Aihe

Vallankumouksen hovirunoilija Majakovski tunsi kotimaansa NL:n

Anonyymi

Venäläinen vallankumouksen hovirunoilija Majakovski matkusteli vuosikausia ulkomailla. Matkoilta palattuaan hän ihasteli mielestään niin paljon kehittynyttä Neuvostoliittoa. Rautatieasemalla hän laski matkalaukkunsa maahan ja suurieleisesti löi käsiään yhteen sanoen "Oi Neuvostoliitto kun olet muuttunut niin paljon etten tahdo tuntea sinua entiseksi..."

Käsien laskeuduttua hapuilemaan matkalaukkujen kahvoja, hän samassa tajusi ne varastetuiksi.

Silloin hän sanoi "Nyt jo tunnen sinut taas, sama vanha ja entinen..."

https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Vladimir_Majakovski

Tappoi itsensä nuorena, siis hyvissä ajoin ennen suurta putschia.

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kertokaahan lisää hyviä poliittisia vitsejä Neuvostoliitosta.

   Tässä on yksi lisää liittyen keksintöihin.

   NL:ssa väitetään aina kuinka Popov keksi radion, eikä siis itälialainen Marconi.

   Neukkuaikana eräs neukkutulkki kertoi Kostamuksessa toiselle suomalaiselle tulkille kuinka Marconi keksi radion ja Popov keksi siihen ne häiriöt...

  • Anonyymi

   Ihan hauska tuo matkalaukkujen pöllimisen jälkeen kirjoitettu lausahdus.

   Tuli toinen neukkulavitsi myös mieleeni, se jossa matkailija ylitti autollaan NL:n rajan ja melkein heti ajoi tiellä olleeseen kuoppaan. Kirottuaan vaurioitunutta autoaan tuli paikalle neukkulan väkeä ihmettelemään asiaa. Matkailija kysyi miksei kuoppaa oltu merkitty jollain varoitusmerkillä. Neukkulan asukkaista eräs huudahti että: Kun ylitit autollasi rajan, siellä oli iso punainen varoituslippu.

  • Anonyymi

   Idänkaupan eli ns. munakauppojen aikana Suomeen tuotiin paljon NL:n "huipputeknologiaa": mittalaitteita, elektroniikkaa ja mekaanisia kojeita. Neukkuln sorveja moitittiin liian epätarkoiksi kun sorvikarassakin oli heittoa enemmän kuin tarpeeksi. Tätä puolusteltiin sanomalla "Suuri maa, suuret toleranssit."

   Oikeasti minua itseäni huvitti suuresti 1987 kun ylioistolle tuli NIXIE-putkinäytöllä olevia taajuuslaskimia ja muita mittalaitteita. Varaston hyllyille jäivät pölyttymään.

   Koaksiaalikaapeliliittimet oli huonosti kopioituja kun esim. BNC-liittimet eivät lukittuneet länsimaisiin kojeisiin / liittimiin. Näitä neukkuvehkeitä oli armeijan kalustossa runsaasti kun he JOUTUIVAT ostamaan / ottamaan vastaan esim. radiopuhelinkalustoa. Ne oli tehty miniatyyriputkilla kuten LV 305 tykistön radiopuhelin joka oli täysin analoginen käsiviritteinen kidekalibraattorilla säädettävä museolaite kun LV 217 oli jo taajuussynteesiin perustuvaa tekniikkaa 1950-60 -luvulta.

   https://fi.wikipedia.org/wiki/LV_305

   https://fi.wikipedia.org/wiki/Kenttäradio

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Megasexy! Erika Vikman kiehnää sängyssä punaisessa lateksipuvussa: "Ilman häpeää..."

   Ensin tuli Cicciolina, sitten Syntisten pöytä ja nyt Häpeä. Superseksikkäästi pukeutuva Erika Vikman osaa todellakin kohahduttaa vai mitä mieltä olet?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   286
   8136