Aihe

Vaparit eivät halua, että maallistumisen epäonnistumisista kerrotaan!

Anonyymi

Vaparit ovat poistattaneet palstalta avauksen, jossa kerroin sekularismin epäonnistumisista. Niinkö paljon totuus pelottaa?

Paraikaa Liberiassa suomalaiset oikeusviranomaiset käyvät oikeutta hirmuteoista epäiltyä Sierra Leonelaista vastaan. Sierra Leono on julistautunut virallisesti sekulaariksi valtioksi, jossa kirkko ja ylipäätään kaikki uskonnot on erotettu toisistaan. "Rauhanuskonto" sekularismi ei kuitenkaan ole estänyt käymästä sotaa naapurivaltion puolella ja tappamasta siellä polttamalla naisia. Ei, ei heitä sentään syytetty noituudesta ennen polttamistaan, sekulaarivaltion sissit kun olivat sytyttämässä.

Vaparit ovat määritelleet tavoitteekseen täydellisen sekularismin, joka tietenkin edellyttää jokaisen askeleensa jälkeen aina uusia ja uusia tuhoisia askeleita uskonnollisuuden hävittämiseksi. Kun yksi "epäkohta" on saatu "korjattua", on tekemisen puutteeseen ja kiinteistörahojen verovapaaseen nostelemiseen keksittävä seuraava. Ja aina se löytyy.

Sierra Leonea katsomalla me näemme, miten "rauhallinen" aate sekularismi on. USA:sta näemme kuinka väkivallatonta ja turvallista elämä on sekulaarissa valtiossa ja Ranskan huivikielloista tiedämme, kuinka "vapaamielistä" maallisuus on.

Maallistuminen on siis pyhä lehmä, siitä ei saa kertoa sellaisia tosiasioita, jotka eivät miellytä vapareita. Jos kertoo, vaparit poistattavat kirjoituksen!

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

    Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
    Kotimaiset julkkisjuorut
    87
    6178