Aihe

Tämä kannattaa lukea ja

Anonyymi

15 miljoonaa louhijaa ja 12 000 aktiiviista nodaajaa. Louhiminen loppuu vuoden lopussa, joten ole nopea!

Maailman ensimmmäinen kryptovaluutta, mitä voit louhia puhelimella. Ei kulutua akkua ja voit, vaikka sammuttaa koko ohjelman puhelimesta, niin silti louhiminen jatkuu. Varo Kiinalaisia kopioita, kuten bee! Louhiminen on siis pilvipohjaista louhimista, joten kaikki pystyvät louhimaan laitteesta riippumatta. Tämä jos mikä pistää bitcoininkin polvilleen!

Ohjelma tarvitsee kutsukoodin ja niitä saa helpoiten googlettamalla ja niitä on miljoonia. Myös minulla on oma kutsukoodi: Qlli666 ja jokainen joutuu myös sellaisen tekemään. Voit valita ihan kenet tahansa, koska sillä ei ole mitään väliä kunhan vaan pääset louhimaan. Tosin chat palvelu voi olla eri kielellä, mutta löytyy myös suomalaisille tarkoitettu chatosio. Olen laittanut typerän kutsukoodin, että kukaan ei sitä käyttäisi, mutta toimii kuin kaikki muutkin kutsukoodit. Kutsukoodin tarkoitus on saada lisää ihmisiä mukaan louhimaan.

Pi wallet on tällähetkellä app storen käsittelyssä ja Pi network on saanut google play:stä 4/5*.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.blockchainvault&hl=fi&gl=US

Kaikille niille, jotka avautuvat ja kuvittevat tämän olevan pyramidihuijaus tms, niin kannattaa lukea white paper ja FAQ!

Itse epäilin tätä ohjelmaa aluksi, mutta kun tässä ei ole mitään menetettävää, niin miksi en kokeilisi? Tuhannet nauroivat bitcoinille ja nyt nauretaan tälle Pi:lle. Ihminen se vaan ei koskaan opi.

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Yksin oli Sofia tullut Espanjasta

    https://www.seiska.fi/kotimaa/jattiriita-espanjassa-sofia-belorf-palasi-yksin-suomeen-ilman-stefan-thermania-kuvat Harmi, että tää ja muut riidat on v
    Kotimaiset julkkisjuorut
    122
    7599