Miksi työllistämistoimet tarkoittavat Kepulle aina kuraa työttömien niskaan?

Anonyymi

Miksi työllistämistoimet tarkoittavat kepulaisille aina työttömien kepittämistä ja jo muutenkin matalan tulotason heikentämistä?
Miksei kepu tarjoa koskaan positiivisia työllistämistoimia?
Simputus on jo armeijassakin kielletty.
Kepu uhkaa hallituserolla ellei hallitus suostu sen toimiin hankaloittaa työttömien elämää entisestään. Työttömyys jo sinällään on kriisi työläisille siinä missä pandemian rajoitustoimet Business Finland elinkeinosossutukia saaville yrityksille tai 10 000 - 16 000 ETA/EU-alueen ulkopuolista työntekijää vaativille maatalouden isännille. Näiden kriisiä Kepu on koittanut helpottaa, työttömyyden aiheuttamaa kriisiä Kepu taas haluaa hankaloittaa.

15

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei tuu työttömälle innovointikriisitukea vaan keppiä.

      • Anonyymi

        Muistakaa aina äänestää vaaleissa se on pahinta myrkkyä riistäjälle. Jokainen työttömän ääni on pois pahimmilta työttömien kepittäjiltä Kokoomukselta, Kepulta, RKP:ltä. Äänestämättä jättäminen tarkoittaa taas ääntä näille herrapuolueille lyhentämättömänä ja lisää työttömien ihmisriistoa, syrjintää ja leimaamista. Tämä siitä syystä että pataporvari äänestää aina, ja jokainen nukkuva äänestäjä lisää heidän ääniosuuttaan.
        Wahlroosit, Herlinit, Ehrnroothit nauravat matkalla pankkiin jokaista typerää vaaleissa nukkujaa.


      • Anonyymi

        Alipalkkauksen kriminalisointi ja sanktiointi sekä ay-liikkeen ryhmäkanneoikeus olisi hyvä keino lisätä työllisyyttä Suomessa. Ulkomainen alipalkattu halpatyövoima tulisi kannattamattomammaksi, ja työtä teetettäisiin enemmän suomalaisella työvoimalla. Juurihan media kertoi miten Ukrainasta on tulossa tänä vuonna kaikkien aikojen ennätysmäärä 10 000 - 16 000 halpatyöläistä maatalouden kausitöihin, vaikka esim. viime vuonna yli 32 000 suomalaista haki näihin töihin vajaassa kuukaudessa, silloinkin heidän tilalleen otettiin yli 3 000 ukrainalaista. Media paljasti myöhemmin näitä halpatyöläisiä haastattelemalla että suuri osa ei ollut aiemmin Suomessa käynyt tai tehnyt maatalouden kausitöitä, vaikka kerrottiin että he ovat alan ammattilaisia joita suomalaiset maataloustöiden hakijat eivät voineet korvata. Eivät varmaan korvanneetkaan halpuudellaan. Esim. ulkomainen mansikanpoimija laitettiin kitkemään mansikan poiminnan ohella samalla koppapalkalla myös mansikkapenkit.
        Nykyään kokoomuksen ja kepun kaverikapitalisteille ei riitä edes yli 500 miljoonan ihmisen Eta/EU työmarkkina-alueen halpatyöläiset esim. Virosta ja Puolasta, vaan voittojen maksimoimiseksi työvoiman tarveharkintaa kolmansista maista löysätään, jotta maahan saadaan mahdollisimman pienipalkkaista työvoimaa.


      • Anonyymi

        Työttömille parasta työllisyystoimintaa olisi tarjota normaalia tes-palkattua työtä. On ymmärrettävää että TE-keskusten tarjoamaa normityösuhteista työtä pitää hakea, sitä tosin ei juuri ole tarjottu. Sen sijaan kaikki alipalkattu työttömien pakkotyöllistäminen on lopetettava, se on työorjuutta. Puuvillaplantaasien orjatkin saivat katon päänsä päälle, ruokaa ja vaatteet, se ei poista pakko-orjuuden käsitettä. Työstä pitää maksaa alan tes-palkka ja työtön saa työttömyysturvaa siitä että on työmarkkinoiden käytettävissä TE-keskuksen työnhakijana. PersKeKo-porvarihallituksen lähtökohta oli jo lähtökohdiltaan väärä ja työttömiä syrjivä. Siinä työttömien piti etsiä ja löytää aktivointiehdon täyttävää toimintaa 65 päivän välein, tai työttömyysturvaa leikattiin. Edes aktiivisuus ei siis hyödyttänyt, mikäli paikkaa ei löytynyt. Tällainen aktiivipakko sitä paitsi lisää täysin turhien ja veronmaksajille kalliiden temppukoulutusten ja kurssitusten määrää, siis työttömien päivähoitotoimintaa, jossa leikitään ja tuhlataan aikaa temppukoulutusfirmojen hyödyksi. Suomessa suurin ongelma on palkkatyön puute, kun työnantajat on totutettu porvarien toimesta siihen että kasvava osa palkkakuluista voidaan kansallistaa eli SOSIALISOIDA veronmaksajille-yhteiskunnalle palkkatuilla jne.


    • Anonyymi

      Syrjivää ja leimaavaa sosioekonomisen rasismin täyttämää ääriajattelun vihapuhepolitiikkaa, sitä tämä on.

    • Anonyymi

      Koska Keskusta ajaa maajussien etua, kuten esim. Kokoomus ajaa rikkaiden, sijoittajien ja yritysten etua.

    • Anonyymi

      Mahdollisella väitetyllä "omasta tahdosta tapahtuvalla" työttömyydellä ei ole mitään merkitystä, koska työpaikkoja ei riitä läheskään kaikille työhalukkaillekaan. Tästä on hyvä esimerkki se, että työnantajilla on varaa olla todella nirsoja sen suhteen keitä he palkkaavat, eli esimerkiksi hyljeksiä työnhakijoita siksi, että heillä on aukko cv:ssä.

      Sitten vasta jos tilanne olisi se, että kaikki työhalukkaat on työllistetty ja vieläkin on pula työvoimasta, alkaisi työhaluttomien olemassaolo olla ongelma.

      Suomen työttömyyden todellinen kuva:

      Työ- ja elinkeinoministeriön työllisyyskatsaus, helmikuu 2021 (uusin)
      https://julkaisut.valtioneuvosto.fi/handle/10024/162974



      Työnhakijoiden kokonaismäärä lisääntyi



      Helmikuun lopussa työ- ja elinkeinotoimistoissa oli kaikkiaan 663 200 työnhakijaa, mikä on 133 100 enemmän kuin vuotta aikaisemmin.



      Työnhakijoista oli miehiä 342 100 ja naisia 321 200. Miesten määrä kasvoi vuoden takaisesta tilanteesta 71 900:lla ja naisten 61 200:lla.



      Työnhakijoista oli työssä olevia 204 900, joista 185 900 oli yleisillä työmarkkinoilla (osa-aikatyöläiset sovitellulla työttömyyspäivärahalla) ja 19 000 työ- ja elinkeinohallinnon palveluilla työllistettynä (tempputyöllistetyt)



      Yleisillä työmarkkinoilla olevien työnhakijoiden määrä kasvoi 47 000:lla edellisen vuoden helmikuusta.



      Työvoimaan kuulumattomia työnhakijoita oli 114 300, joista 27 300 oli työllistymistä edistävässä palvelussa ja 65 800 koulutuksessa. (temppukoulutuksessa ja -kurssituksessa olevat)



      Työnhakijoista oli työttömiä työnhakijoita 327 100, mikä on 79 000 enemmän kuin vuotta aikaisemmin.



      Työttömistä työnhakijoista oli helmikuussa kokoaikaisesti lomautettuja 55 700 eli 2 100 vähemmän kuin tammikuussa. Edellisen vuoden helmikuuhun verrattuna kokoaikaisesti lomautettujen määrä lisääntyi 36 900:lla.



      Lyhennettyä työviikkoa tekeviä työnhakijoita oli lisäksi 17 000, mikä on 10 900 enemmän kuin vuotta aikaisemmin.

      • Anonyymi

        Kausityöntekijät saapuvat koronaturvallisesti Suomeen – lento Ukrainasta toi jo ensimmäiset
        https://yle.fi/uutiset/3-11871295
        Tänä vuonna kausityöntekijöitä tarvitaan Suomessa 10 000–16 000.



        Viime vuonna tuli 3 000 kausityöntekijää.



        Määrä moninkertaistettiin viime vuodesta keskustapuolueen tahdosta. Vime vuonna 32 000 suomalaista haki alle kuukaudessa maatalouden kausitöihin, mutta Kepu ja MTK vaativat ukrainalaista halpatyövoimaa. Uskomatonta että taas mennään näin. Viime vuonna media haastatteli monia kausitöihin tulleita "ammattilaisia" ja suuri osa oli ensi kertaa Suomeen tulossa tai maatalouden kausitöihin yleensäkään menossa. Että sellaisia moniosaajia.



        Kepu haluaa kepittää suomalaisia työttömiä samalla, kun se haluaa maahan mahdollisimman halpaa yli 500 miljoonan ihmisen ETA-EU-työmarkkina-alueen ulkopuolista kolmansien maiden halpatyövoimaa mm. Ukrainasta maksimoimaan eturyhmiensä tuotot.


    • Anonyymi

      Sen takia kun työttömät eivät suostu ruokapalkalla rengiksi.
      Mutta eivät muista että torppaiaikana talo tarjosi mökin ja maapalan mistä leivän lisää sai.
      Niistä ajoista lähtien on isännillä ollut tavoite päästä takaisin siihen ja työläisviha.

      • Anonyymi

        Niin se on. Nyt meillä on sosiaalidemokraati pääministeri. Hän alaisineen hoitaa tuonkin asian kuntoon.


      • Anonyymi

        Palaamme takaisin huuhtolaisaikaan. Tämä on ihan oikeasti kohta totta!


    • Anonyymi

      Juu, ikinä ei tule mitään postitiivista ja kannustavaa. Aina pelkkää keppiä ja karenssia.

    • Anonyymi

      Luonnevikaiset kun ovat päässeet valtaan, niin tulossa ei ole kuin kuraa ja työleirejä.

    • Anonyymi

      Hallitusten tehtävä on korottaa veroja ja muita maksuja sekä jakaa rahat muihin maihin, omalle kansalle saa riittää keppi. Kuunnelkaa Vanhasen veropuheita, puistattavaa samaa soopaa eli veroja ei voi ikinä alentaa.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 180
      1945
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1878
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1578
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      137
      1423
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1184
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1175
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1143
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1109
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1108
    Aihe