Aihe

Tori fi kyykyttää

Anonyymi

Annoin Tori fi palveluun huonoa palautetta ja nyt kaikki ilmoitukset on mukamas alustan vastaisia. Asiakas ei ole tori fi palvelussa aina oikeassa vaan väärässä ja kyykytetään. Minulla on ollut ilmoituksia myös nettimarkkinoissa ja huutokaupat comissa kaverin yrityksen nimissä. Miksi tori on alentunut kyykyttämiseen? Muilla samoja kokemuksia

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   On samoja kokemuksia. Tämä Tori.fi alusto an rakennettu täysin rahastus alustaksi. Oikeasti palveluun kaikki ilmoitukset hakukenttään laitettu sana voisi olla google hakusanojen mukaan ehdottava hakukone joka näyttää vaihtoehtoja. Tori fi on rakennettuttä näyttää vain sanan ja ei eri taivutuksia. Tori fi on huono ja rahastusta koska täytyy ”nostaa” rahalla etusivulle, tai eri paketeilla etusivulle tiettynä aikavälillä. Ettekö te porukat ymmärrä että maksamalla rahaa tähän paalupaikkaan, etusivuu, aina tulee toinen jälkeesi ja olet taas hönnillä. Tähän on ratkaisu ja kerron sen myöhemmin. Tassä ratkaisissa et maksa torille turhaan rahhaa, ja silti voit käyttää ilmaiseksi tori palvelua. Näin voit kyykyttää toria. Reilu peli, vai itä?

   • Anonyymi

    Tori.fi kyykyttää. Löytyykö samalla hakusanalla tuloksia? Muista laittaa lisää hakusanoja ym. asioita niin hoogle hakukoneropotyi rakastaa sinua ja muutkin tulevat näkemään mielipiteesi. Venäjä, Myanmar mm. yrittää sulkea tällaiset mielipidekeskustelut sulkemalla / hidastamalla palveluita. Omistaako tori palvelut Sanoma Media ja myös tämän suomi24 keskustelualustan?


  • Anonyymi

   Ystäväni Pietarissa ja toinen Singapoerssa voivat kyllä omilta koneiltaan jatkaa tätä mielipide julkaisua. Eläköön sananvapaus. Loppuu se kyykyttämine.

  • Anonyymi

   Googlaa Schibstedin ja anna palautetta suoraan tj / hallitus. Veikkaisin että rupee tapahtumaan.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yksin oli Sofia tullut Espanjasta

   https://www.seiska.fi/kotimaa/jattiriita-espanjassa-sofia-belorf-palasi-yksin-suomeen-ilman-stefan-thermania-kuvat Harmi, että tää ja muut riidat on v
   Kotimaiset julkkisjuorut
   62
   2396