Aihe

Sekularismi aiheuttaa pahoja ongelmia, mikä on vaparien vastuu?

Anonyymi

Suomalaiset oikeusoppineet ovat istuneet oikeutta Liberian Monroviassa tutkiessaan rikoksia, joita sekulaariksi julistautuneen naapurimaan sotilaat tekivät maassa. Myös Suomella on hyvin ongelmallinen naapurimaa, nimittäin Ruotsi, josta tulee milloin maan huonoja oloja akenevia pakolaisia, milloin kulkutauteja, ja myös Ruotsi julistaa olevansa, mitäs muuta kuin sekulaari.

Suomen toinen naapuri taas on syvästi kristillinen Venäjä, jonka rajan yli ei ole tullut sen paremmin pakolaisia kuin tautejakaan.

Kotimaassamme tapahtui Varsinais-Suomessa henkirikos, jossa tekijällä vaikuttaa olleen hyvin omalaatuisia harrastuksia, kuten itsensä eläimeksi muuttaminen ja huumeiden kanssa toimiminen. Jälleen kerran voi vain todeta, että ei olisi tuotakaan tapahtunut, jos tekijä olisi uskonut Jeesukseen Kristukseen ja epämääräistne maallisten puuhastelujen sijaan olisi käynyt sunnuntaisin kirkossa ja arkena lukenut ahkerasti Raamattua, jolloin kaikki tuollaiset turhanaikaiset tavat ja ajankulut olisivat unohtuneet.

Sekularismi näyttää siis liittyvän todella ikäviin tapahtumiin ja aiheuttavan ongelmia ympäristölleen. Vapaa-ajattelijat kertovat avoimesti haluavansa edistää sekularismin leviämistä. Kysymys siis kuuluukin: ottavatko vaparit myös vastuun sekularismiin näköjään liittyvistä ikävistä lieveilmiöistä? Vai onko julman evoluution opinopettaminen viattomille pikkulapsille tosiaan tärkeämpää?

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Kuolleille ei pitäisi nauraa mutta nyt naurattaa

    Norjan johtava koronakieltäjä sairastui koronaan ja kuoli https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/fbbd4cec-3688-4113-9424-bbd5d9c5a3c8
    Maailman menoa
    402
    9169
   2. Maisa sairaalassa

    https://aijaa.com/JHObE3 Nonni.
    Kotimaiset julkkisjuorut
    259
    8242
   3. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

    Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
    Kotimaiset julkkisjuorut
    56
    4523