Aihe

Brittien taistelu merirosvoja vastaan nostaa kysymyksen

Anonyymi

Elämmekö vielä aikaa että vanhat valkoiset anglo-saksiset britit rasistit peruukkien kanssa jotka ovat tehneet orjakauppaa ja miljoonia voittoja Usa-britti kolonialismin symbioosissa kuin syöpä.Vai kunnioitammeko todellisia merirosvoja jotka vapauttivat mustia orjia brittilaivoista ja antoivat heille vapauden taistella orjuuttajia vastaan ja pitivät heitä oikeasti "Brother" veljinään.Heillä oli tukikohtanaan Nassau Karibian alueella.Meillä suomalaisilla on joillakin huono tapa kumartaa auktoriteetteja ja kruunua vaikka he ryöväävät omaisuuksia ja orjuuttivat tummia ihmisiä.Hajoittivat heidän perheet ja kahlitsivat heidät orjalaivoihin.Ja silti monet suomalaiset kavahtavat sitä että laivalla noustaan kapinaan ja uhmataan kapitalisteja ja kruunua koska pelkäämme että rikomme lakia ja Jumalaa vastaan.Emme riko emmekä kapinoi.Jopa Jeesus sanoisi näin Pääsiäisenä että vapauttakaa orjat te kapitalistit ja rahan ahneet.He kaikki orjat ovat minun veljiäni ja siskojani.Meidän suomalaisten ei pidä pelätä ja kumartaa Kruunua vaan löytää inhimillisyys meidän omasta sydämestä.Nato on kuin orjakaleerilaiva ja sillä on tiukka aikataulu ja se tekee sen itsekkäästä vallasta ja halusta olla merten ja maan Herra.Mutta se ei mene niin.Meillä kaikilla on vapaus olla ihmisiä ilman jotain Organisaatiota jota johtaa rahan ahneus ja orjuus.

6

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Olet ymmärtänyt kaiken väärin. NATO on sitoutunut rauhaan, yhteistyöhön ja rehelliseen vuoropuheluun. NATO-maissa on rauha.

  • Anonyymi

   Ennen kruunu hankki väkivaltaa käyttäen orjia koska sokerin tuotanto Länsimaissa oli vasta alkua.Pahempaa oli tulossa.Koko orjuudesta luotiin tuotantoa kuin broileritehtaassa.Osa mustista kuoli laivoissa mutta silti Britannia teki voittoa ihmislihalla.Nykyisin Facebook,Twitter ja muut jätit kerää meistä dataa ja myy sitä eteenpäin.Kun nykyisin on vaalit tai Presidentin vaalit niin epäröiviä äänestäjiä julmasti hyväksikäytetään erilaisilla mieltymyksillä ja valheilla.Siksi demokratia on uhattuna tai peräti tuhottu ja siitä kiitos ylirikkalille "kapitalisteille".Onko maailma menetetty vai pystymmekö vielä viimeiseen vastarintaan vai olemmeko jo passiivisia puolikuolleita zombieita jotka huutavat "Hyvä USa" Sinä olet meidän Herramme ja Huumeemme iankaikkisesti Aamen

   • Anonyymi

    Näin se varmasti menee kun USAn erinomaisuutta on toitotettu ihmisille jo sata vuotta


   • NATO-maista demokratoita ovat lähes kaikki ja Turkkikin oli sitä vielä muutama vuosi sitten ennen Erdogania. Mietipä sitä.


  • Anonyymi

   Voi Nato Nato nyt taisi Johnny Depp tulla ja upottaa paatin nimeltä Nato.
   Mustaparta,Coco Chanel parta ja lopulta Isoparta ja Italia PappaParta sanoi että onneksi Nato on kohta historiaa.Aamen

  • Anonyymi

   Miksi Naton kapteeneina on peruukkipäisiä rasisteja johdossa (kaljuja).Jopa niiden vaimot ovat puhuneet usein medialle että ottavat avioeron näistä dementikoista koska eivät jaksa kuunnella näiden miestensä sekavia sotajuttuja vuodesta toiseen.

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yksin oli Sofia tullut Espanjasta

   https://www.seiska.fi/kotimaa/jattiriita-espanjassa-sofia-belorf-palasi-yksin-suomeen-ilman-stefan-thermania-kuvat Harmi, että tää ja muut riidat on v
   Kotimaiset julkkisjuorut
   62
   2410