Aihe

Astra Zenecan koronarokotteella todettu yhteys veritulppiin

Anonyymi

25

85

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   "Asiasta kertoo EMA:n rokotusjohtaja Marco Cavaleri italialaisessa Il Messaggero -lehdessä tiistaina julkaistussa haastattelussa. Hänen mukaansa EMA vahvistaa asian lähituntien aikana".

   https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000007902643.html

   Uutistoimisto AFP:n mukaan Cavaleri sanoi haastattelussa, että vielä ei ole selvillä, mikä rokotteessa aiheuttaa reaktion, mutta että rokotteen ja veritulppien välillä on yhteys.

   Asiasta lisää hetken kuluttua.

  • Anonyymi

   Vieläkö suomessa, pistetään veritulpparokotetta ihmisiin ?

   • Anonyymi

    Varmaan muutellaan nimi ja sitten jatketaan....


  • Anonyymi

   AstraZenecan nimi on vaihdettu

   • Anonyymi

    ... juu se tunnetaan nykyään paljon kuvaavammalla nimellä: BloodClot™️


  • Anonyymi

   Luonnon valinta karsia heikot.

  • Anonyymi

   EMA:n lääketurvallisuuden riskinarviointikomitea on tänään aloittanut kolmipäiväisen kokouksensa, jossa käsitellään myös mahdollista päivitystä suositukseen Astra Zenecan rokotteen käytöstä.

   Astra Zenecan rokotteen nimi vaihdettiin maaliskuussa Vaxzevriaksi. Veritulppaepäilyt ovat saaneet useissa Euroopan maissa aikaan sen, että Astra Zenecan rokotteen käyttöä on keskeytetty tai kohdistettu uudelleen.

   Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen suosituksen mukaan Suomessa tätä rokotetta annetaan tällä hetkellä vain yli 65-vuotiaille, koska heillä ei ole havaittu lisääntynyttä riskiä veren hyytymishäiriöihin. Viime viikolla EMA:n asiantuntijat kertoivat, että Asta Zenecan rokotteen ja veritulppien välillä ei ole löydetty täsmällisiä riskitekijöitä mutta että tutkimukset jatkuvat.

  • Anonyymi

   Ei auta enää nimen muutos.

  • Anonyymi

   No on tämä ihme soutamista ja huopaamista ja leikkimistä ihmisten terveydellä. Ensin varoiteltiin, että Astra Zeneca aiheuttaa veritulppia ja rokotukset keskeytettiin. Sitten sanottiin että ei vaitiskaan ja rokotuksia jatkettiin. Ja nyt sanotaan että kyllä se sittenkin aiheuttaa veritulppia. Mitä tässä voi enää uskoa??

  • Anonyymi

   Minä sain Astra zenecan rokotteen maaliskuun lopulla.
   Ikäni on yli 70-vuotta. Ei ollut valinnan varaa, rokotetta ei voinut valita, -harmitti.

   • Anonyymi

    Ilmeisesti sulle ei tullut tulppaa.


  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Hyvä vinkki!

    Koska D-vitamiini todellakin auttaa!

    Itsekin sain Viron reissulla kupan, mutta syötyäni puoli vuotta D-vitamiiniä ei tuntunut enää missään! Kuppa tosin ei parantunut mihinkään, mutta fiilikset oli paljon kivemmat! :)

    D-vitamiini ❤️ LOVE IT!


  • Anonyymi

   En halua Astra Zenecan rokotetta koska mulla verenpainetauti ja viimeisissä labrakokeissa verenhyytymisarvo koholla mikä altistaa veritulpille.

  • Anonyymi

   Onko taustalla joku perussairaus joka altistaa veritulpalle kyseisen rokotteen saaneilla, vai onko kyse pelkästään huonosta tuurista?

   • Anonyymi

    Venäläinen ruletti on ”peli”, jossa ruiskuun asetetaan yleensä yksi Vaxzevriaksi. Tämän jälkeen rokotettavia pyöräytetään, ja neula pistetään kohdalle osuneeseen rokotetavaan.


  • Anonyymi

   Sarjamurhaajakin voisi sanoa, että kaikkien ihmisten mahdollisuus tulla murhatuksi on pieni, joten riski hänen vapauttamisekseen vankilasta kannattaa ottaa.

  • Anonyymi

   Tuo ilmoitus oli tämän virkailijan mielipide. Miten voi väittää, että rokote aiheuttaisi veritulppia, jos ei pystytä edes osoittamaan veritulpan ja rokotteen välistä yhteyttä.
   Tilastollisesti tätä yhteyttä ei pysty osoittamaan.

   • Anonyymi

    No tuskin on pelkkä sattuma että Astra Zenecalla rokotetuilla on yhtäkkiä alkanut ilmaantumaan veritulppia ja se on havaittu useissa maissa. Ja vaikka vedotaan siihen että enemmistö ihmisistä ei saa kyseisestä rokotteesta mitään veritulppaa niin turhan moni saa kuitenkin. Yksikin turha kuolema on liikaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No tuskin on pelkkä sattuma että Astra Zenecalla rokotetuilla on yhtäkkiä alkanut ilmaantumaan veritulppia ja se on havaittu useissa maissa. Ja vaikka vedotaan siihen että enemmistö ihmisistä ei saa kyseisestä rokotteesta mitään veritulppaa niin turhan moni saa kuitenkin. Yksikin turha kuolema on liikaa.

    Onkohan niitä veritulppatapuksia edes tutkittu kunnolla, että mistä johtuisivat?
    Näitä tapauksia on maailmassa ehkä muutamia tai ehkä muutamia kymmeniä. Kuitenkin on rokotettu miljoonia.


  • Anonyymi

   Venkoilu Astran kanssa vahvistaa, että ns. viralliset asiantuntijat eivät tiedä mitään, mutta lausuntoja pitää antaa viran puolesta.

   • Anonyymi

    Ai VASTA rokotteen kanssa venkoilu?

    Mulle selvis jo paljon ennen ensimmäisiä rokotteitakaan etteivät tiedä, jo ton maskisekoilun aikana!

    ”Maskit ei auta”
    ”Eikun auttaa ne sittenkin! Pitäkää vaan maskeja mahdollisimman paljon”
    ”No ei ne maskit oikeastaan juurikaan auta. Mutta kun pitää turvavälit kunnossa, ja kiipeää vaikka Himalajan huipulle maski päässä, ja muistaa desinfioida kädet sata kertaa päivässä, niin sitten ne maskitkin osaltaan auttaa!”

    *diu diu!* :/


  • Anonyymi

   Vaxzevriaon tarkoitettu annettavaksi vain injektiona lihakseen, mieluiten olkavarrenhartialihakseen.Rokotetta ei saa antaa suoneen, ihon alle eikä ihon sisään.Rokotetta ei saa sekoittaa samassa ruiskussa minkään muiden rokotteiden tai lääkevalmisteiden kanssa.

   https://www.azcovid-19.com/content/dam/azcovid/pdf/finland/fi-esmpc-AZD1222.pdf

   Yksi annos (0,5ml) sisältää: simpanssin adenovirusta, joka koodaa SARS-CoV-2-viruksen piikkiglykoproteiinia (ChAdOx1-S*), vähintään 2,5 × 108infektoivaa yksikköä (Inf.U)*Tuotettu muuntogeenisissä ihmisalkion munuaisten 293-soluissa (HEK293) yhdistelmä-DNA-tekniikalla.Tämä valmiste sisältää muuntogeenisiä organismeja (GMO).Apuaine, jonka vaikutus tunnetaanYksi annos (0,5ml) sisältää noin 2mg etanolia.Täydellinen apuaineluettelo, ks. kohta6.1

  • Anonyymi

   Yli 2,876,577 rokottamatonta ihmistä on kuollut koronavirukseen.

   Noin 10.000 rokottamatonta ihmistä kuolee päivittäin koronavirukseen. Useat hitaasti tukehtumalla.

   Yli 677.810.703 kertaa annettu koronarokote.

   Montako niitä epäiltyjä veritulppatapauksia olikaan? 25?

   • Anonyymi

    Jos arviolta noin 25-50 tapausta tullut ilmi, niin se ei tarkoita etteikö tapauksia voi olla oikeasti paljon enemmänkin. Jossain kehitysmaissa ei välttämättä edes tutkita niin tarkkaan kuin vaikka Euroopassa. Ja jotkut tapaukset voivat ilmetä vasta pidemmällä aikavälillä. Ja herää luonnollisesti kysymys, että jos astra zenecan ensimmäinen annos jo aiheuttaa tälläistä, niin entä toinen annos? Pahentaako se tilannetta?


  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yksin oli Sofia tullut Espanjasta

   https://www.seiska.fi/kotimaa/jattiriita-espanjassa-sofia-belorf-palasi-yksin-suomeen-ilman-stefan-thermania-kuvat Harmi, että tää ja muut riidat on v
   Kotimaiset julkkisjuorut
   62
   2375