Aihe

Pahat suklaatuotteet

Anonyymi

Suklaa on pahaa. Mutta ravintosuklaata ihmisen on mahdollista syödä, että näläntunne tulee torjutuksi ja käyttää sitä elintarvikkeena. Mitä suklaata olisi mahdollista käyttää ravintona? Ja mitkä ovat niitä pahoja karamellisuklaita?

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ikävää että sinusta suklaa on pahaa

  • Anonyymi

   Viranomaisetkin suosittavat aina muutaman päivän elintarvikevaraston pitämistä kodin kaapistoissa. Voi varata näkkileipää, hernevelliä, muita säilykkeitä sekä erilaisia ryynejä ja tietysti sitä suklaata. Tokmannilta saa 6 levyä kympillä, joten mullakin on yläkaapissa pakka Fazerin sinistä sekä toinen pakka Marabouta ja lisäksi vielä pähkinäsuklaata Tokmannilta. En suostu syömään mitään kitkerää taloussuklaata.
   Joskus maistelen niitä vahvoja, missä on kaakaota 75 % tai silleen.
   Tärkeintä on pitää kaapissa kattava valikoima eri laatuja.

   • Anonyymi

    En ole varma onko ns. maitosuklaan rasva sellainen asia, että se on ihmiselle hyväksi? Koska en tiedä sitä, mutta epäilen sen olevan huono asia.
    Mutta, jos suklaa täyttäisi jotkut laatuvaatimukset ja sillä olisi laatuluokitukset, joita ihmiset voisivat ymmärtää, niin silloin uskon, että laatuluokitukset täyttävä suklaa voisi nimenomaan täyttää jonkin osan ravinnossa, sen mukaan kuin sen ravintosisällöt ovat.

    Olisi olemassa ravintosuklaat ja makeissuklaat, joista ihminen voisi valita sellaisen, joka kelpaa ravinnoksi. Ja makeissuklaiden aiheuttama häiriö elintarvikkeeksi mahdollisesti soveltuvien aineiden osalta voitaisiin häivyttää omaan viihdekäyttökategoriaansa, jota ihmiset voisi tietää välttää.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Megasexy! Erika Vikman kiehnää sängyssä punaisessa lateksipuvussa: "Ilman häpeää..."

   Ensin tuli Cicciolina, sitten Syntisten pöytä ja nyt Häpeä. Superseksikkäästi pukeutuva Erika Vikman osaa todellakin kohahduttaa vai mitä mieltä olet?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   288
   8204