Aihe

Vihreän puolueen ratkaisu huumeongelmiin:

Anonyymi

Vapautetaan kannabiksen käyttö niin hyvin menee...

9

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Olisi se ainakin kokeilemisen arvoista. Jos laillistaminen ei toimi niin mopokerhot ottaa sen kyllä mieluusti takaisin heidän myytäväksi. Nykyistä kieltolakia on yritetty 50 vuotta ja koko sen ajan on kaikkien aineiden käyttö kasvanut.

  • Anonyymi

   Tutkimuksen mukaan vain kolmasosa kannabiskokeilijoista siirtyy suonensisäisiin ja tästä kolmasosastakaan kaikki eivät kuole yliannostukseen.

   Vihreiden mielestä haitat siis melko vähäiset.

   • Anonyymi

    Ei ole noin suuri määrä. Ehkä joka kymmenes kannabiksen kokeilija testaa myös kovia huumeita. Näistäkään kaikki eivät jää koukkuun. Amfetamiini on suomessa se pahempi ongelma. Sen käyttö on kasvanut ihan helv... kuten jätevesitutkimukset todistaa.


   • Anonyymi

    Tuo kolmannes on THL:s tutkimuksessaan saama tulos.

    Täytyyhän haudankaivajienkin työllisyydestä huolehtia.


  • Anonyymi

   Oliko mopokerhon vai huumepoliisin teettämä tutkimus?

   • Anonyymi

    Niillä on yhteinen intressi pitää kannabis laittomana. Aika jännä kun saksassa poliisi vaati kannabiksen laillistamista. No suomen poliisi onkin ihan omanlaisensa.


  • Anonyymi

   Poliisille vaan enempi valtuuksia. Huumeista ei sinäänsä ongelmia eli voisi ne vaikka vapauttaa. Huumeiden ongelma käyttäjistä sitä vastoin saattaa olla lisääntyvässä määrin haittaa ja ongelmia jos niitä ei esimerkiksi ammuta kuin kapisia elukoita jos niitä siis liikkuu ihmisasutusten lähellä.

   Myös jokamiehellä oltava oikeus lopettaa kapinen huumeidenkäyttäjä. Mikäli siittä haittaa poliisi ei ehdi joka paikkaan.

   Näillä edellytyksillä voitas kyllä kokeilla vapaampaa huumepolitiikkaa.
   Siihen se ei saa mennä että narkkaria pitäisi kohdella kuin ihmistä vaikka se ei siis itse käyttäydykkään kuin ihminen.

  • Anonyymi

   Lopetetaan rangaistukset ylipäätään niin Poliiseille jää aikaa valvoa ylinopeuksia. Jos joku rikollisuudenhaara näyttää paisuvan niin paras tapa on sallia se.

   • Anonyymi

    Hollannin vihreät ponnistelevat pedofilian laillistamiseksi.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yksin oli Sofia tullut Espanjasta

   https://www.seiska.fi/kotimaa/jattiriita-espanjassa-sofia-belorf-palasi-yksin-suomeen-ilman-stefan-thermania-kuvat Harmi, että tää ja muut riidat on v
   Kotimaiset julkkisjuorut
   84
   3422