Aihe

Liiteri nöyrtyy kuluttajan edessä, hitaasti mutta kuitenkin, silti piruillen

Anonyymi

Tänään huomasin että alakerran Liiterissä, pitkään nurkan takana piilossa ollut, yksi henkselipussirulla on siirretty hankalasta piilopaikastaan ihan hevi laarien alkuun, selvästi näkyville. Tuossa paikassa on jo pitkään ollut vain 6 kpl pussirullia joista Liiteri on leikannut henkselit pois, nyt niiden joukossa on tämä piilosta esiin tuotu yksi rulla jonka pusseissa on henkselit. Piruilua on se, että ko henkselipussirullan pussit ovat niin heiveröistä materiaalia että jo noin 400 g painoinen tavara lurahtaa lattialle, koska heiveröinen henkselipussi repeää.

Oli pieni pakko käväistä boikotti-Liiterissä, itse perheeelleni määräämääni boikottia rikkoen, koska AA ja AAA patterit olivat kokonaan loppuneet, enkä viitsinyt risreerata autoilla lähiostarille pienessä laitamyötäisessä. Ja toiseksi, Liiterin AA ja AAA patterit ovat, hintaansa nähden, tuoteryhmänsä aatelia.

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

    Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
    Kotimaiset julkkisjuorut
    97
    6775