Aihe

Sanna on jämäkkä ja hyvä esiintyjä.

Anonyymi

Lisäksi Sanna on maailman nuorin pääministeri ja maailmalla suosittu. Suomessakin Sannaa ihaillaan, jopa pikkutytöt haluaa olla Sanna. Sannan pukeutumistyyli on myös klassisen tyylikäs.

Siihen se sitten jääkin. Duunarina Sanna on keskinkertainen ja ajoittain myös huono. Hän ei myöskään vastaa kysymyksiin jos ne ovat kannatukselle ja suosiolle haitallisia. Siksi Sanna on käynyt populistin puhekoulutuksessa jossa opetetaan väistämään kysymykset ja silti kuulostamaan asiantuntijalta ja jämäkältä.

Miksi Sanna on niin huono? Koska hän ei ole pätevä johtamaan Suomea siinä asemassa ja tilanteessa jossa se nyt on. Huonoutta lisää se, että hän teeskentelee osaavan sen. Lehdistökin ehti toitottaa jo pitkään kuinka Sanna on hyvä ja Sanna osaa. Nyt on lehdistössäkin hieman toisenlaista ääntä kellossa kun Sannaa ei jumaloida enää. Mihin Sanna vie Suomea? Kohti itsenäisyyttä, täystyöllisyyttä, velattomuutta, hyvinvointia...? Niinpä niin :)

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Sateenkaari tausta ei voi olla vaikuttamatta päätöksiin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Megasexy! Erika Vikman kiehnää sängyssä punaisessa lateksipuvussa: "Ilman häpeää..."

   Ensin tuli Cicciolina, sitten Syntisten pöytä ja nyt Häpeä. Superseksikkäästi pukeutuva Erika Vikman osaa todellakin kohahduttaa vai mitä mieltä olet?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   223
   5999