Aihe

Vasureita itkettää kun saavat maistaa omaa lääkettään

Anonyymi

Miten voikin olla olemassa tuollainen ryhmä kuplautuneita ihmisiä, joilla ei ole minkäänlaista kykyä katsoa peiliin? Sitä kun yleensä saa itsekin osakseen samaa kuin mitä itse viljelee ympärilleen - eli tässä tapauksessa doksaamista, "maalittamista", mustamaalausta, julkisuutta jne.

Tee muille kuin haluaisit itsellesi tehtävän, totuus jonka vasurit ovat kauan sitten unohtaneet. Tai muistavat sitä valikoivasti ja tekopyhästi.

"Partisaani toteutti viime joulukuussa suurta suosiota kartuttaneen äärivasemmiston joulukalenterin. Tempaus toteutettiin vastineena äärivasemmiston itsensä toteuttamalle kansallismielisiin kohdistetulle häirintäkalenterille. Partisaanin tempauksella vaikuttaa olevan luultua pitkäkestoisemmat vaikutukset.

Äärivasemmiston edustajat vasemmistonuorista anarkisteihin ovat jatkaneet kalenterin puimista vielä tämän vuoden puolella sosiaalisessa mediassa. Tuoreen kommentin mukaan kalenteri on aiheuttanut sen, ettei osa vaaleihin osallistumisesta kiinnostuneista vasemmistolaisista uskalla kampanjoida julkisesti.

”Muita seurauksia [Partisaanin kalenterilla] mm. se, että jotkut maalitetut arkailevat esim. nyt somekampanjoida kuntavaalien tiimoilta tuon kokemuksen jälkeen, esim. @msboob3rry sanonut tästä”, eräässä keskustelussa kommentoitiin.

https://archive.is/phbzt

”@msboob3rry” on kalenteriimme päätynyt Varisverkoston kannattaja Suvituuli Lundmark. Tieto järkytti keskusteluun osallistunutta vasemmistoliiton ex-toiminnanjohtaja Misha Dellingeriä, joka kommentoi joulukalenterimme vaikutuksia: ”Perkele, miksi tämä on aina tämmöistä?”

Dellinger ja muut äärivasemmistolaiset ovat Partisaanille käärmeissään harmittomasta joulukalenterista, vaikka he itse suoltavat säännöllisesti silmitöntä väkivaltapropagandaa. Poliisi on toimittanut syyttäjälle joukon Dellingerin kirjoituksia, joissa tämä on vaatinut poliittisten vihollistensa (fasisteista aina perussuomalaisiin, keskustaan ja kokoomukseen asti) murhaamista.

Mikäli Lundmark ja muut epätoivotusta huomiosta ahdistuneet äärivasemmistolaiset tahtovat saavuttaa mielenrauhan, on syytä katkaista yhteistyö Dellingerin kaltaisten murhakiihottajien kanssa. Partisaani nimittäin jatkaa uutisointiaan marxisteista, jotka hautovat väkivaltaa isänmaallisia suomalaisia vastaan."

-Partisaani

6

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Ei toi nyt mitään varsinaisesti uuttakaan ollu?

    Koska: Punikkiaatetta ei saa toimimaan paperilla kuin valehtelemalla, eikä käytännössäkään muuten kuin pakottamalla ihmiset siihen, joten ...

    Enter Suomi vuonna 2021! :)


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei toi nyt mitään varsinaisesti uuttakaan ollu?

    Koska: Punikkiaatetta ei saa toimimaan paperilla kuin valehtelemalla, eikä käytännössäkään muuten kuin pakottamalla ihmiset siihen, joten ...

    Enter Suomi vuonna 2021! :)

    Liian monelle suomalaiselle tuosta paljonkin on uutta. Ei valtaosa varmaankaan tajua edes miten paljon intersektionaalinen hörhötys vaikuttaa jo nyt heidän valtamediassaan, ja pikku hiljaa myös arjessaan.


  • Anonyymi

   Tappohullu-Dellinger jeesustelee. Paremman maailman puolesta.

   • Anonyymi

    Niin, Misha Dellingerin mukaisen paremman maailman, jossa väärämieliset on joko tapettu tai painostettu olemaan vaiti.

    Vasuri on samanlainen fanaatikko vuosisadasta toiseen.


  • Anonyymi

   Sitä saa mitä tilaa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yksin oli Sofia tullut Espanjasta

   https://www.seiska.fi/kotimaa/jattiriita-espanjassa-sofia-belorf-palasi-yksin-suomeen-ilman-stefan-thermania-kuvat Harmi, että tää ja muut riidat on v
   Kotimaiset julkkisjuorut
   84
   3455