Älä keskustele höpön höpön höpön kanssa

Tämä tyyppi on mielenvikainen ei koskaan myönnä olevansa väärässä ja väittelee vaikka tuntisi itse olevan vaikka kuinka väärässä. Muut ovat väärässä, mutta höpön höpön ei koskaan tätä miltä tämä tyyppi on ja on kaiken lisäksi äärimmäisen tyhmä. Esimerkki on D- vitamiini. Tämä erehtyi sanomaan, ettei auringosta saada eikä suostu korjaamaan, vaikka minä laitoin toista sataa lääketieteen ym. juttua. (taistelee koko lääketiedettä vastaan) näin aivan turhaa vaivaa yksi olisi riittänyt tai ei edes se koska tämä ei tunnusta olevansa väärässä ja väittelee vaikka tuntisikin olevansa kuinka väärässä. Valehtelee opiskelleensa yliopistossa, vaikka tuo nimistä tyyppiä ei siellä ole opiskellut. Tieto on sillä alle peruskoulun käyneellä ei tiedä edes mitä palaminen on. Laitoin Jumalan suojelleen esim. Israelia kohtaa, kun irakin ampumat ohjukset menivät asutuskeskusten ulkopuolelle. Tämä alkoi väittää, että ne torjuttiin kaikki. minä annoin viedä keskustelua vähän aikaa, mutta sitten laitoin faktan, että vain yksi ohjus torjuttiin. Silloin oli sanaton tyyppi eli Jumala ohjasi kaikki ohjukset asutuskeskusten ulkopuolelle. Tätä ei voi vastaan väittää, mutta hiljaiselolla todistaa sen olleen ja on väärässä. Myös Jumalan apua talvisodassa ei voi myöntää ateistina tietenkään, vaikka venäjän olisi pitänyt ase ylivoillaan parissa viikossa tuhota kaikki Suomen asemat ja marssia vain Suomen yli. Näin ei käynyt, mutta Jumalan avulla ja emme joutuneet ateistisen kommunistisen hirmuvallan alle kuten joutui esim. Eesti. Väittää että egyptissä kuoli hevoset. Mutta vain Raamatussa mainitaan että karja ja monet muut eläimet esim. hevoset ja kamelit ja muut sairastui ruttotautiin. Vain karja kuoli, mutta tämä apina lukee (tai lukevinaan), että hevoset kuoli. Minä olen pyytänyt Raamatun kohtaa missä lukee, että hevoset kuoli. Olen sitä jo monta vuotta odottanut ja saan odottaa tuomiopäivään asti, koska Raamatussa ei noin lue.

Itse en ainakaan väittele enää sairaan tyypin kanssa. Kohta tuo apina sanoo ettet pysty väittelemään. Kyllä pystyn olen jokaisen keskustelun voittanut ja jättänyt höpön höpön sanattomaksi ainakin 200 kertaa. Mutta mitä kannattaa väitelle sen kanssa mikä ei voi koskaan tunnustaa olevansa väärässä ja väittelee vaikka tuntee olevansa kuinka väärässä. Menköön sikalaan väittelemään sikojen kanssa on ainakin älyllisesti samalla tasolla niiden kanssa.

16

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Höpölöpsiksen yhdessä lauseessa on enemmän järkeä kuin sinun sadoissa törkkyviesteissä yhteensä.

      • Anonyymi

        Keskity Raamattuun!


    • Anonyymi

      Juu, olen huomannut ihan saman.
      Täysin selvää asiaa käy inttämään???
      Annetaan olla höpönlöpön omissa oloissa, väitelköön itsensä kanssa!

    • Kysyin sinulta D-vitamiinin nopeudesta. Miksi et vastaa siihen. Valo tulee auringosta tietenkin valonnopeudella. Se on mahdollista siksi, että fotoni on massaton hiukkanen. D-vitamiinimolekyyli ei ole massaton, joten se ei voi kulkea valonnopeudella, koska silloin sen massa olisi ääretön. Kuinka paljon myöhässä D-vitamiini tulee auringosta valoon verrattuna? Valohan tulee n. 8,5 minuutissa. On oleellista tietää nopeus, että osaa ottaa aurinkoa oikein varjojen siirtyessä.

      Vastaapa, kun kerran olet D-vitamiiniasiantuntija.

      • Anonyymi

        Jatketaan siitä mihin jäätiin


    • Millä nimellä olet etsinyt minua yliopiston kirjoista? Olet puhunut jostain Harrista. Minulla ei sellaista etunimeä ole. Miten voit etsiä minua, kun et tiedä nimeäni?

      Sinä hölmöilit palamisella ja puumotin painolla palamisen jälkeen. Palamisessa täytyy ottaa huomioon joko kaikki muutokset tai ei mitään niin, että puumotilla tarkoitetaankin vain niitä atomeja, jotka siinä olivat ennen palamista. Jos hyväksytään happilisäys, silloin pitää hyväksyä myös poistuneet aineet, mm. haihtunut vesi.

      Sinä väitit, että maapallon pyörähdysaika on 24 tuntia, vaikka se on tietenkin nelisen minuuttia vähemmän. Täytyy ymmärtää avaruusgeometriaa. Tuon mokasi myönsitkin.

      Väitit, että Jumala suojeli Israelia Persianlahden sodassa. Irak kuitenkin ampui 12 scud-ohjusta 18. tammikuuta 1991 Israeliin; Tel Aviviin ja Haifaan, joissa kaksitoista ihmistä kuoli. Jumala ei ohjannut ohjuksia vaan puhtaan matemaattisesti ne menivät suurimmaksi osaksi asumusten ohi ja niistä jotka osuivat asutusalueelle ei olisi saanut uutisoida tarkemmin (vahingossa joistain uutisoitiin), koska se olisi auttanut Irakia tarkentamaan suuntausta. Asutusta kohti tulleita ammuttiin Patriot-torjuntaohjuksilla. Tutkilla pystytään näkemään, että mitkä eivät ole tulossa asutus- tai sotilaskohteita kohti ja joita ei siksi tarvitse torjua.

      Sodissa pätevät sotastrategian ja sotilasvoiman lait. Arto unohtaa kokonaan ne lähes satatuhatta talvi- ja jatkosodassa kuollutta ja väittää Jumalan hoitaneen asiat niin, että Neuvostiliiton pommit ja ammukset menivät ohi! Puhtaan matemaattisesti suurin osa meneekin, mutta lähes satatuhatta kuoli ja vielä useammat haavoittuivat.

      Raamatun alkuperäisen ja mm. USA:n nykyisen version mukaan kaikki hevoset kuolivat ruttoon. Karja-sana ei tdoellakaan kuvaa sitä mitä Raamatussa on alunperin sanottu. Lauseyhteydestä tajuaa siltikin, että kaikki hyötyeläimet kuolivat. Mitä järkeä muuten olisi ollut puhua karjasta ja naudoista erikseen? Naudat olivat vain osa karjaa.

      Sinullahan maapallokin kallistelee etkä ymmärrä edes painovoimalakeja vaan ihmettelet ellipsiratoja...

      • Anonyymi

        Jatketaan siitä mihin jäätiin


      • Anonyymi kirjoitti:

        Jatketaan siitä mihin jäätiin

        Arto lupasi olla jatkamatta, koska huomaa aina mokaavansa itsensä, mutta saattaa olla, että hän kuitenkin jatkaa.


    • En lue yhtään tuon idiootin kirjoitusta, joten en voi kommentoida niihin eikä apinoiden kanssa kannata keskustella. Tämä tyyppi luulee olevansa aina oikeassa ja muut väärässä, vaikka on täysin toisinpäin. Otetaan jälleen kerran D- vitamiini. Tämä apina ei voi tunnustaa olevansa väärässä. Ihmisessä ei ole mitään ravintoa, vaan kaikki tulee ulkopuolelta ihmisen. A- vitamiini tulee esim. lihasta ja porkkanasta ja viljatuotteista tulee B- vitamiini ja C- vitamiini marjoista ja hedelmistä ja D- vitamiini auringosta ja lasin läpi ei tule vaikka rusketumme lasin läpi. Kuka tyhmä voi sanoa, että emme saa auringosta D- vitamiinia? Viisas kyllä uskoo, että auringosta saadaan D- vitamiinia.

      Jumalan apuun talvisodassa tämä apina ei voi tunnustaa. Tämän apinan mielestä Suomi ei olisi saanut ampua laukaustakaan venäjän joukkoja kohti, vaikka ne marssivat asein Suomeen ja emme olisi saaneet ampua alas pommikoneita, mitkä pommittivat Suomen kaupunkeja. Meidän olisi pitänyt hankkia itsenäisyys takaisin laulamalla. Näin tuo apina sanoo. Meidän olisi pitänyt elää vuosikymmenet ateistisen kommunistisen hirmuvallan alla. Olisi ollut kamalaa, jos minä olisin joutunut elämään parhaan osan elämääni ateistisen kommunistisen hirmuvallan alla. Olisin varmasti loikannut. Emme olisi saaneet lukea Darwinin teorian kumoamisen kirjoja, mitä ei saanut viedä kommunistisiin maihin. Tuollaisessa hirmuvallassa olisi apina halunnut asua.

      Eikä Raamatun kohtaa missä hevoset kuolivat ole vielä tullut, koska sitä ei ole.

      • Luet kyllä kirjoitukseni, vaikka valehtelet, että et lue. ET vain yksinkertaisesti pärjää minulle, joten teet Ollit ja lopetat aian jossain vaiheessa kirjoittelun ajettuasi itsesi nurkkaan.

        Olet itse lainannut jotain lähdettä, jossa snotaan, että KEHO VALMISTAA D-vitamiinia auringonvalon AVULLA. Nytkö et taaskaan usko omaan lainaukseesi?

        Sinä valehtelit, että Neuvostoliiton pommit ja luodit menivät Jumalan varjeluksen vuoksi ohi. Ohi niitä meni matemaattisen todennäköisyyden vuoksi, mutta sodissa kuoli lähes 100 000 suomalaista. Ihme, että koulussasi ei sitä kerrottu ja ihme, että et ole missään yhteydessä siihen asiaan törmännyt. Suvussasi ei liene kukaan kuollut sodassa?

        Raamatun alkuperäisteksissä käytettiin sanaa, jota parhaiten kuvaisi suomen sana hyötyeläimet. Nehän lueteltiin kaikki erikseen; hevoset, kamelit, aasit, naudat ja lampaat. Sitten kerrottiin kaikkien noiden hyötyeläinten kuolleen ruttoon. Amerikkalaiseen Raamatun uuteen painokseen tuo on korjattu vastaamaan alkueräistä tekstiä.


    • Anonyymi

      Mieletöntä, kuin riitelevä pariskunta. Enpä ole ennen tavannut näitä kahta.

      Tähän mennessä sanoisin: höpsislöpsis 1, Arto 0.

      Jatkakaa.

      • Anonyymi

        Kristitty Arto 100 - ateisti höpölöpsis 1


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kristitty Arto 100 - ateisti höpölöpsis 1

        Uskotko sinäkin, että auringosta tulee D-vitamiininmolekyylejä? Uskotko sinäkin, että vuodenajat johtuvat siitä, että maapallon akseli kallistelee tähtitaivaaseen nähden eikä Pohjantähti olekaan pohjoisnavan yllä kuin satunnaisesti?


      • Anonyymi
        Höpsislöpsis kirjoitti:

        Uskotko sinäkin, että auringosta tulee D-vitamiininmolekyylejä? Uskotko sinäkin, että vuodenajat johtuvat siitä, että maapallon akseli kallistelee tähtitaivaaseen nähden eikä Pohjantähti olekaan pohjoisnavan yllä kuin satunnaisesti?

        Monet pitävät homoseksuaalisuutta, aviorikosta ja esiaviollisia sukupuolisuhteita räikeänä moraalittomuutena. Toiset uskovat, että ihminen voi vapaasti harjoittaa tällaista, jos haluaa. Kuka pystyy sanomaan, kuka on oikeassa ja kuka on väärässä?
        Raamattu antaa OHJAUSTA moraaliasioissa ja se esittää tehokkaita ratkaisuja rikollisuuden, nälän ja saastumiseen ongelmiin. Vaikeus on siinä, että useimmat ihmiset eivät enää pidä Raamattua auktoriteettina tällaisissa asioissa. Yhteen aikaan sen neuvoja kuunneltiin kunnioittavasti……ainakin länsimaissa. Vaikka Raamatun kirjoittamisessa käytettiinkin ihmisiä, niin menneisyydessä kristikunnan enemmistö piti Raamattua Jumalan sanana ja uskoi, että Jumala ITSE oli henkeyttänyt sen SISÄLLÖN.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Monet pitävät homoseksuaalisuutta, aviorikosta ja esiaviollisia sukupuolisuhteita räikeänä moraalittomuutena. Toiset uskovat, että ihminen voi vapaasti harjoittaa tällaista, jos haluaa. Kuka pystyy sanomaan, kuka on oikeassa ja kuka on väärässä?
        Raamattu antaa OHJAUSTA moraaliasioissa ja se esittää tehokkaita ratkaisuja rikollisuuden, nälän ja saastumiseen ongelmiin. Vaikeus on siinä, että useimmat ihmiset eivät enää pidä Raamattua auktoriteettina tällaisissa asioissa. Yhteen aikaan sen neuvoja kuunneltiin kunnioittavasti……ainakin länsimaissa. Vaikka Raamatun kirjoittamisessa käytettiinkin ihmisiä, niin menneisyydessä kristikunnan enemmistö piti Raamattua Jumalan sanana ja uskoi, että Jumala ITSE oli henkeyttänyt sen SISÄLLÖN.

        Tutkimusten mukaan ateisteilla ja agnostikoilla on kuitenkin parempi moraali kuin uskovilla. Raamatussakin on toki ihan hyviä moraalisia ohjeita, mutta uskovat eivät kaikista niistä välitä. Esim. "Älä tapa" on monille hepreaa...


    • Anonyymi

      Koska Arto777 itse on kertonut olevansa väärässä ja mitä asia silloin koski?

      Tässä tiedustelen ihan vain sivusta seuraavana, koska olen mielestäni ymmärtänyt keskustelupalstan paikaksi, jossa erilaisia mielipiteitä voi ja pitää esittää. Keskustelun taso tulee esiin silloin kun joku vaatimalla vaatii omien ajatustensa oikeaksi tunnustamista. Eri mielisten keskustelijoiden pitää tällöin myöntää olleensa väärässä.
      Jos kysymyksessä olisi bussien aikataulut, julkimoiden nimet, tai urheilutulokset, olisi helppo myöntää oma virhe. Mutta uskonnollisista periaatteista ei ole mahdollista luopua toisen vaatimuksesta.
      En ole tarkemmin seurannut väittelyjänne, mutta oletan, että Höp...xxx on sivistynyt keskustelija, joka ei mene mauttomuuksiin puheenvuoroissaan.

      Törkeydet eivät kuulu keskustelupalstalle, mutta en epäilekään keskustelijoiden vajoavan toisten nimittelyyn.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    6. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    7. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    8. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    9. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    10. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    Aihe