Aihe

Olli posti

Anonyymi

Tämä Olli Posti joka esiintyy somessa jonain terveysvaikuttajana on täysi huijari joka yrittää saada hyväuskoiset hölmöt maksamaan typerästä kirjastaan yms. Rahanahne paska, mistä näitä sikiää, ahneus saa ihmiset myymään mitä tahansa paskaa ja valitettavan moni menee halpaan. Parantui jostain taudista mitä ei edes ollut olemassa sai sillä julkisuutta ja tekee huuhaalla bisnestä. Tuli mieleen mm. Niilo Ylivainio joka lupasi parantaa sairaat ja kaatoi ihmisiä. Todistetusti ei löydy yhtään joka olisi niilon kautta parantunut, mutta Niilo loi hurmosta ja satoja ehkä tuhansia sai lankaan mutta ei ketään terveeksi edes sen pyhän kautta jota palvoi. Nämä puoskarit ja muka terveysihmiset tekevät samaa nyt ravinnon eikö Jumalan kautta. Jenkeistä tuotu ilmiö joka näyttää rantautuneen Suomeen. Toki ruoalla on terveyteen kuin sairauteenkin vaikuttavia osa tekijöitä niitä jotka on aidosti tutkittu tämä Olli Posti ei ole tiedemies eikä minkäänlaista terveysalan koulutusta kunhan valehtelee ja yrittää tehdä rahaa. Ei ole tyypillä puhtaat jauhot pussissa. Ajelee Tesla merkkisellä autolla ja rahat tehnyt tietysti hyväuskoisia silmään kusemalla.

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Minäkin lueskelin sen juttuja ja totean että ei poikasella olla ihan kaikki muumit laaksossa. Täysin samaa ajattelin että narsisti lahopää joka yrittää tehdä rahaa vilpillä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

   Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
   Kotimaiset julkkisjuorut
   89
   6283