Aihe

Hallitus mogaa TAAS

Anonyymi

No niin, nyt te olette tehneet exit-strategian koronaa varten. Siitä on toki kiittäminen Kokoomuksen kiristystä.

Please, älkää ottako kirjaimellisesti sitä, mitä olette itse kirjoittaneet.

Suurin tyhmyys on mielestäni, että aiotte poistaa sisärajatarkastukset kesäkuussa. Korona voidaan pitää kurissa Suomessa, koska me voimme tehdä rajoituksia tarpeen mukaan. Mutta jos uusia tautitapauksia (ja VIRUSVARIANTTEJA) vuotaa koko ajan rajan yli, hallinta on entistä vaikeampaa, ja joudutaan ennen pitkää takaisin koviin rajoituksiin.

Tähän mennessä miljoona suomalaista on rokotettu. Mikä on luku kesäkuussa? Kaksi miljoonaa? 3,5 miljoonassa suomalaisessa on virukselle vielä aivan riittävästi tilaa levitä! Olisiko liikaa pyydetty, että odottaisitte ensin sen 70% rokotuskattavuuden, ja sitten rupeaisitte avaamaan rajoja?

Rajatarkastukset ovat tavallisen kansalaisen kannalta yksi vähiten rasittavista keinoista torjua koronaa. Kaikki tiedämme, että rajan yli kyllä pääsee, jos on todellinen tarve. Taloudelliset tappiot ovat myös pienemmät kuin monessa muussa toimessa.

Viime kesänä korona päästettiin uudelleen leviämään Suomeen, koska ei ollut käytettävissä kunnon tietoa. Nyt sitä tietoa on. Aiotteko te tehdä saman virheen kaksi kertaa?

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hallituksen tytöt on tyttöjä ja pojat teettää toisia. Perxitunustus- suunnitelma.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Megasexy! Erika Vikman kiehnää sängyssä punaisessa lateksipuvussa: "Ilman häpeää..."

   Ensin tuli Cicciolina, sitten Syntisten pöytä ja nyt Häpeä. Superseksikkäästi pukeutuva Erika Vikman osaa todellakin kohahduttaa vai mitä mieltä olet?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   223
   5999