Aihe

Rikkaat vastustavat Perussuomalaisia koska he aiheuttavat asuntojen hintojen romahduksen

Anonyymi

Rikkaat vastustavat Perussuomalaisia eniten koska Perussuomalaisten maahanmuuttopolitiikka aiheuttaa asuntojen kysynnän romahtamisen ja sitä mukaa myös asuntojen hintojen romahduksen. Lisäksi halpatyövoiman saatavuus heikkenee jonka takia rikkaat vastustavat tiukennettujan maahansaapumisehtoja..

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kokoomus ja Demarit yhdessä. Ammattiliitot ovat Suomen suurimpia asuntosijoittajia asuntosijoitusyhtiö Kojamon kautta. YLE MOT paljasti asian.

  • Anonyymi

   Kokoomus ja Demarit ovat mamuttaneet suomea alusta asti. Molemma asuntojen kysynnän takai ja sitten vähän eri syistä. Kokoomus halpatyövoiman takia ja Demarit uusien äänestäjien takia.

  • Anonyymi

   Kokoomus ja demarivetoinen ay- liike sai meidät aikoinaan EU:n jäsenyyteen että kyllä tapahtuu !

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. HS: Stora Enso sulkee Kemin Veitsiluodon tehtaan

   Siinä se tuli. Odotettu uutinen. Ei yllättävä enää. Työpaikkansa menettää 600 ihmistä. Eipä tuohon ole enää paljon lisättävää..
   Kemi
   570
   6484
  2. Tekis mieli muuttaa korpeen

   Pentuna asuin korvessa, ei ollut katuvaloja, oli vain kyläkauppa ja kyläkoulu suht lähellä :) Nyt kun työt muuttui vakiosti etätöiksi, olen miettinyt
   Maailman menoa
   272
   4881
  3. Ansiosidonnaisen porrastaminen olisi vain reilua

   Nykyisin sinnitellään töissä tasan minimiaika, jonka jälkeen heittäydytään ansiosidonnaiselle maksimiajaksi. Uudessa mallissa olisi oikeus sitä pidemp
   Maailman menoa
   138
   2090