Aihe

Vitun USA ja amerikkalaiset.

Anonyymi

USA kehitti laboratoiriossa viruksen jolla hyökkäsi Kiinaan Wuhanin kansainvälisten sotilaskisojen aikana. Ei ihme että USA hävisi mitallitilastossa Suomellekin, kun joukkue koostui virusten kylväjistä. Silmänlumeeksi oli muutama oikea sotilasurhelija joukkueessa, mutta ei sen vertaa, että olisivat edes Suomelle pärjänneet. Kuitenkin "sotilasurheiljoita" USA:sta osallistui kisoihin moninkertainen määrä Suomeen verrattuna. Ja enemmän kuin koskaan aiemmin USA:sta.

Mikä naurettavaa, alkoivat amerikkalistutkijat selittämään, että Wuhanin torin lepakoista virus on lähtöisin. Joutuivat perumaan "tutkitun totuutensa" kun selvisi, ettei torilla ole lepakoita edes myyty. Juuri amerikaliset ovat kehitelleet satuja toistensa perään aiheesta ja USA:n persettä nuolevat länsimaat ovat koko ajan julkaisseet niitä kuin olisivat Jumalan sanaa. Eivätkä koskaan pyytle anteeksi aiempia lukemattomia valheitaan.

Sairas länsimaailma antaa terroristivaltio USA:n tappaa kansalaisiaan mielin määrin ja kusettaa rokotehuijauksilla, kun mediat ja ja valtioiden johtajat osoittelevat Kiinaa syylliseksi. Lucifer-terroristi se vain rapakon takana nausreskelee partaansa.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Taasko tämä hörhöteoria, ulkoisista lähteistä opeteltu juttu, pulpahti tänne. Kannatttaa vähän miettiä, miksei tuo ole järin uskottava.
   Miksiköhän USA on nyt pahimpia alueita koronan kannalta ja Kiinassa...ei juuri mitään esiintymää...hmm.

  • Anonyymi

   Khasaari on khasaari vaikka sianrasvassa paistaisi.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuolleille ei pitäisi nauraa mutta nyt naurattaa

   Norjan johtava koronakieltäjä sairastui koronaan ja kuoli https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/fbbd4cec-3688-4113-9424-bbd5d9c5a3c8
   Maailman menoa
   422
   9331
  2. Maisa sairaalassa

   https://aijaa.com/JHObE3 Nonni.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   265
   8423
  3. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

   Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
   Kotimaiset julkkisjuorut
   63
   4706