Herraan eikä käänny ylpeiden puoleen eikä niitten, jotka valheeseen eksyvät! (40:6) Herra, minun Jumalani, suuret ovat sinun ihmetekosi ja sinun aivoituksesi meitä kohtaan. Ei ole ketään sinun vertaistasi. Niitä minä tahdon julistaa, niistä puhua, niitten paljous on suurempi, kuin luetella taidan. (40:7) Teurasuhriin ja ruokauhriin et sinä mielisty; minun korvani sinä avasit, polttouhria ja syntiuhria sinä et vaadi. (40:8) Silloin minä sanoin: "Katso, minä tulen; kirjakääröön on kirjoitettu, mitä minun on tehtävä.
   (Psa 40:2-7)
   (40:9) Sinun tahtosi, minun Jumalani, minä teen mielelläni, ja sinun lakisi on minun sydämessäni." (40:10) Minä julistan vanhurskautta suuressa seurakunnassa; katso, en minä sulje huuliani. Sinä, Herra, sen tiedät. (40:11) Minä en peitä sinun vanhurskauttasi omaan sydämeeni, vaan puhun sinun uskollisuudestasi ja avustasi; minä en salaa sinun armoasi ja totuuttasi suurelta seurakunnalta. (40:12) Sinä, Herra, älä sulje minulta laupeuttasi, sinun armosi ja totuutesi varjelkoon minua aina. (40:13) Sillä lukemattomat vaivat minua saartavat, minun rikkomukseni ovat ottaneet minut kiinni, niin etten nähdä taida; ne ovat useammat kuin pääni hiukset, ja rohkeus on minulta mennyt. (40:14) Kelvatkoon sinulle, Herra, pelastaa minut, Herra, riennä minun avukseni. (40:15) Hävetkööt ja punastukoot kaikki, jotka minun henkeäni etsivät, hukuttaaksensa sen; peräytykööt ja tulkoot häpeään ne, jotka tahtovat minulle onnettomuutta. (40:16) Tyrmistykööt häpeästänsä ne, jotka minulle sanovat: "Kas niin, kas niin!" (40:17)

   Iloitkoot ja riemuitkoot sinussa kaikki, jotka sinua etsivät; ne, jotka sinun autuuttasi rakastavat, sanokoot aina: "Ylistetty olkoon Herra!" (40:18) Minä olen kurja ja köyhä, mutta Herra pitää minusta huolen. Sinä olet minun apuni ja pelastajani; minun Jumalani, älä viivy.
   (Psa 40:8-17)

  • Anonyymi

   Mitä hyvää on lampaan munuaisrasvassa? Sitähän mainostetaan VTssä .
   Parempaa on matikkakeitto, suomuton herkku. Kielletty sellainen suomuttomuutensa vuoksi.

   • Anonyymi

    Makrilli mustekala osterit kanit jänis kameli on kielletty mutta ne syö joilla on nälkä.


  • Anonyymi

   Adventismissa pidetään hyvää huolta omasta lihasta.
   Siitä tulee sellainen pyhempi olo.

  • Anonyymi

   Mitä sitten tarkoittaa kun Jeesus sanoo:

   "Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan; en minä ole tullut kumoamaan, vaan täyttämään. Sillä totisesti minä sanon teille: kunnes taivas ja maa katoavat, ei laista katoa pieninkään kirjain, ei ainoakaan piirto, ennenkuin kaikki on tapahtunut. Sentähden, joka purkaa yhdenkään näistä pienimmistä käskyistä ja sillä tavalla opettaa ihmisiä, se pitää pienimmäksi taivasten valtakunnassa kutsuttaman; mutta joka niitä noudattaa ja niin opettaa, se pitää kutsuttaman suureksi taivasten valtakunnassa."
   Mat. 5:17-19

   Ja mikä laki ihmisen sydämeen tulee kirjoitetuksi?

   "Sillä tämä on se liitto, jonka minä teen Israelin heimon kanssa näiden päivien jälkeen, sanoo Herra: Minä panen lakini heidän mieleensä, ja kirjoitan ne heidän sydämiinsä, ja niin minä olen heidän Jumalansa, ja he ovat minun kansani. Ja silloin ei enää kukaan opeta kansalaistaan eikä veli veljeään sanoen: 'Tunne Herra'; sillä he kaikki, pienimmästä suurimpaan, tuntevat minut."
   Kirje heprealaisille 8:10-12 (Jeremia 31:31-34)

   Onko Jumalan laki kirjoitettu sydämeesi?

   • Anonyymi

    Jere murhattiin eikö. Sakarias murhattiin . Jesaja 58 paasto joka on Jumalan mieleen .


  • Anonyymi

   Tunteeko aloittaja Kai A ?

  • Anonyymi

   UT on kyllä hyvä kirja se ei kiellä tapamistakaan kunhan vain muistaa rakastaa tappamaansa ihmistä kyllä elämä helpottui paljon .

   • Anonyymi

    Mistä olet tuon käsityksen saanut ? Mites sielä 10 käskyissä sanotaan tappamisesta ?


   • Anonyymi

    Herodes oli Ismail arabiasta jotain itumean sukua . Mihin keturan lapseteni. Esau ja Ismail karkotettiin itään. Haagar itään,oli Egyptistä orja. Jeesus tuli Iisakin sukuun.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mistä olet tuon käsityksen saanut ? Mites sielä 10 käskyissä sanotaan tappamisesta ?

    Sen takia kunkku David teki suuren virheen kun murhautti sotapäällikkönsä ja pani sen vaimon raskaaksi ja se lapsi kuoli.


  • Anonyymi

   Uudessa testamentissa on pakollinen lepo herrassa ikuinen rauha pojassa Jeesuksessa ikuisesti kokoajan. Kristitty pitää pyhiä päiviä vain Jeesuksen muistoksi only .

  • Anonyymi

   Ajattele jos sulla on varastettua tavaraa rahaa lemmikkejä kukkia kelloja kenkiä se on sulle tuhoon vihittyjä omaisuutta ja varas saa viedä sulta kaiken saatana siis ja varkaat. ! Palauta äkkiä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ansiosidonnaisen porrastaminen olisi vain reilua

   Nykyisin sinnitellään töissä tasan minimiaika, jonka jälkeen heittäydytään ansiosidonnaiselle maksimiajaksi. Uudessa mallissa olisi oikeus sitä pidemp
   Maailman menoa
   246
   3599
  Aihe