Ilta ehtoota mokiltä Nauvosta

Tässä vielä mökkeillään, huommenissa olisi tarkoitus kurvata kotiin.-
Kunhan aamupäivällä koen verkot ja katiskan, ne sitten jää pois merestä. Niiden säilytykseenkin kannattaa vähän pohtia, ettei pikkulinnut jää vangiksi. olen jo aikaa sen ratkaissut siten että vajassa on iso puukannellinen puulaatikko, sinne niin ei luontoparat joudu kärsimään. nKun yhäkin jossain näkee verkkoa katiskaa ym rannoilla ym pihoilla, eläimet jää niihin kiinni.

Hallitus alkaa pikkuhiljaa paneutumaan talouteenkin, jonka jo kertaalleen Sipilän hallitus sai jengoileen. On hyvä katsoa Yhdysvaltoihin. Käänne tapahtui jo siellä.
Pääministeri Sanna Marin ja valtiovarainministeri Matti Vanhanen ovat paljon vartijoina, kun Suomi hahmottelee siirtymistä normaalimpiin oloihin.
"Marinin hallitus joutuu uuteen ja ennen kokemattomaan testiin, kun se alkaa raivata Suomea ulos koronakriisistä. Vielä elvytetään, mutta odotuksissa on, että kahden viikon kuluttua syntyisi päätöksiä talouden tervehdyttämiseksi. Korot hiipivät ylöspäin Suomessakin" -US sanoo.
-näinhän se tulee menemään, siinä KOROT tulee näytteleen SUURTA OSAA JOS ALKAVAT NOUSEMAAN, KUTEN VÄHÄN MAAILMAN TALOUS ANTAISI OSVIITTAA.

"Kesällä risteillään ja lennetään lomalle Etelä-Eurooppaan – näin laivavarustamot ja Finnair aikovat palata arkeen pandemian jälkeen
Laivayhtiöt valmistautuvat kesäkauteen ”perhosia vatsassa”. Finnair uskoo lentoliikenteen asteittaisen palautumisen näkyvän ensimmäiseksi viikkovuorojen lisääntymisenä suosittuihin kohteisiin, kuten esimerkiksi Malagaan.jne" -NOIN HS TOIVEIKKAANA. Johon on mukava yhtyä -mitä todennäköisimmin tulee näin tapahtumaan. mm mekin päästään monien..monien..muiden tapaan talvella omaan
asuntoon Fuengirolaan.Siellä on niin hyvä asujaimisto runsaine Suomalaisineen. Aika kuluu rattoisasti, kun vielä auton vuokraa saa kierrellä meille "ihmeitä katselemassa.
Se niin poikkeaa meidän tasaisesta luonnosta. Muutama tunti lentokoneessa niin ollaan ihen eri maisemissa syksy-talviaikaan. Helsinki-vantaa - Malaga tulee vetämään väkeä lentokoneet kuten tuo HS juttu enteilee.

Tässä ollaan vähän aikataulusta jälessä, niin iltakahvin aika koittaa, meni aikansa kun tuossa pakastin sulatettiin, ja laitettiin se pois käytöstä.

Hyvää yötä !

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hyvää yötä myös sinne.Tunnen paikkasi hyvin-alueen.Kun vihmova sade ja kylmää,ei häävi paikka.

   • Anonyymi

    Niinhän se yleensä saaristossa.


  • Anonyymi

   Seuraavalla kerralla "Nauvosta" raportoidessasi unohdat, että pakastin olikin sulatettu ja kehut, kuinka heti mökille palatessasi pääsit jo pakastimen kautta kalan makuun. Se on ainakin varmaa, että mahdollisuudesta saada kahvia kerrot meille aina, olit kotisaunassa tai mökillä.

  • Anonyymi

   Kustako sinä sitten juot. Kyllä minäkin kahvia juon monesti päivässä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ansiosidonnaisen porrastaminen olisi vain reilua

   Nykyisin sinnitellään töissä tasan minimiaika, jonka jälkeen heittäydytään ansiosidonnaiselle maksimiajaksi. Uudessa mallissa olisi oikeus sitä pidemp
   Maailman menoa
   249
   3641
  Aihe