Aihe

"Vihreät hakevat jäätyneitä konflikteja", kokoomuslaiselta hyvää analyysiä.

Anonyymi

Kokoomuksen kansanedustaja Markku Eestilä on jakanut Facebookissa Maaseudun Tulevaisuuden jutun yrittäjä Janne Oldenburgista, jonka metsäkoneita on poltettu ja töhritty.

– Poltettu metsäkone kertoo enemmän kuin tuhat sanaa siitä, mihin erityisesti vihreiden fanaattinen politiikka johtaa. Nuoria kiihotetaan milloin hakkuita vastustamalla, milloin luomalla ylimitoitettuja uhkakuvia ilmastokatastrofista, milloin vastustamalla järkevää riistakantojen hoitoa ja milloin mitäkin.

Hänen mukaansa ”kyse on vihreiden kohdalla tietenkin poliittisesta vallasta, jota erilaisilla julkishakuisilla tempauksilla halutaan lisää”.

– Siksi vihreät ovat mukana kaikessa, joka koskee tunteita herättävällä tavalla luontoa ja luontoarvoja. Tarkoituksena heillä ei ole hakea ratkaisua sosiaalisen, taloudellisen ja ekologisen kestävyyden hengessä, vaan pitämällä konfliktia kaikin keinoin yllä. Se on poliittisesti järkevämpää. Esimerkkejä löytyy: jäätynyt susikonflikti, jäätynyt hanhikonflikti, jäätynyt avohakkuukonflikti jne.

Vihreät on vaarallinen puolue, joka kannattaa jopa terrorismia asioidensa edistämiseksi.

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

    Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
    Kotimaiset julkkisjuorut
    96
    6734