Aihe

Suomalaisille hankittavat etno-uskonnollisen erityisryhmän asema

Anonyymi

Meitä syrjitään ja sensuroidaan alituisesti rasistisesti. Fenno-Ugri kansoille eli Suomalaisille on saatava etno-uskonnollisen erityisryhmän asema jonka nojalla saame erivapauksia verotuksen ja maanomistuksen suhteen. Sitten voimme perustaa reservaatteja jossa voimme harjoittaa omaa uskontoamme ja harjoittaa kulttuurimme elinkeinoja.

6

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Minä olen uusi J.V Snellman. Aijon perustaa Fenno-Ugri kansoille oman maan jossa on oma valuutta.

  • Anonyymi

   Snellman oli se joka käynnist Fennomaani aatteen ja kansallisvaltio aatteen, että Fenno-Ugri kansoille piti saada oma valtio, jolla olisi vielä oma valuuttakin. Oma valuutta on ehkäpä tärkein valtakunnan konkreettisesti rajaava asia. Ei siis pelkästään symbolisesti vaan ihan konkreettisesti esineen muodossa.

  • Anonyymi

   J.V Snellman on tullut takaisin näinä lopun aikoina! Muistakaa kuolleiden ylösnousemus sanoi Herramme Jeesus Kristus

  • Anonyymi

   Unkarissa on mustalaiskyliä jossa asuu vain mustalaisia. Se on vanha itä-eurooppalainen tapa. Tämä on se syy miksi suvakit haukkuu Unkaria. Eivät kuitenkaan kehtaa paljastaa syytä koska se on niin hyvä idea.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Loppuu tää rasistinen syrjintä

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. HS: Stora Enso sulkee Kemin Veitsiluodon tehtaan

   Siinä se tuli. Odotettu uutinen. Ei yllättävä enää. Työpaikkansa menettää 600 ihmistä. Eipä tuohon ole enää paljon lisättävää..
   Kemi
   580
   6529
  2. Tekis mieli muuttaa korpeen

   Pentuna asuin korvessa, ei ollut katuvaloja, oli vain kyläkauppa ja kyläkoulu suht lähellä :) Nyt kun työt muuttui vakiosti etätöiksi, olen miettinyt
   Maailman menoa
   280
   4929
  3. Ansiosidonnaisen porrastaminen olisi vain reilua

   Nykyisin sinnitellään töissä tasan minimiaika, jonka jälkeen heittäydytään ansiosidonnaiselle maksimiajaksi. Uudessa mallissa olisi oikeus sitä pidemp
   Maailman menoa
   147
   2326