Aihe

Miksi ihminen tuhoaa tahallaan ja tieten terveytensä ja ympäristönsä?

Anonyymi

Hakee uhmakkaasti virustartuntaa, polttaa keuhkonsa pilalle, juopottelee aivonsa ja maksansa, syö itsensä sairaalloisen läskiksi, käyttää tappavia huumeita ja asettaa itsensä vaaraan extreme-tempuilla ja muila älyttömilä päähänpistoilla ja siihen päälle vielä pilaa elinympäristönsäkin saasteilla ja kemikaaleilla, niin että jos ei pandemia jatkuvasti uhkaa, niin vähintään ilmastonmuutoksen levittämät uudet zoonoosit ja luonnonmullistukset. Ei ihmistä voi mitenkään viisaaksi sanoa, eikä pelkkä kylmä älyn kehitys lajissa takaa järjen ja viisauden korkeatasoista kehitystä muuten.

Ihmisen viehtymys pilata kaikkea on vaikeasti selitettävää. Onko teillä selityksiä? Onko ihmislaji masokistinen vai miksi se ei välitä edes lähitulevaisuudestaan kuten oman terveytensä ylläpitämisestä järkevillä valinnoilla? Miksi se ei näy nenäänsä pitemmälle vaan hetken nautintojen tavoittelu ohjaa ihmistä kuin tuuliajolla olevaa kurssinsa hukannutta laivaa?

8

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Sitä kutsutaan: Elämäksi! ;) ... kokeile joskus?

   • Anonyymi

    Ei kehon ja elinympäristön sekä asuinaluiden elinkelvottomaksi tuhoaminen ole elämää.

    Terveys, hyvinvointi, ilo, onni, rakkaus, luovuus, taide, kehittyminen, mielenrauha ja siinä sivussa syntyvä maailmanrauha ovat täyttä elämää, joka tekee tulevaisuudenkin paljon paremmaksi.


   • Anonyymi

    Ei taida se elämä sit joillakin kovin hääviä olla kun tollasella innolla pitää yrittää eroon päästä.


  • Anonyymi

   Kaikki nuo luetellut paheet on suomettumisen seurausta ja siksi kun Suomessa ei saa vieläkään ,jälkeen kylmänsodan, elää täysin vapaasti ilman mitään valtiovallan ohjailuja kuten kaikissa muissa vapaissa Länsimaissa on ollut koko ajan. 1900- luvulle kun päästiin natsiopit voitti täällä jotka alkoi alistamaan ihmisiä ,ww2 jälkeen taas kommunistiopitalkoi tekemään samaa,nyt Suomessa vallitsee sekä natsiopit että kommariopit toisella puolen,mutta täysin vaapaata elämää ei täällä ole vieläkään ja se tekee suuren osan ihmisiä täällä hulluiksi joka purkautuu sitten kaikennäköisinä pahoina tekoina,kenellä mitäkin.

   Ainoastaan täysin vapaamielinen elämä ja kaikki tarpeet tyydytettyinä ihmismieli kykenee rationaaliseen ,järkevään ajatteluun ,jolla ei itsetuhoisuus ajatuksia ollenkaan.
   Kaikissa diktatuurimaissa on nähtävissä tämä sama kehitys.

   Mutta onneksi USA on lähtenyt taisteluun tuota hulluutta vastaan,ovat olleet jopa Britannian kolonialismia vastaan ,mikä oli hyvä että vapaa elämä ja oikea vallankäyttö pelastui maailmassa ja nyt he yrittää tuhota kaikki vähänkin ei vapaat valtiot maailmasta,tosin vapaus heillä on hyvä mutta heilläkin NWOn ajaminen pelkästään kapitalismin voimin ,ei oikein edusta kaikkein vapainta maailmaa ja elämää ,vain ainoastaan rikkaiden plutokratiaa ,mikä sekään ei luo kaikille vapaata,turvallista,ja täysin toimeentulevaa elämää.
   Noiden syiden takia ihmiset,nuoret ja vanhat edelleen oireilee ja ovat mieliltään kieroutuneita.
   Toiset enemmän ,toiset vähemmän.

   Hyvin yksinkertaiset psykologiset syyt tämänkin maan pahennustiloille,parempaa selitystä tuskin taitaa löytyä.
   Valtaa vaan käytetään edelleen väärin,eritoten poliittista ja virkamiesvaltaa.

  • Anonyymi

   mut eikö vallankäytässä ja narsismissa narsistin tapa menee niin että se joka käyttää valtaa toiseen niin antaa uhrilleen lahjan. vallankäyttäjä luulee uhrin ajattelevan "ettei se niin paha ihminen ollutkaan" ja vallan käyttäjä jatkaa kuten ennen kunnes taas lahjoo uhrinsa. sama jatkuu hamaan tulevaisuuteen

  • Anonyymi

   Ihmisethän tyhmistyy koko ajan. Puuttuu luonnonvalinta idiootitkin jää eloon ja lisääntyy.
   Mikä tahansa koirarotukin menisi pilalle jos kaikkien purentavikaisten lonkkavikaisten luonnevikaisten annettas ihan vapaasti lisääntyä terveiden koirien kanssa.

  • Anonyymi

   Koska ihmiset elävät erossa Jumalasta. Herra sanoo, että tomumaja on Hänen temppelinsä eikä sitä saa turmella. Mutta mitä tekevät ateistit?

  • Anonyymi

   Eihän ihminen mikään viisas ole ja Homo Sapiens onkin ihan virheellinen nimi. Homo Inventivum, eli kekseliäs ihminen olisi lajille oikeampi nimi.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

   Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
   Kotimaiset julkkisjuorut
   87
   6167