Miten Marin päätyikin lopulta Anttivangiksi

Meille hyväksi, kun mennään kohti keskustaa, olisi sitten puolueväri mikä tahansa, eli kuullaan joka suuntaan myös mielipiteitä. Ei tukahduteta äärivasemmsiston tapaan heille ikäviä ääniä, kun juurikin mm pääministeri kertoi sitä suuntaa edustavansa. Ei me olla Suomalaiset äärivasemmistoa mieleltämme.

Kaikille hyvää pääsiäispyhien jatkoa, politiikka elää pyhinäkin.

En malta tehdä viime käännöksistä tallaista pientä roknoosia, kun lähteenä maan mainio lehtimies. Joka sai taas kielenkannat liukkaiksi vastauksissa.
Alkaa paine päämisteriä kohtaan kasvamaan, se yleensä tietää arvovaltansa nopeaakin laskua, jossa omat sosialistit tulee "selittäjiksi" joka ei nykyaikana paljoa paina kun tietoa on tulvillaan eetterissä. kyllä nyt SDP kaipaisi Oikeistodemareita jo kiivaasti, joka SDP femistien taholta kielletty äänivalta. Vastapainoa pitää aina olla, jo kouluaikoinani eräs opettajistani toi sen julki, miten asiat paranee kun tulee kantoja esille useampia. Punavihreillä halu kieltää äänet jotka eri heitä helli.

>>Millainen politiikan kärsimysviikko Golgatan teineen ja perustuslakivaliokuntineen on takana! Tapahtui ihme, joka pääsiäiseen yleisesti liitetään. Näet ihmeen lailla hallituksen määrätietoinen koronataival pysähtyi kuin seinään.
Ehkä kuluneesta viikostakin pyhät miehet ja naiset tekevät kirjoituksia, joiden todenperäisyyttä pohditaan vielä tulevina aikoina monissa kirkollis- ja puoluekokouksissa.

Tässä Sanna Marinin (sd) poliittisessa Via Dolorosassa on kyse eräänlaisesta rospuuttoon liittyvästä yhteiskunnallisesta kelirikosta seurauksineen, joista yksi on se, että hallituksen talloma polku alkoi äkkiä pehmetä, eikä se kanna enää raskaita kuormia.
Miten juuri entinen pääministeri, Sdp:n ex-puheenjohtaja Antti Rinne talutteli sanoillaan perustuslakivaliokunnassa seuraajansa Sanna Marinin tämän uran pahimpaan arvovaltatappioon. Marin joutui perustuslakivaliokunnan Anttivangiksi.

Kun ajatellaan, että hallitus on ohjelmassaan vannonut nojaavansa tietoon ja tutkittuun päätösperäisten päätöksien päätöksentekoon, miten voi käydä, että kävi kuin kävi! Miten perustuslakivaliokunnalle voi tulla hallituksen ja valtioneuvoston kanslian suunnalta perusoikeuksiin liittyvää sutta ja sekundaa, kun lakiesityksen olivat tarkastaneet ja hyväksi nähneet ainakin seuraavat hahmot:

1. Pääministeri Sanna Marin ja ”varapääministeri” Krista Kiuru (sd);

2. Heitä vähäisemmät ministerit, rkp:n oikeusministeri Anna-Maja Henrikssonia myöten;

3. Oikeuskansleri Tuomas ”Viikari” Pöysti;

4. Valtioneuvoston kanslian alivaltiosihteeri Timo ”koristekonsulentti” Lankinen;

5. Marinin poliittinen valtiosihteeri Henrik Haapajärvi (sd) ja auringon peittävä ministereiden avustaja-armeija (jolla sivumennen sanoen piti olla lainvalmistelua parantava vaikutus);

6. Ja kaiketi se muuan mies, joka katosi väkijoukkoon, ja jota voidaan lopulta syyttää kaikesta kuten huonossa rikosromaanissa, koska tällä kertaa liikkumisrajoitusten kaatumista ei voi panna Helsingin pormestarin Jan Vapaavuorenkaan (kok) tilille, vaikka mieli tekisi.

Niin että, miten kaiken jälkeen lakiesitys kaatui, vaikka Marin vasta joulun alla sanoi valtioneuvoston palaverissa legendaariset sanat ”minä hoidan perustuslakivaliokunnan”?

Homman piti olla selvä, koska Marinin edeltäjä Antti Rinne siirrettiin varapuhemiehen paikalta ”hoitamaan” perustuslakivaliokuntaa, ja nyt juuri Antti sanookin Sannan hallitukselle, ettei kuulkaa käy!

Ettei Rinteelle ollut sittenkään edes vastenmielinen kokemus kertoa julkisuuteen, ettei hallituksen sekava lakiesitys täyttänyt alkeellisiakaan perustuslain vaatimuksia.

Kuiskutteluun liittyy tietoja, etteivät Marinin ja Rinteen välit ole yhtä hyvällä tolalla kuin vielä muutama kuukausi sitten oletettiin. Tähän liittyy myös korkeampaa demarimatematiikkaa, että funktio, jossa Rinteen piti siirtyä Marinin hallituksen työministeriksi, ei olisikaan toteutumassa.

Kun päälle lisätään vielä Ylen kuntavaaligallup, jossa Sdp:n kannatus sukelsi 18 prosenttiin ja kolmannelle sijalle, niin se tarkoittaa kovenevaa keskustelua Sdp:n sisällä.

Ehkä puolueen nykyjohto joutuu nyt kuulemaan enemmän jopa eduskuntaryhmän syrjäytettyjä tovereita ja ryhmän puheenjohtajaa Antti Lindtmania, jonka Marin yritti joulunalusoperaatiossa sivuuttaa varapuhemieheksi. Ne jotka alennetaan, ne ylennetään, sanotaan Isossa Kirjassakin, kuten Matteus kertoo.

Ja minne katosi Krista Kiuru, kun pääministeri on ongelmissa. Missä luuraa tämä Marinin tukija?

Tämän kysymyksen esitti Setä A:lle eräs demaritoveri. Kyseessä on kuulemma Kiuruun liittyvä lajityypillinen katoamisoperaatio, kun johtajalla on ongelmia. Jahka selviytyjä on selvillä, lintu ilmestyy ruokintapaikalle, toveri lisää.

PS 1. Pääministerille kuuluu poliittinen vastuu, mutta hallituksen tarvitsemien syyllisten etsiminen jatkuu heti pääsiäisen jälkeen. Ykkössijalla on oikeuskansleri Pöysti. Syystäkin. Nukkuiko Pöysti, kun olisi pitänyt olla hereillä?

https://www.is.fi/politiikka/art-2000007898421.html

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tulee historiaa, tulossa jo toinen pääministerin ero, se lienee jotakuinkin varmaa !
      Myös varapääministeri Kiuru lienee osansa tehnyt. Alkaa heillä selittelyt miten ennen oli demari silmin huonosti ja nyt hyvin.

      • Anonyymi

        Taas kaikkien alojen pöljäpersu kertoo itseään viisaammille , asioista, joista ei oikeasti ymmärrä mitään.

        Kirjoitustyylistä ei voi erehtyä, kyseessä on aito pöljäpersu. Ai että Kiuru on varapääministeri? Kun ei ymmärrä, niin ei ymmärrä,

        "Pääministeri on vastuussa toimistaan eduskunnalle kuten muutkin ministerit. Pääministeri toimii myös tasavallan presidentin sijaisena tämän ollessa estyneenä. Jos pääministeri on estynyt, hänen tehtäviään hoitaa pääministerin sijaiseksi määrätty ministeri ja tämänkin ollessa estynyt virkavuosiltaan vanhin ministeri."

        Muuten apropoo...pääministerin sijainen on Annika Saarikko, meillä ei Suomessa ole varapääministeriä, hehhehhehhehh


    • Anonyymi

      Miten sinä päädyit palstan toiseksi suurimmaksi valehtelijaksi. Suurin valhe on tietenkin se, että valehtelet olevasi majuri. Kaikki joilla on ymmärrystä siitä minkälaisia koulutuksia se vaatisi tietävät väitteesi valheeksi,

      Paljon muutakin olet valehdellut. Esimerkiksi Pystyyn_kuolluthan se pari vuotta sitten todisti kun laitoit kuvan metsästäsi jonne sanoit tehneesi kaikille kuntalaisille avoimen kuntoradan ja erehdyit oikein kuvan laittamaan. Paha vaan, että kuva oli Sveitsistä.

    • Anonyymi

      Tulee kepun puheenjohtajan ero se alkaa olla jo selvää, myös Vehviläiselle tulee lähtö

    • Anonyymi

      Ulkoilu ja kuntoradat on hyväksi vain, talvella hiihtäen. Kunnalivaalin aikaan tuskin on tätä hallitusta. Mitätöntä tuskin edes tarvitaan.

    • Anonyymi

      Haapalahan toistaa oikeistopopulistista jargonia kuin papukaija maalittaen Marinia joka käänteessä, sen jutut ovat ihan yhtä tyhjän kanssa enkä viitsi niitä edes lukeakaan koska sisältö on täyttä höttöä!

    • Anonyymi

      Et viitsi lukea ja siltikin tiedät ? ihme sälli.

      • Anonyymi

        En viitsi lukea koska Haapalan kirjoittama otsikko jo kertoo täysin mitä huuhaata on luvassa! Haapalahan ei viitsi edes perehtyä siihen miten monivaiheinen prosessi lakiesityksen laatiminen on ja kuinka paljon siihen osallistuu eri alan asiantuntijoita, Haapalalle riittää yksin se jos Marinin hallitus on lakiesityksen takana, silloin aukeavat" taivaan portit" ja kaikki on Marinin syytä!

        Kuinka paljon Haapala on kirjoittanut esim oikeuskanslerin roolista hallituksen lakiesitysten valvonnassa, ei kai yhtään artikkelia!


    • Anonyymi

      On suorastaan nautinnollista lukea Setä Arkadian tarinoita, kun hän tuo kaiken kansan tietoisuuteen hallituksen ja varsinkin sen onnettoman pääministerin epäpätevyyden! Nyt Setä Arkadia toteaa, että Marin on joutunut perustuslakivaliokunnan "Anttivangiksi" Hihihihii! ei tytöllä oikein relaa.
      https://www.is.fi/politiikka/art-2000007898421.html

    • Anonyymi

      Tuskin vanhemmat demarit on tyttösen takana, muuta kuin olosuhteista.

      • Anonyymi

        Vanhat demarit häippäsee !


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5046
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3317
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1452
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      990
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe