Aihe

Amnesty huolissaan perheenyhdistämisestä

Anonyymi

Suomessa ei toteudu reilut pelisäännöt perheen yhdistämisissä. Suomi ei noudata hyvää tapaa, joka on kansainvälisesti sovittu. Sopimukset edellyttävät, että "ankkurilapsi" voi kutsua 20 päisen sukunsa suomeen elätettäväksi, jotta perhe on taas koossa.

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Matut hakkaavat naisia ja kelailevat kutsumalla koko sukunsa suomeen.
   Amnestyn vuosiraportti: Korona heikensi ihmisoikeustilannetta vuonna 2020 – Suomen kompastuskivenä sosiaaliturva, pakolaisten kohtelu ja naisiin kohdistuva väkivalta.

   Amnesty International julkaisee tänään 7.4. maailman ihmisoikeustilannetta vuonna 2020 tarkastelevan vuosiraporttinsa. Suomen ihmisoikeustilanteesta esille nousee naisiin kohdistuva väkivalta, riittämätön perusturva sekä kansainvälistä suojelua saaneiden perheenyhdistämisen vaikeus, joka loukkaa lapsen oikeuksia.

   https://www.sttinfo.fi/tiedote/amnestyn-vuosiraportti-korona-heikensi-ihmisoikeustilannetta-vuonna-2020-suomen-kompastuskivena-sosiaaliturva-pakolaisten-kohtelu-ja-naisiin-kohdistuva-vakivalta?publisherId=35693046&releaseId=69905383

  • Anonyymi

   lapsukaiset kotiin takaisin, jos vanhemmat kerran on. Ja ikä tarkastuksia voitaisiin tehdä enemmän, kun tuppaavat valehtelemaan.
   Ja perheenyhdistämisen sijaan, tänne tulleelle lentolippu ja kotiin.
   Suurin osa käy lomailemassa kotimaissaan, niin siellä voi asuakin. Ei tänne enää tarvita lisää sosiaaliturvalla elätettäviä, hoitakoon jokainen maa omansa.

  • Anonyymi

   Tuo Amnesty on ihan vain mamutukseen erikoistunut järjestö .

   • Anonyymi

    Suvakkien rahoittama järjestö.


  • Anonyymi

   Suomessa on aina ollut pakko hajottaa perhe ja lähteä maailmalle eväiden perään. On menty Amerikkan, Australiaan ja Ruotsiin tai muuten vain matkahommiin mm. rekkaa ajamaan ehtien ehkä silloin tällöin kotona poiketa torkuilla. Vanhuksia on nytkin pitkin poikin Suomea oman onnensa nojassa, kun perilliset ovat muualla pitämässä pystyssä herrasväen hyvinvointivaltiota.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuolleille ei pitäisi nauraa mutta nyt naurattaa

   Norjan johtava koronakieltäjä sairastui koronaan ja kuoli https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/fbbd4cec-3688-4113-9424-bbd5d9c5a3c8
   Maailman menoa
   438
   9445
  2. Maisa sairaalassa

   https://aijaa.com/JHObE3 Nonni.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   276
   8540
  3. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

   Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
   Kotimaiset julkkisjuorut
   65
   4811