Aihe

Ihmettelen suuresti

Anonyymi

Oikeastaan myös ärsyttää suuresti miksi jotkut ihmistyypit on sellaisia että niitä täytyy potkia kokoajan eteenpäin? Työelämässä korkeissakin asemissa on ihmisiä jotka eivät pysty hallitsemaan arkea työpaikalla vaan heitä täytyy jatkuvasti olla tönimässä eteenpäin hei muistitko teitkö miksi et tehnyt tee nyt jumalauta se työ mitä varten sinut on palkattu. Näitä on pesiytynyt moneen ammattikuntaan. En tajua yleensäkkään ihmistä joka jättää kaikki viime tippaan ja sitten kiireessä paniikissa aletaan vetää täysillä ja lopputulos on sen mukainen paska epäkohtia täynnä oleva. Joissain ammateissa kyseinen käytön näyttäsi hullulta mutta ilmeisesti esim virastotyössä se on arkipäivää. Kuvitelkaa parturia jota joutuisi ensin etsimään päivä kausia että missä on ja sitten kun saataisiin paikalle häntä täytyisi käskyttää jatkuvasti hiusten leikkaukseen. Heti lopettaisi kun et puhuisi mitään ja alkaisi tekemään jotain muuta. Tai parturi joka istuu ensin 55 minuuttia viereisessä tuolissa ja sitten 5 minuutin aikana hengästyen yrittää raapia hiuksista jotain kokoon huitoen saksien kanssa pistoja korvan taa ja pudoitellen tavaroita. Jos menee johonkin työhön niin eikö voisi sen verran ammattilaisuutta vaatia että valmistelee ja tekee homman kunnolla hutiloimatta. Pitää aikatauluista kiinni ja muuttaa asioita niin että ne pitää se ei ole hirveän vaikeaa lähinnä viitsimisestä kiinni.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Lisään vielä että kiirettä ei varsinaisesti ole olemassa siinä määrin kuin sitä halutaan esittää. On vaan paskasti valmistautuneita ammattitaidottomia ihmisiä jonka takia hommat kasaantuu ja menee perseelleen.

   • Anonyymi

    Jos jokainen ihminen ottaisi elämän tehtäväksi miettiä vähän etukäteen mitä on tekemässä seuraavaksi ja valmistella sitä. Kiireet putoaisi heti reilusti stressi helpottaisi ja laatu paranisi sekä asiakkaan mieli myös helpottuisi ja firmasta jäisi myös parempi kuva ulospäin.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yksin oli Sofia tullut Espanjasta

   https://www.seiska.fi/kotimaa/jattiriita-espanjassa-sofia-belorf-palasi-yksin-suomeen-ilman-stefan-thermania-kuvat Harmi, että tää ja muut riidat on v
   Kotimaiset julkkisjuorut
   62
   2351