Aihe

Se on valtion johtaminen pikkusen toinen asia kuin

Anonyymi

9

50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Vaalit lähenee ja propaganda alkanut. t: Kokoomusmedia.

  • Anonyymi

   Tarjoililja se vasta on pätevä. Nielesklemättä

  • Anonyymi

   Olen tarkkaan seurannut hallituksenn toimia, ja kyllähän se välillä sähläykseltä tuntuu. Minä ymmärrän kuitenkin tilanteen monimutkaisuuden, On vaikea tehdä päätöksiä tilanteessa, jossa kenelläkään ei ole muuta varmuutta, kuin että jos jotakin ryssitään kentällä, niin tilanne voi riistäytyä vallan käsistä.

   Juuri sitä kentällä ryssimistä on Suomessakin tapahtunut. Ei mikään hallitus voi sitä estää. Kun on monia kieliä ja kulttuureita maassa, on vaikea saada viestiä menemään perille. Mielestäni siinä on kuitenkin onnistuttu aika hyvin. Verratkaa esim. Ruotsin tilanteeseen. Lukuja on koko ajan joku päivittänyt suomi24 lääketiede palstalle.

   Itse olen ollut lähes eristyksissä jo yli vuoden, eikä se minua häiritse. Olen tottunut tartuttamisen torjuntaan, kun olen saanut hoitoalan koulutuksen. Mielestäni Suomen hallitus on onnistunut harvinaisen hyvin.

   Täällä otettiin käyttöön heti alkuun aika samanlaiset otteet, kuin otti Uuden Seelannin naispääministeri. Siellähän on mennyt vielä paremmin kuin Suomessa. Tämä oli hyvä harjoitus sen varalle, jos tulevaisuudessa sattuu leviämään vielä vaarallisempi tauti. Nyt ollaan paremmin varustautuneita.

   • Anonyymi

    Näinhän se on. Mutta ikävä kyllä vaalien alla yritetään synnyttää hallituksen vastaisia "skuuppeja" tyhjästä, mikä on tässä poikkeustilanteessa varsin vastuutonta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Näinhän se on. Mutta ikävä kyllä vaalien alla yritetään synnyttää hallituksen vastaisia "skuuppeja" tyhjästä, mikä on tässä poikkeustilanteessa varsin vastuutonta.

    Persut ovat harrastaneet hallituksen haukkumista vuosikausia. Hallitus ei ole heidän mielestä tehnyt mitään hyvää. Onneksi täysjärkiset huomaavat kuinka hyvin hallitus on hoitanut asiat näinä historiallisen vaikeina aikoina.


  • Anonyymi

   Tätä se teettää kun oppositiohenkisellä toimittajalla on tulospalkkaus. Jossittelulla ja arvailulla yritetään väkisin vääntää draamaa.

   • Anonyymi

    Kyllä ,kyllä.Kyllä valtion johtaminen on paljon muutakin,kuten esimerkiksi vappusasten jakamista.


  • Anonyymi

   Niin se on. Pysy vaan siellä kassalla.

  • Anonyymi

   Marin johtaa Suomen hallitusta suvereenilla otteella ja sinä kirjoittelet hänestä ilkeyksiä suolipalstalla. Kumpikin teistä toimii kykyjensä mukaan, eikö?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuolleille ei pitäisi nauraa mutta nyt naurattaa

   Norjan johtava koronakieltäjä sairastui koronaan ja kuoli https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/fbbd4cec-3688-4113-9424-bbd5d9c5a3c8
   Maailman menoa
   294
   6122
  2. Miksi rokotekriittisiä syyllistetään?

   Yhtä asiaa en tajua. Miksi niitä, jotka suhtautuvat kriittisesti koronarokotteeseen eivätkä halua ottaa sitä ainakaan seuraamatta ensin tilanteen kehi
   Maailman menoa
   736
   5610
  3. Maisa sairaalassa

   https://aijaa.com/JHObE3 Nonni.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   207
   4565