Aihe

Sähköautoilijat vaativat: pikalatureita palvelukeskittymiin

Anonyymi

"Fintraffic on liikenne- ja viestintäministeriön omistajaohjauksessa toimiva erityistehtäväkonserni, joka tarjoaa ja kehittää liikenteenohjauksen ja -hallinnan palveluita kaikissa liikennemuodoissa. Tehtävän on myös omalta osalta varmistaa liikenteen turvallisuutta ja sujuvuutta.

Latauspisteiden määrä on viimeisen vuoden aikana tuplaantunut".

https://moottori.fi/liikenne/jutut/sahkoautoilijat-vaativat-pikalatureita-palvelukeskittymiin/

Pisteitä kartalla on nyt yli 1 300 paikassa. Olemme myös lisänneet majoituspalvelut karttaan näkyville, latauskartta.fi:n teknisestä toteutuksesta vastaava Rauli Arjatsalo kertoo.

Majoituspalvelut latauksen ajaksi ?

Palveluissa on nähtävillä julkisessa käytössä olevat pisteet, joissa autoon saa ladattua tunnissa 50 kilometriä toimintamatkaa....

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kylhän se mulle passaa, JOS: Sähköautoilijat alkais pikkuhiljaa IHAN ITSEKIN maksamaan sähköautoilunsa aiheuttamat kulut! Eli: Jos mä parkkeeraan sen oman hoppa-foorddini siihen kauppakeskuksen parkkipaikalle, johon on pitäny vetää asfaltti (tai parkkihallissa valaa betonilaatta) ja piirtää siihen joku neliö, ja maksan siitä esmes 2 egee tunti, niin: Sähköautoilija, jolle pitää ylläolevan lisäks vetää siihen joku sattanan palsu kuparikaapeli et se kestää pikalataukset summuut, ja kallispalkkaen sähkörin tekemänä, niin sit saavatten kans maksaa omista parkkipaikoistaan sen vähintään 5-10 egee per tunti? :)

   Diili? *kättä päälle*

  • Anonyymi

   kantsisko ostaa bensa-auto, niin jäisi tollaiset ongelmat..

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

   Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
   Kotimaiset julkkisjuorut
   97
   6844