Elvytyspaketti

Anonyymi

Kansanedustaja kinnusen kannattais äänestää perustuslakivaliokunnassa 2/3 osa kannatuksen puolesta.......tai jopa koko pakettia vastaan......jos meinaa saada ääniä ens vaaleissaki!!!!!

95

88

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei kinnunen uskalla vastustaa mammasaarikkoa!!!!juoksupoikana siellä...samoin ku pylväski ei omaa kantaa tai äänestäjien asiaa aja

      • Anonyymi

        Nuin tärkeä paketti pitää vähintään 2/3osan hyväksyä...melkein kansanäänestys oltava....


      • Anonyymi

        MV lehdessä on juuri nyt hyvä juttu tästä kirotusta EU,n velkapaketista !


    • Anonyymi

      Kepulaiset vasurien kaa syytää kalk rahat ulukomaille!!!! Tääl veroja korotetaan ja etuja leikataan ettei italian tarvi nostaa veroja( puolet maksavat mitä suomalainen!

      • Anonyymi

        Italialla on valtavat kultavarannot. No, niitä ei käytetä. Suomalainen maksaa italian mafioson elämän..


      • Anonyymi

        Italian Mafia tarvitsee meidän rahat. Ja kepulit antaa...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Italian Mafia tarvitsee meidän rahat. Ja kepulit antaa...

        Ja Mukatissu miehet.


      • Anonyymi

        Ja Juutubessa soi, Jösse Järvenpää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja Juutubessa soi, Jösse Järvenpää.

        Jösse Järvenpää on uusi "Irwin" ! !


    • Anonyymi

      Italian mafialla jättiomaisuus veroparatiiseissa.

      • Anonyymi

        Vasurit ja kepu näivettää koko suomen!!! Tehtaat sulkee(veitsiluoto)tai lähtevät ulkomaille ja temmarit lahjoittaa vielä meidän rahatki ulkomaille!!! Täällä leikataan ja korotetaan veroja


    • Anonyymi

      Hallitus ei usko ees itte pakettiin muttei uskalla olla eun kans erimieltä.....sitä net punahuulet teettää....

    • Anonyymi

      "Oma kansa ensin on vahingollista ajattelua"

      • Anonyymi

        Ainaki vasureilla!!!


      • Anonyymi

        Ei kepun edustajat uskalla olla omaa mieltä paketista vaa äänestetään ku sopulit johtajan perässä.....


      • Anonyymi

        Omalta kansalta on leikattava, Että saadaan lisää rahaa "Enoille" Isisläisille ja muille Saddameille. . .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Omalta kansalta on leikattava, Että saadaan lisää rahaa "Enoille" Isisläisille ja muille Saddameille. . .

        Tässä nyt näette että me persut olemma vieraan varasta
        kansaa ja tietenkin rauhaa rakastavia.

        Ps. Äänestäkää meitä.


    • Anonyymi

      Kepu pettää aina, tämä täytyy muistaa!

      • Anonyymi

        Kepulla oli valtava vaalitappio alla, ja silti änkesivät mukaan hallitukseen. joo joo miehet.


    • Anonyymi

      Suomen valtiontalouden ongelmat aiheutuvat nimenomaisesti Suomen Keskustan aluepolitiikasta ja rakennemuutoksen estämisestä.

    • Anonyymi

      Saarikon mukaan keskusta hakee lopputulosta, jossa kaikilla hallituksessa on yhteinen näky siitä, että valtion menot ja tulot tulevat tasapainoon ja että velaksi eläminen saadaan päättymään.

      – Minulla on hyvin selkeä käsitys siitä, mikä on neuvotteluiden tavoite ja puolue on tässä hyvin yhtenäinen. Nyt kysymys on siitä, voidaanko tuo neuvottelutavoite saavuttaa, Saarikko jatkoi.

    • Anonyymi

      Vihervasemmistolla ei ole mitään pelättävää. Kepu nöyrtyy, taipuu ja joustaa kyllä kaikessa, kunhan saavat roikkua mukana.

    • Anonyymi

      Meneillään on taas irvokas näytelmä. Keskusta uhkailee hallituksen kaatumisella ja lopulta kuitenkin hyväksyy kaiken aivan niinkuin ennenkin. Tälläsitä aivan tarpeetonta poliititista näytelmää esitetään vaikka oikeasti voisi keskittyä siihen että saataissin talous kuntoon ja asiat kohdalleen. Mutta ei, vaalien takia yritetään vain väkisin esittää että ollaan äänestäjien asialla. Keskusta oikeasti unohtaa sen että olivat hyväksymässä Haaviston tapauksen, turpeen alasajon ja miljardien eurojen syytämisen EU:n pohjattomaan kaivoon ja kuvittelevat että myös äänestäjät ovat unohtaneet nämä asiat. Nyt, viimeisellä hallituskaudella, yrittävät vain pitää kiinni ministeripalleistaan koska tämän jälkeen vajoavat pienpuolueeksi. Sille eivät vain mahda mitään eikä halujakaan ole tehdä asialle sen enempää.

      • Anonyymi

        Saarikko hautaa kepun lopullisesti....kitisee turpeesta vaikka itte lopetti ja hyväksy sen!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Saarikko hautaa kepun lopullisesti....kitisee turpeesta vaikka itte lopetti ja hyväksy sen!!

        Niinpä !! Itse oli mukana ajamas turvetta alas. ja nyt itse sit ruikuttaa !


    • Anonyymi

      Hallituksen tulisi erota. Kepu pettää aina. Uskokaa jo. Lintilän on esimekrkki siitä. Pahin roisto koko hallituksessa on keskusta

    • Anonyymi

      Kepulla se on kova kiima höykyttää työnhakijoita ja työläisiä. Työpaikkojakin tulee kuin taikaseinästä leikkaamalla korvauksia ja ansiopäivärahaa.

      • Anonyymi

        Sitä on ennekin työn perässä muutettu. Jos kerran haluaa asua "omalla" paikalla, niin miksi se pitää suvaita veronmaksajien rahoilla.
        Jos töitä ei paikkakunnalla ole, niin niitä ei ole.

        Meinaatko vain odotella, että tässä minä - antakaa töitä ja samalla ansiosidonnaisella keplotella niin, että aina etuus säilyy.

        Mieti itse, onko tuossa mitään järkeä.

        Olen jo 55v ja työn puolesta joutunut kouluttamaan itseni 3 kertaa, vaihtamaan paikkakuntaa saman verran. En kuitenkaan itke sitä, että yhteiskunnan pitäisi elättää.


    • Anonyymi

      Keskusta pitää viikonlopun ajan kovaa ääntä talousvastuusta, mutta hyväksyy alkuviikosta kehysten ylityksen, uuden miljardivelanoton, pysyvien menojen kasvun, julkista sektoria paisuttavat ”uudistukset” sekä olemattomat ”työllisyystoimet

    • Anonyymi

      Kepulaiset ovat vuosikymmeniä saaneet elää vähillä veroilla valtion laskuun. Tukiaisten ja verojen välistä ovat saaneet lihoa ja vetää välistä. Nyt se ei enää onnistu, suomella ei ole enää varaa ylläpitää kepuleita, eikä suomi heitä tarvitse. Vielä tilasivat tänne 34.000 kutsuvierasta ja vielä tilaavat 10.000 lisää. Heidän takiaan tämä maa on hyvin pian selvitystilassa. Tämä turve juttu oli fiasko ja nyt he tekivät sellaisen nimityksen, että kohta lähtee koko kaivosteollisuus suomesta ulkomaisiin käsiin. Kuka enää äänestää, veikkaampa ettei kukaan. Eu maista saadaan elintarvikkeet yli puolta halvemmalla, mitä ne meillä maksaa. Sen vuoksi omavaraisuudesta puhe on täysin turhaa. Ei ole perussuomalaisten syy, miksi kepun kannatus on kohta alle 10%. Kepu ei osaa vain tehdä kansakunnan hyödyksi oikeaa ihmmisläheistä politiikkaa. Ylimielisiä arvottomien kolhoosien hallitsijoita. Itsekin hyvin sen tietävät, ei ole vain nöyryyttä tunnustaa tehtyjä suuria virheitä. Itsekin ovat nyt parijonossa menossa perussuomalaisiin, eivät taida kaikkia huolia. Kyllä kansa ymmärtää yskän!

      • Anonyymi

        Kysyppä ruottalaisilta tarviiko omaa ruuantuotantoa.....viime keväänä hyllyt tyhjinä ku ei ulkomailta ruokaa tullukkaa korona aikana!!!


    • Anonyymi

      Onhan tämä keskustalta kaksinaamaista teatteria, vaikka vihersosialisiti hallituksen kaatuminen olisikin kansakunnan etu. Kepu oli täysin hyväksymässä turveteollisuuden alasajoa, satoja konkursseja ja tuhansia työpaikan menetyksiä, mutta ennenkaikkea kannatuksen syöksyminen lähelle kommunistien tasoa, on herättänyt kepun ruususen unesta.

    • Anonyymi

      Kehysraamit paukkuu ja Vanhanen senkun ehdottelee 10 miljardia lisää velan ottoa. Parempi ettei ehdotuksineen ole mukana.
      Enkä ole kyllä koskaan kuullut häneltä ehdotusta, joka hyödyttäisi normaalia palkansaajaa tahi eläkeläistä. Nosti eläkeikää, romutti eläkeputken, tarjoaa ansiosidonnaisen heikennyksiä, paikallista sopimista, lisää maahanmuuttoa.
      Kaikki palkansaajat voivat olla, tulevat olemaan jossain vaiheessa tilanteessa missä noita lääkkeitä tarjotaan.

    • Anonyymi

      Maakunnat maksaa Suomelle vanhan SUOMALAISUUDEN perimän, ja itsenäisen kansan.

    • Anonyymi

      "Suomen ongelmahan on ikääntyminen. Se murentaa julkisen talouden pohjaa."

      Paljon pahempi ja vaarallisempi ongelma on Keskustapuolue. He eivät ole koskaan lue: koskaan leikanneet järjettömän suuria maataloustukiaisia itseltään ja tälläkin hetkellä he ahmivat lisää tukiaisia omilleen. Sen vastapainoksi he ovat heti valmiina leikkaamaan työttömiltä ja sairailta. Eikä Kepu välitä talouskasvusta pashan vertaa kunhan tukiaiset tulevat itselle, vaikka sitten velkarahalla.

    • Anonyymi

      Hallitus on nurin, Eläköön, Eläköön, Eläköön!

    • Anonyymi

      – Keskustan pitää äänestää tämän puolesta, vaikka meilläkin on kentällä kritiikkiä ollut. Tässä on myös pelissä erittäin paljon keskustalle tärkeää aluepolitiikkaa ja maaseutupolitiikkaa pelissä sekä ylipäätään mahdollisuus vaikuttaa Euroopan metsäpolitiikkaan.

      Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kurvinen kertoo STT:lle, että ryhmä tukee kokonaisuudessaan paketin hyväksymistä.

      Keskusta otti myönteisen kannan rahastoon jo viime vuonna.

      – Pidämme pakettia välttämättömänä Suomen ja koko Euroopan elpymiselle, Kurvinen toteaa.

    • Anonyymi

      Marinin sovintoehdotuksesta ja Saarikosta tuli mieleen Meksikon pikajuna:
      ...Seuraa hetken hiljaisuus, ehdotus on outo, uus.
      Haa! Nyt naisten parvessakin syntyy kohinaa.
      Ministeri muuan kas, nelikymmenvuotias, vaatii puheenvuoroa,
      ja heti sen myös saa. Silmät vihaa leimuten , tasajalkaa hyppien
      Marinille kiukkuaan hän ryhtyy purkamaan.
      Mitäs PM suutaan soittelee ja hääräilee
      Me tehdään niinkuin Kepu määräilee. (huhheijaa)
      Tehdään niinkuin Kepu määräilee

    • Anonyymi

      Kepu ryhdikkäästi takaa, että loppuhallituskauden kehykset voidaan lisävelkaa ottamalla ylittää ainakin 1,5 mrd eurolla. Se on kepulaista vastuullisuutta. Lisäksi kepu haluaa tällä hallituskaudella sovittaviksi merkittävät työllisyystoimet, joiden toteuttaminen jätetään seuraville hallituksille. Oppositiosta on sitten kiva räksyttää seuraajille.

    • Anonyymi

      Huonon vaihtokaupan keskusta teki kun vain suojeltua metsää sai viikon teatterista.Kuntavaalit pudottaa kepun sitten kristillisten sarjaan.Mahtaako kaunopuheet sitten muuttua kansakunnan edun mukaiseksi.Apupuolue on tullut keskustasta mahtaa hävettää nyt vanhoja keskustalaisia oikein sääliksi käy.

    • Anonyymi

      Kepu pettää aina. Aina.

    • Anonyymi

      Nyt alko Saarikon ja keskustan selittely niin kuin tehdään aina kun kepu pettää eli joka kerta. Hillotolppa jäi mutta kunnia ja kansalaisluottamus meni

    • Anonyymi

      Kyllä tämä taas pienentää Kepun kannatusta. Jauhettiin viikon verran, mutta, periksi annettiin. Jatketaan vihervassareiden aissankannattajina.

    • Anonyymi

      Kepun oharipäätöksen jälkeen on myös päivänselvää että Kepu ottaa valtavan rökäletappion kuntavaaleissa, niin paljon hampaankoloon jäi monelle Kepun kannattajille kun jäätiin taas kerran hallituksen kynnysmatoksi. Jo nyt on tullut tietoon joukkoirtautumisia Kepun jäsenyydest

    • Anonyymi

      Joo, jonkunnäkönen elvytyspaketti pitäs Haapajärven saada
      jotta voi passittaa persut hevonhe***tiin.

    • Anonyymi

      Keskusta pelasi itsensä ulos puoluekartalta. Tulee raju tappio kuntavaaleissa. Keskustan äänestäjät tuntevat itsensä syystäkin petetyiksi. Saarikko uhosi, lupasi ja lopuksi petti

    • Anonyymi

      Puoliväli- ja kehysriihi ajoi hallituksen kaatumisen partaalle. Kriisi ratkesi siihen, että suurilla puheilla uhonnut keskusta ja sen puheenjohtaja, tiede- ja kulttuuriministeri Annika Saarikko antautui ja veti sanansa takaisin esimerkiksi budjettikehysten paisumisesta. Käytännöllisesti katsoen keskusta palasi entiseen vihervasemmistolaisen hallituksen apupuolueen asemaan, titteli, jonka poliittiset kilpailijat ja media ovat nykykeskustalle antaneet.

    • Anonyymi

      Torstaiaamuna kepun eduskuntaryhmän enemmistö luuli vielä jättävänsä hallituksen, mutta Saarikko kera presidentin viestin käänsi päät.
      SAMALLA KEPU palasi vanhalle tutulle paikalleen vihervasemmistolaisen hallituksen apupuolueeksi ja yhden sortin maalaisserkuksi, josta navetan haju ei ole lähtenyt hallituskumppaneiden mukaan vieläkään.

    • Anonyymi

      "Turvepölyn laskeuduttua näyttää siltä, että keskusta jatkaa vihervasemmistolaishallituksen apupuolueena. Hieman kärjistäen voidaan sanoa, että painiottelu pääministeripuolue sdp:n kanssa päättyi keskustan selätykseen, johon se meni omasta heitosta."

    • Anonyymi

      Kehitysapuun riistetään meiltä kansalaisilta ensi vuonna 1.245 miljardia euroa.
      Vertauksena Suomen puolustusvoimien 1.9 miljardin toimintamenot olivat 2018.
      Tässä ei ole mitään kohtuullista!

    • Anonyymi

      Hallituksen puoliväliriihi ei vahvistanut keskustan asemaa Sanna Marinin (sd) johtamassa hallituksessa. Keskustan kortit katsottiin, ja käsi ei ollut kummoinen. Keskustan kovalla rytinällä aiheuttama "hallituskriisi" kesti puolitoista viikkoa, mutta kutistui lopulta kasaan kuten se kuuluisa pyy maailmanlopun alla. Keskustan esittämät keskeiset työllisyys- ja taloustavoitteet eivät menestyneet. Vasemmisto määritti hallituksen työllisyys- ja taloustoimet. Pääministeri Marin pyyhki keskustalla pöytää.

    • Anonyymi

      Miten hallitus voi valehdella, että sen toimilla saadaan 45000 uutta työpaikkaa, vaikka valtiovarainministeriön tarkastuslaskelmissa kerrotaan, että niitä syntyy vain 10000? Miksei media kerro tästä? Kansalaisten pitää tietää totuus.

      • Anonyymi

        Neki vähät on tepputyöllistettyjä!! Ei hallitus palkkaa työttömiä ja virmat potkii pois


    • Anonyymi

      Elpymispakettiko? Vapaamatkustajille.
      Espanja saa 140 000 000 000€
      Aloittaa 4-päiväisen työvikko kokeilun.

      Unkari saa 7 000 000 000€
      Poistaa verotuksen alle 25 vuotiailta

      Italia saa 173 000 000 000€
      Korottaa lapsilisät 250€/kk 21v:lle asti.

      Suomi maksaa 4 500 000 000€ heille.
      Korottaa veroja ja lisäksi rakentanut tämän hallituksen myötävaikutuksella etukäteen tiedetyn toimimattoman kustannus-automaatin, SOTE himmelin.jonka hinta vuosittain 350 000 000€.

      Maksetaan jokainen työikäinen 100€ joka vuosi extraa byrokratialle ja kaiken lisäksi sellaisesta jonka itse tekijätkin sanovat olevan toimimaton. Johon tarvitaan lisää jokaiselta lisää korjauksen korjaukseen.

      • Anonyymi

        Kyllä minnuu alakaa joteeniin korventaan


    • Anonyymi

      Tässä tilanteessa olisi viisainta leikata tuosta kehitysavusta ja niistä suurista kustannuksista täällä kotimaassa mitä aihetta maahanmuutaneet aiheuttaa.Maahanmuuttajat ajelee taksilla yhteiskunnan laskuun ja asuvat hienosti syöden kallista ruokaa ja kaikki heidän kulunsa maksetaan verovaroista joka lienee useita miljardeja.Tuosta summsta jo 25% säästö kattaisi kolmen vuoden säästötarpeen.Toki kaikesta muustakin tulee säästää.

    • Anonyymi

      Tässä pari totuutta:
      Kun hallintokoneisto paisuu, se muodostaa yhteiskuntaluokan. Se ei enää palvele kansaa eikä siihen pyrikään. Virkakoneisto elää omaa elämäänsä ja kansan on palveltava sitä."
      "Kun valta alkaa horjua, se kiristää heti otettaan."

    • Anonyymi

      Italian mafiosoille alkavat kultaiset aja ja Suomen veronmaksajille vyönkiristyksen ajat. Lähes 4000 miljoonaa Sanna diilasi etelään yhdessä yössä ja täällä neuvotellaan Keskustan kanssa muutamista kymmenistä miljoonista viikkoja. Kyllä naurattaa ja ihmetyttää. Gallupit kertoo, mitä mieltä kansa on tästä Suomalaisten riistämisestä.

    • Anonyymi

      Suomi elvyttää kilpailijoitaan, Ja sit sanotaan : "Ne ostaa meiltä". Voi itku miten lapsellista puhetta !!

    • Anonyymi

      Ei ole suurta merkitystä eussa mitä Suomi päättää.
      Ei kaatunut kreikkapaketti, vaikka Slovakia vastusti. Paketti jyvitettiin muille.
      Ei kaatunut Maasthrichtin sopimus, vaikka Tanska vastusti. Tanskalle annettiin myönnytyksiä, että tanska hyväksyi sen.
      Olis naurettavaa edes ajatella, että tosta joutuis johonkin ulkokehälle. Demokratiaan kuuluu, että asioita voi myös vastustaa. Halutaanko me olla EU:ssa joka ei toimi demokraattisesti?
      Nää Orpon lauselmat on yhtä tyhjän päiväisiä kuin Marinin tarkkarajaisuudet. Kuinka tyhminä ihmisiä pidetään

    • Anonyymi

      Keskustaa tässä käy sääliksi tämä nöyryytyksen määrä, johon Saarikko ja puolue oli valmis.
      Ei ihme, että kannatuslukemat näyttävät maata kohti. Ja se on hyvä se!

    • Anonyymi

      Keskustan Olli Rehnin mielestä näyttää olevan hyvää taloudenhoitoa, että Suomi ottaa velkaa yli 6 miljardia ja lahjoittaa rahat pois. Takaisin tulee ehkä n. 2 miljardia, joita sitten ohjataan kepuleiden maatalouden tukemiseen. Ei ihme, että moisella laskutaidolla pääsee Suomen pankin johtoon. Rahat jaetaan Italiaan ja muihin etelä-euroopan maihin ja sitten vain "toivotaan", että rahat käytetään oikein. Valvontaakin on "parannettu" jne. Luulisi hölmömpienkin jo ymmärtävän, että mistä on kyse. Velkapiikin avaamisesta EU:ssa. EU:n omien perussopimusten rikkomisesta. Suomi maksaa. Eläkeikää ja veroja nostetaan, Suomessa.

    • Anonyymi

      EU-eliitti on kauhuissaan. EU on pystyssä enää korruption ja uhkailujen avulla. Italia huutaa koko ajan enemmän rahaa. Suomelle vilautetaan samaan aikaan keppiä. Pitää jaksaa puskea unionia kumoon. Lopulta pieni puhallus voi romahduttaa koko roskakasan.

      • Anonyymi

        Totta, huluus on huipussaan.


    • Anonyymi

      Eurooppa ei toivu Suomen antamalla lahjuksella yhtään mitään. Tällä saadaan aikaan se että Suomea voi kupata jatkossakin ihan rauhassa. Hölmöläiset kuvittelevat että kun antaa rahaa niin sinut muistetaan sinut muistetaan vain silloin kun tarvitaan lisää rahaa.

    • Anonyymi

      Tällä kertaa KEPUSSA kaikki keinot kansanedustajien painostamiseksi on otettu käyttöön. Jokaista elpymisrahasto vastaan äänestävää kansanedustajaa uhkaa ryhmästä ja valiokunnista erottaminen!

    • Anonyymi

      Euroopan unionin 750 miljardin euron elvytyspaketti voisi onnistuessaan viitoittaa tietä uusiin vastaaviin ja pysyvämpiin talousjärjestelyihin jäsenmaiden kesken, Euroopan unionin taloudesta vastaavat komissaarit sanoivat maanantaina uutistoimisto Reutersin mukaan

    • Anonyymi

      Nyt pitäisi nopeasti koko hallitus vaihtaa, riippumatta tästä paketista. Ja aivan uudet nimet johtoon. Suomen metsistäkin on jo suuri osa myyty tuntemattomille. Siellä voi jo olla kokonainen armeija kaivettuna onkaloihin. Sikäli nämä myynnit ymmärrän, että useat hallitukset ovat jo moneen kertaan heikentäneet kansalaisten elämän mahdollisuuksia. Kainuusta ja monesta muusta paikasta viety työpaikat ja terveyskeskukset. Kansalaiset ovat loukkaantuneita ja myyvät mielellään metsänsä ja yrityksensä ulkomaille. Pettyneitä yhteiskuntaan. Koronapakettikin tulee hyödyttämään vain muutamia rikkaita, kansalle lisää veroja . Nyt oikeasti eletään vaaran vuosia. Taviksilla ei ole enää autoiluunkaan varaa. Kuinka Suomen päättäjät kehtaavat ?

    • Anonyymi

      Karanteenihan on yleensä 2vko:a. MUTTA NYT VAIN 1VRK. KUULEMMA VIRUS HYPPÄÄ SIVUUN HUOMEN AAMUNA ETTÄ SANNA VOI ÄÄNESTÄÄ KIRISTYSPAKETISTA! Tämänpäiväiset OHARIT vahvistavat edelleen mielikuvaa siitä, että Marin mielellään LUISTAA kaikista hankalista paikoista, EIKÄ HÄN HALUA VASTATA ikäviin kysymyksiin.
      Siihen nähden, että Marin oli itse sopimassa elvytyspaketista viime kesänä, hän on henkilökohtaisesti antanut paketista kommentteja erittäin NIUKASTI ja pääsääntöisesti KIELTÄYTYNYT kaikista julkisista ja poliittisista keskusteluista pakettiin liittyen.

    • Anonyymi

      KANSANEDUSTAJANSA HANNU HOSKOSEN KESKUSTA-PUOLUE SIIRSI LEHTERILLE EU-VELKAPAKETIN KÄSITTELYPÄIVÄNÄ
      Mihin lakiin perustuu kansan valtuuttaman edustajan suun sulkeminen ja keskusteluun osallistumisen estäminen, kun salissa käsitellään vuoden tärkeintä asiaa?
      Kerrassaan hieno veto arvoisa puheenjohtaja Saarikko, näillä teoilla keskusta rypee pohjamudissaan jatkossakin.

    • Anonyymi

      Koska hallituspuolueet eivät suostuneet kansanäänestykseen elpymispaketista (äänestivät sen kumoon) niin eiköhän tehdä kuntavaaleista elpymispakettiäänestys. Jos et kannata elpymispakettia, valitse oman kuntasi listalta perussuomalainen ehdokas!

    • Anonyymi

      Olemme saapuneet pisteeseen, jossa
      - Raamatun siteeraamisesta saa syytteen
      - kunnat laitetaan noudattamaan lakeja, joita ei ole voimassa
      - varapuhemies hyllytetään jostain mitä hän saattaa tehdä
      - sääntöjen rikkominen on "demokratian ja länsimaisten arvojen puolustamista".

    • Anonyymi

      Vaikka suomalaiset ovat maailmankuulua lammaskansaa niin epäilen jossain menevän rajan. Ja uskon että emme loppupeleissä halua liittovaltiota. Ilmapiiri kiristyy kokoajan. Suomessa kaikki köyhtyy ja syy on yksinkertaisesti siinä että hyöty valuu muualle. Toki isoksi osaa omaa syytämme. Toiminta yhteisvaluutassa ja valtioliitossa (ei liittovaltiossa) vaatisi erilaisen lähestymistavan mitä Suomessa on harjoitettu.
      Ja muistetaan että, KEPU petää aina, aina!

    • Anonyymi

      Kepu pettää aina – muistatko vielä, mitä ex-pääministeri Juha Sipilä vakuutti 2014? – ”Keskusta vastustaa yhteistä velkaa ja liittovaltiokehitystä”

      • Anonyymi

        joo


    • Anonyymi

      Tämä ns. "elvytyspaketti" tarkoittaa käytännössä sitä, että Suomi maksaa itsensä kipeäksi siitä hyvästä, että luopuu itsenäisyydestään ja itsemääräämisoikeudestaan ja että meidät sidotaan velkarahalla pysyvästi osaksi tulevaa EU:n liittovaltiota.
      Tämä irvokkaasti "elvytyspaketiksi" nimitetty velkaraha ei tule suinkaan olemaan kertaluontoinen, vaikka niin uskotellaan olevan. Tästä on esimerkkejä, ihan vasta on rikasta Kreikkaa avustettu kolmesti vastaavanlaisilla "kertaluontoisilla" rahalahjoituksilla.
      Itsenäisyys ja itsemääräämisoikeus ovat Suomen kaltaiselle, pienelle maalle niin arvokas asia, että siitä ei kannattaisi luopua mistään hinnasta.
      Vanhempamme taistelivat maallemme itsenäisyyden ja rakensivat maastamme ainutlaatuisen, demokraattisen hyvinvointiyhteiskunnan.
      Nyt ollaan valtiovaltamne toimesta romuttamassa tämä. Olemme ottamassa miljardeja velkaa ja "elvyttämässä" sillä eteläisen Euroopan vauraiden maiden talouksia.
      Eikä siinä kaikki. Lapsemme ja heidän lapsensa - tulevat sukupolvet - ollaan sitomassa tähän loputtomaan velkataakkaan ja saattamassa heidät EU-diktatuurin alaisiksi.
      Tämä ei ole oikein.

    • Anonyymi

      Tämä ns. "elvytyspaketti" tarkoittaa käytännössä sitä, että Suomi maksaa itsensä kipeäksi siitä hyvästä, että luopuu itsenäisyydestään ja itsemääräämisoikeudestaan ja että meidät sidotaan velkarahalla pysyvästi osaksi tulevaa EU:n liittovaltiota.
      Tämä irvokkaasti "elvytyspaketiksi" nimitetty velkaraha ei tule suinkaan olemaan kertaluontoinen, vaikka niin uskotellaan olevan. Tästä on esimerkkejä, ihan vasta on rikasta Kreikkaa avustettu kolmesti vastaavanlaisilla "kertaluontoisilla" rahalahjoituksilla.
      Itsenäisyys ja itsemääräämisoikeus ovat Suomen kaltaiselle, pienelle maalle niin arvokas asia, että siitä ei kannattaisi luopua mistään hinnasta.
      Vanhempamme taistelivat maallemme itsenäisyyden ja rakensivat maastamme ainutlaatuisen, demokraattisen hyvinvointiyhteiskunnan.
      Nyt ollaan valtiovaltamne toimesta romuttamassa tämä. Olemme ottamassa miljardeja velkaa ja "elvyttämässä" sillä eteläisen Euroopan vauraiden maiden talouksia.
      Eikä siinä kaikki. Lapsemme ja heidän lapsensa - tulevat sukupolvet - ollaan sitomassa tähän loputtomaan velkataakkaan ja saattamassa heidät EU-diktatuurin alaisiksi.
      Tämä ei ole oikein.

    • Anonyymi

      Tämä ns. "elvytyspaketti" tarkoittaa käytännössä sitä, että Suomi maksaa itsensä kipeäksi siitä hyvästä, että luopuu itsenäisyydestään ja itsemääräämisoikeudestaan ja että meidät sidotaan velkarahalla pysyvästi osaksi tulevaa EU:n liittovaltiota.
      Tämä irvokkaasti "elvytyspaketiksi" nimitetty velkaraha ei tule suinkaan olemaan kertaluontoinen, vaikka niin uskotellaan olevan. Tästä on esimerkkejä, ihan vasta on rikasta Kreikkaa avustettu kolmesti vastaavanlaisilla "kertaluontoisilla" rahalahjoituksilla.
      Itsenäisyys ja itsemääräämisoikeus ovat Suomen kaltaiselle, pienelle maalle niin arvokas asia, että siitä ei kannattaisi luopua mistään hinnasta.
      Vanhempamme taistelivat maallemme itsenäisyyden ja rakensivat maastamme ainutlaatuisen, demokraattisen hyvinvointiyhteiskunnan.
      Nyt ollaan valtiovaltamne toimesta romuttamassa tämä. Olemme ottamassa miljardeja velkaa ja "elvyttämässä" sillä eteläisen Euroopan vauraiden maiden talouksia. Eikä siinä kaikki. Lapsemme ja heidän lapsensa - tulevat sukupolvet - ollaan sitomassa tähän loputtomaan velkataakkaan ja saattamassa heidät EU-diktatuurin alaisiksi. Tämä ei ole oikein.

    • Anonyymi

      Tämä ns. "elvytyspaketti" tarkoittaa käytännössä sitä, että Suomi maksaa itsensä kipeäksi siitä hyvästä, että luopuu itsenäisyydestään ja itsemääräämisoikeudestaan ja että meidät sidotaan velkarahalla pysyvästi osaksi tulevaa EU:n liittovaltiota.
      Tämä irvokkaasti "elvytyspaketiksi" nimitetty velkaraha ei tule suinkaan olemaan kertaluontoinen, vaikka niin uskotellaan olevan. Tästä on esimerkkejä, ihan vasta on rikasta Kreikkaa avustettu kolmesti vastaavanlaisilla "kertaluontoisilla" rahalahjoituksilla.
      Itsenäisyys ja itsemääräämisoikeus ovat Suomen kaltaiselle, pienelle maalle niin arvokas asia, että siitä ei kannattaisi luopua mistään hinnasta.
      Vanhempamme taistelivat maallemme itsenäisyyden ja rakensivat maastamme ainutlaatuisen, demokraattisen hyvinvointiyhteiskunnan.
      Nyt ollaan valtiovaltamne toimesta romuttamassa tämä. Olemme ottamassa miljardeja velkaa ja "elvyttämässä" sillä eteläisen Euroopan vauraiden maiden talouksia.
      Eikä siinä kaikki. Lapsemme ja heidän lapsensa - tulevat sukupolvet - ollaan sitomassa tähän loputtomaan velkataakkaan ja saattamassa heidät EU-diktatuurin alaisiksi.
      Tämä ei ole oikein.

      • Anonyymi

        Niin,mitä virkaa on oman alueen edustajilla,jos toimivat aivan avoimesti Suomen etuja vastaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin,mitä virkaa on oman alueen edustajilla,jos toimivat aivan avoimesti Suomen etuja vastaan.

        Totta


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin,mitä virkaa on oman alueen edustajilla,jos toimivat aivan avoimesti Suomen etuja vastaan.

        Totta


    • Anonyymi

      Kun vuonna 1994 äänestettiin Euroopan unioniin liittymisestä, jokainen ensimmäisen kauden kansanedustaja, joka painoi JAA nappia, ei tullut uudelleen valituksi 1995 eduskuntavaaleissa. Tämä on hyvä muistaa !

      • Anonyymi

        Niin terveiset Reisjjärvelle. Riittäkö "omien äänet " enää seuraavalla kaudelle..


      • Anonyymi

        Niin terveiset Reisjjärvelle. Riittäkö "omien äänet " enää seuraavalla kaudelle..


      • Anonyymi

        Niin terveiset Reisjjärvelle. Riittäkö "omien äänet " enää seuraavalla kaudelle..


      • Anonyymi

        Niin terveiset Reisjjärvelle. Riittäkö "omien äänet " enää seuraavalla kaudelle..


      • Anonyymi

        Niin terveiset Reisjjärvelle. Riittäkö "omien äänet " enää seuraavalla kaudelle..


      • Anonyymi

        Niin terveiset Reisjjärvelle. Riittäkö "omien äänet " enää seuraavalla kaudelle..


    • Anonyymi

      Reisjärven pappi turhake koko eduskunnassa!! Ei omaa kantaa vaa painaa nappia mitä saarikko käskee...mutta vaalit tulee jossa kansa päättää ja sillo kepulaiset tippuu orrelta!!!

    • Anonyymi

      Suomen pääministeripuolue SDP haluaa rajoittaa sananvapautta. Tuo ilmeisen sairas porukka toivoo, että perustuslakia muutetaan. SDP:n keulamies Antti Rinne toivoo maahamme kommunistista valikoivaa sananvapautta. Kommunismi ei toimi Suomessa. Tämä on jokaiselle suomalaiselle täysin selvä asia.
      Arvoisat demariäänestäjät! Miettikää tarkoin... annatteko äänen Rinteen linjalle? Mielestäni meidän on parempi jatkaa länsimaista sananvapauden tietä. Kuntavaaleissa katsotaan kannatatteko kommunisteja vai länsimaista Suomalaisuutta. Ääni ihan sama mille muulle puolueelle paitsi SDP on ääni länsimaiselle demokratialle.
      Rinteen kommunismille ja epäisänmaallisuudelle jyrkkä ei!

    • Anonyymi

      Muistakaa, ettei Suomen kansa äänestänyt koskaan liittovaltion puolesta, eikä rahaliitosta, suomalaiset äänestivät kauppaliitosta ja toivoivat samalla, että hinnat putoavat samalle tasolle kuin esim. Saksassa ovat autot, ruoka ja lääkkeet ym, mutta näin ei käynyt. Sillä hinnat ovat nousseet räjähdysmäisesti ja nousevat edelleen, koska Suomessa näiden rahalahjoitusten vuoksi nousevat verot ja polttoaineet jatkuvasti.

    • Anonyymi

      Hannu Hoskonen on ainut selväjärkinen mies koko eduskunnassa, sääli vain että joutuu puolueensa kanssa vaikeuksiin, koska omaa mielipidettä ei sallita tuotavan julki.
      Minä Hoskosen asemassa sanoisin kepulle hei hei ja vaihtaisin puoluetta, tai lähtisin politiikasta kokonaan pois. Saisihan Hoskonen eläkkeen jolla pärjäisi, eikä taida olaa ihan tyhjätaskukaan. Olen puoluekantoihin sitoutumaton ja olen seurannut tuota elvytyspaketti farssia pitkin kevättä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      81
      3544
    2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      200
      2022
    3. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      26
      1968
    4. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1598
    5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      166
      1435
    6. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1415
    7. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1129
    8. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      101
      1093
    9. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      874
    10. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      850
    Aihe