Aihe

Toistaako historia itseään

Anonyymi

7

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mitä niin kauheaa Suomessa 300 vuotta sitten tapahtui, että professori Vilkuna käyttää siitä termiä, joka on totuttu näkemään natsien tai Ruandan tapahtumien yhteydessä?

   "Raaimmista verilöylyistä jäivät todistamaan vain ruumiskasat. Varsinaista suunnitelmallisuutta rahvaan tappamisessa ei ollut. Tapettiin ne, jotka sattuivat osumaan partioiden eteen. Toiset ammuttiin mielivaltaisesti ja toiset kidutettiin hengiltä. Eroa ei tehty säädyn, sukupuolen tai iän perusteella. Päinvastoin. Pikkulapsia vangittiin ja järjestettiin julkisia tappajaisia."

   Oma lukunsa isonvihan aikaisissa julmuuksissa ovat ihmisryöstöt. Kustaa H.J. Vilkunan mukaan ne olivat Venäjän armeijan erikoisuus, jota ei muualta tunneta.

   Kyse oli lähinnä lasten ja Jaakko Puustin kaltaisten nuorten sieppaamisesta ja kuljettamisesta Venäjälle orjuuteen. Osa päätyi rakentamaan Pietaria, osa työvoimaksi valtaville maatiloille. Jotkut myytiin orjamarkkinoilla Persiaan ja Intiaan saakka, osa taas toimi Venäjän armeijan kenttäorjina Turun ympäristössä.

   • Anonyymi

    Ei tämä asia nyt kyllä liity aloitukseen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei tämä asia nyt kyllä liity aloitukseen.

    "Ei tämä asia nyt kyllä liity aloitukseen."
    Mormaali natotiltujen sekoilu yritys.


  • Anonyymi

   Tätä aihetta on natottajien vaikea käsitellä

  • Anonyymi

   Suomi ei ole oppinut mitään sitten itsenäistymisen jälkeen jolloin jatkuava tiedustelijoiden ja terroristien virta Suomen kautta kulki NLoon ja sitten sodan jälkeen sama juttu tiedustelukoneilla tehostettuna.
   Sama päättömyys jatkuu nytkin Venäjän suhteen NATOn kanssa jonka tiedustelukonet lentelee Suomessa ja aiheuttaa Venäjässä syvää epäluottamusta Suomea kohtaan jota ei lievennä Ninisterin puhelut Kremliin yhtään

  • Anonyymi

   Ensinnäkin Ruotsi ei kuulu Natoon mutta on ollut aina huolissaan venäjän mahdollisesta hyökkäyksestä. Tarvetta tiedustelulle ei olisi ollut jos venäjään voisi luottaa. Mutta kun ei voi. Tämän Ruotsi oppi kun neuvostovenäjä hyökkäsi rikollisesti Suomeen. Joten on aivan hyväksyttävää Ruotsin tiedustella oman turvallisuutensa vuoksi, varsinkin kun venäjältä voi odottaa aivan mitä tahansa niin politiikassa kuin hyökkäyssodan luomisessa.

   Ruotsalaiset oppivat Suomen kohtalon kautta miten toimia joten tästäkin tiedustelutoiminnasta voi syyttää vain venäjää, ei ketään muuta. Vastaavaa tiedustelutoimintaa ei ole Suomen, Viron, Ruotsin ja Norjan välillä sillä näiden maiden välillä toimii luottamus ja asioista voidaan keskustella suoraan ja puheisiin sekä tekemisiin voidaan luottaa.

   Venäjä ei ole koskaan ollut luottamisen arvoinen maa. Tästä todisteena Itä Ukraina, Krim, Georgia jne. Loppua tuskin näkyy vaan venäjän kierre vain jatkuu. Se vaan että jonain päivänä voi käydä niin että nuo venäjän potkimat maat saavat tarpeekseen ja sen jälkeen venäjä onkin vain perunamaata ilman ystävää.

   Jos minulla olisi sellainen asuin naapuri kuin miten venäjä naapurimaitaan kohtelee. voi olla että lanaisin kaverin pariinkin otteeseen pitkin katua. Mutta onneksi asun Suomessa.

  • Anonyymi

   Suurimmat vakoilijamaat Suomessa ovat Venäjä ja Kiina. Venäjä on aina ollut suurin vakoilijamaa lukuunottamatta Gorbatchovin ja Jeltsinin kulta aikaa neuvostovenäjällä. Kaikki tuo hyvä on nyt tuhottu Putinin toimin.

   Tuosta voi tehdä suoran päätelmän ettei venäjään voi koskaan luottaa, toisin kuin muihin naapurimaihimme.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. HS: Stora Enso sulkee Kemin Veitsiluodon tehtaan

   Siinä se tuli. Odotettu uutinen. Ei yllättävä enää. Työpaikkansa menettää 600 ihmistä. Eipä tuohon ole enää paljon lisättävää..
   Kemi
   577
   6511
  2. Tekis mieli muuttaa korpeen

   Pentuna asuin korvessa, ei ollut katuvaloja, oli vain kyläkauppa ja kyläkoulu suht lähellä :) Nyt kun työt muuttui vakiosti etätöiksi, olen miettinyt
   Maailman menoa
   280
   4913
  3. Ansiosidonnaisen porrastaminen olisi vain reilua

   Nykyisin sinnitellään töissä tasan minimiaika, jonka jälkeen heittäydytään ansiosidonnaiselle maksimiajaksi. Uudessa mallissa olisi oikeus sitä pidemp
   Maailman menoa
   147
   2245