Aihe

Jokainen kohta Raamatussa joka sanoo Ego Eimi tulisi suomentaa Jumala

Anonyymi

Sekä -33/-38 että 1992 käännös väänökset vääristävät kaikki nämä kohdan joissa Jeesus sanoo suoraan olevansa Isä Jumala. Kreikan kielessä sana Ego Eimi tarkoittaa juurikin kristinuskon Jumalaa, meidän Herraamme, ja vain Jeesuksella on oikeus käyttää tätä sanaa "Minä Olen" eli Jumala puhuessaan itsestään sillä Jeesus on tietoinen siitä että hän itse on Isä Jumala. Eikä siksi kenenkään muun tulisi koskaan käyttää tätä sanaa itsestään vaan peräti välttää sen ääneen lausumista.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Sitä pahempi, että hänet sitten kidutettiin kuoliaaksi ristille ja on uhrilahja vihaiselle Jahve-satanalle Augburgin tunnustuksen mukaan, ja te julistatte Paavalin antamin ehtoollisen asetussanoin Herran kuolemaa, kunnes hän tulee. Paluupäiväksi on sitten laitettu koko maailman viimeinen päivä, joten tässä ei ole sitten toivoakaan päästä saatanan vallasta eroon koko maapallon elinaikana.

   Onneksi tuo tarina on vain Paavalin saarnaajien luomaa kristuskulttia, ja ilmestyskirjan 12. luvun mukaan tuo saatana sitten saa kenkää taivaasta, eikä koko kristuskultilla ole mitään tekemistä Jeesuksen kanssa muuta kuin uhrin osa. Joten se siitä tarinasta.

   • Anonyymi

    Kyllä olisi maailmalla hepposet eväät, jos näillä teidän jumalatarinoilla ja järjenkäytöllä maailma ja Jumala määriteltäisiin ja ihmisen elo. Luoja, kun loppuisi jo - olette niin paljon pahaa saaneet aikaiseksi, ettei ole määrää eikä rajaa. Niitä asioita, joissa on todella vaikeuksia noudattaa Jeesuksen opetuksia ja voittaa alhaiset tunteet, kun tekisi mieli lyödä oikein kunnolla lekalla päähän.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yksin oli Sofia tullut Espanjasta

   https://www.seiska.fi/kotimaa/jattiriita-espanjassa-sofia-belorf-palasi-yksin-suomeen-ilman-stefan-thermania-kuvat Harmi, että tää ja muut riidat on v
   Kotimaiset julkkisjuorut
   116
   6155