Aihe

Exit-strategian teho maksimoitaja suuri johtaja täsmensi

Anonyymi

Suuren Jumalan armosta suuri kokoomus-johtajamme, politiikan pitkän linjan tietotaitaja Petteri Orpo totesi että syysflunssarajoitusten poisto on liian aikaista! Rajoituksia ei pidä tiukentaa, mutta niiden purku tulee tapahtua hallitusti suuri johtaja täsmensi https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/politiikka/äkkimuutos-tapahtui-suomen-tunnelmissa-–-petteri-orpo-varoittaa-väärästä-viestistä/ar-BB1fqbbJ?li=BBr5KbI

7

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hehhehhheee

  • Anonyymi

   Tulee sellainen vaikutelma, että kokoomus ei haluaisi olla nyt hallituksessa, kun välttelevät kaikkea vastuunottoa corona-pandemiasta ja sen seurauksista.

  • Anonyymi

   Jep jep ... toivotaan, että joku eduskunnassa kertoon Orpolle, että vain senioreille tarkoitettuun kahvilaan pääsisi ihan eläkekortilla, jos ei sattuisi joku naamasta erottamaan kahvittelijaa senioriksi!
   Ja seniorithan rokotetaankin jo ensimmäisinä, että turvallisin porukka toisen rokotuksen jälkeen liikkumaan vapaammin kaupungillakin.

   Tuli siitä kokoomuslaisten kotimaan passista mieleen ihan Saksan natsiajan juutalaisille määrätty käsinauha ...
   En uskonut kokoomuslaisten vajonneen ihan noin alas, että alkaisivat eriarvoistamaan rokotetut ja rokottamattomat noin törkeästi, kun kaikki ihmiset eivät voi sairauksiensa takia edes ottaa koronarokotetta.

   • Anonyymi

    Samaa mieltä. Kokoomuslaiset näyttivät eduskunnan kyselytunnilla tänään, että heidän politiikkansa palvelee ainoastaan yksityisyrittäjien hyvinvointia ja muun yhteiskunnan hyvinvointi täyttä pakollista pahaa.
    Kokoomus onkin nyt yht'äkkiä muuttunutkin kulttuurin ylimmäksi ystäväksi, kun hallituksissa istuessaan vaan leikkasivat kulttuuristakin.


   • Anonyymi

    Joo kieltämättä kannatan ensisijaisesti perussuomalaisia, sen jälkeen tulee KD toisena ja kokoomus kolmantena, jokainen päättää itse mistä tykkää, toivotan kolleegoille hyvää menestystä kuntavaaleissa, pidetään lippua korkealla T. Arvokonservatiivi


  • Anonyymi

   Orpolaiset ovat niin katkeria, että Sanna Marin on upea ja vastuullinen pääministeri ja monipuoluehallitus pystyy tekemään oikeudenmukaista politiikkaa kaikkien kansalaisten parhaaksi.
   Siihen eivät kokoomuslaiset ole koskaan pystyneet!

  • Anonyymi

   Jokainen osaa lahjoittaa yli 4 miljardia veronmaksajien rahoja EU:n elvytykseen.
   Ko. elvytyksen kehuttiin olevan kertaluontoinen, mutta nyt elvytetään rokotteillakin ja annetaan suomalaisille kuuluvista eristä EU:lle jaettavaksi muille.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Megasexy! Erika Vikman kiehnää sängyssä punaisessa lateksipuvussa: "Ilman häpeää..."

   Ensin tuli Cicciolina, sitten Syntisten pöytä ja nyt Häpeä. Superseksikkäästi pukeutuva Erika Vikman osaa todellakin kohahduttaa vai mitä mieltä olet?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   236
   6150