Mikä peto on mielestäsi?

Anonyymi

Mikä on Raamatun peto, joka nousee merestä? Raamattu avaa sen verran, että peto nousee kansojen merestä. Päät ovat vuoria ja kuninkaita. Yhdessä päässä on kuolinhaava, joka parani.

Onko peto EU? Sehän on kansojen meri. Siellä on paljon kyseenalaista symboliikkaa, kuten Babelin torni tai ratsastava jumalatar Europa. Kolikoissa ym. materiaalissa paljon babylonialaista symboliikkaa, mikä pistää epäilemään koko EU:ta. Onko portto Vatikaani, katolinen kirkko Roomassa joka istuu seitsemän vuoren päällä? Eikö Paavi ole aika hyvää pataa globalististen maiden päämiesten kanssa? Haluaako peto, eli kuninkaat murskata tuon porton eli kristinuskon perversion? Onko kuva jotain muuta? Mikä on tulkintasi?

16

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Harry Potterissa pedotkin ovat parempia ja taikuus ihan todella hienoa, kannattaa vaihtaa lukemistoa tuoreempaan.

      • Anonyymi

        Miten te jaksatte tuota väsynyttä ateistista paatosta vuodesta toiseen? Ettekö ole ateisteja, eli ei uskovia ja uskonnot ei kiinnosta? Tuntuu kiinnostavan, pahassa mielessä. Paha on mielessä ainiaan.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Miten te jaksatte tuota väsynyttä ateistista paatosta vuodesta toiseen? Ettekö ole ateisteja, eli ei uskovia ja uskonnot ei kiinnosta? Tuntuu kiinnostavan, pahassa mielessä. Paha on mielessä ainiaan.

        Pahuus kulminoituu taikauskoihin, kuten kristinusko ja islam.

        Noiden pahuuden ylittäminen on täysin mahdotonta.


      • Anonyymi
        he-ma kirjoitti:

        Pahuus kulminoituu taikauskoihin, kuten kristinusko ja islam.

        Noiden pahuuden ylittäminen on täysin mahdotonta.

        Älä nyt ole noin vaatimaton. Ateistit ovat kyllä, kun ihan lähihistoriaa katsoo, mielestäni hyvin pitäneet puolensa, olleet jopa vertaansa vailla, suorastaan aivan ylittämättömiä siinä lajissa. Siis pahuudessa.


    • Anonyymi

      Eiku, se on ihan peto joka nousee merestä. Niin, tarkoitan ihan kirjaimellisesti kuin siinä sanotaan. Kansojen merestä jne. Ei kylläkään vielä. Ehkä sitten jonain päivänä niin pitkän ajan kuluttua, että ihminen ei osaa edes laskea niin pitkälle. Vaikka, 666 kertaa googol potenssiin googol vuoden kuluttua. Siihenhän numeroon ihmiset tällä (itse muuten keksimälläni) googol potenssiin googol pituisella ajanjaksolla tällä hetkellä uskovat. Seitsemään, 666:een, jne. 14, 77, 27, 777, onhan näitä tänä päivänä. Niin että on siihen aikaa, että sellainen on maailmassa mahdollista. Voihan sitä tulkita tämän päivän maailmaa Raamatun tulevilla tapahtumilla, jos tahtoo ymmärtää ikiaikaisia viisauksia, jotka kirjoitettiin silloin ylös. Nykyään helppoa lukea sieltä. Voi vaikka valaistua siitä, mitä voi tapahtua. EU ei ole ikuinen, ymmärtää kuka tahansa. Että siinä mielessä, hyvä kirjoitus. Yhtäkkiä aloin ajattelemaan, että hieman vain todella hyvä kirjoitus. 8I

      • Anonyymi

        Peto nousee kansojen joukosta. Kun yhdistää Ilmestyskirjan ja Danielin kirjat, niin voi päätellä että peto on useiden vaikutuvaltaisimpien valtioiden yhteinen liitto. Siellä on monta "kuningasta" eli valtionpäämiestä. Jostakin valtiosta ja kansasta nousee antikristus, laittomuus. Siitä, jossa oli kuolinhaava ja joka parani.

        Vaikka en kaikkea vielä ymmärrä, niin mielestäni tässä on kyse maailmanhallituksesta, vatikaanista ja ylikansallisista korporaatioista. EU:han on perustettu Rooman raunioille.


    • Anonyymi

      Arvelen, että merestä nouseva peto on tuleva EU:n, Venäjän ja USA:n valtioliitto. Portto lienee kyllä katolinen kirkko, mutta todennäköisesti siihen sisältyvät muutkin tämän maailman johtajien kanssa "liittoutuneet" kirkot ja seurakunnat.

      • Anonyymi

        Tarot-korteille! Portto kuulostaa morsiamelta (aviovaimolta) ja peto on tulevaisuus. Jumala, usko, huomiota herättävä asia. Keskipiste... Lempilapsi. Jumalallisen kirkkauden ilmentymä. 😁 Asian henkilöitymä, identiteetti, turva, järjestys. No joku voi etsiä Raamatusta sopivamman kohdan tulkinnaksi. Lohikäärme, aisan vetäjä, kärkiraketti, nuolen kärki, johtotähti. Rikkaus, hyvinvointi, terveys, rauha, onnellisuus. Asia, jonka epäkohtiin huolehditaan mielellään huolella huomiota. Yhteinen kehto, jota hoivataan yhdessä eikä antauduta upottamaan laivaa. Rakentavaa keskustelua, ymmärrystä... Milloin tämä peto muuttuu joksikin muuksi kuin petoon uskomiseksi? Sanotaanko sitä Raamatussa?


    • Anonyymi

      Ääri-Islam. Baba Vanga ennusti että Eurooppa tuhoutuu suuressa muslimisodassa.

      • Baba Vangan mukaan muslimien piti tuhota koko Eurooppa kemiallisilla aseilla jo 2016 mutta eipä ole kuulunut. Aika moni muukin noista profetioista taisi mennä pieleen.


      • Anonyymi

        Euroopan sijasta eurooppalaisten pitäisi vilkaista, mitä Afrikassa tapahtuu. Somaliassa on vaikea tilanne: länsimaisia ihmisiä ei hyväksytä maahan vaan on suuri riski, että he tulevat ammutuksi. Olen ymmärtänyt, että sillä on jotain tekemistä islamismin kanssa, mutta en osaa sanoa mitä. No, ajatellaanpa nyt suurta kuviota. Somaliaan viedään aseita ja samalla se on maailman lähes köyhin valtio. Kaikki länsimaiset ihmiset poistetaan valtion alueelta. Suomeksi sanottuna, länsimaiset rikkaat valtiot ovat itse järjestäneet asian. Silti en vieläkään ymmärrä, miksi. Miten se hyödyttää ketään? Kauhean köyhää, aseet käteen ja länsimaiset ihmiset pois. Joka tapauksessa, sen on tarkoitus hyödyttää Somaliaa, eli länsimaiset riistäjät kun eivät ole paikan päällä, valtio voi nousta omille jaloilleen ja toteuttaa tulevaisuutta kuten itse katsoo parhaaksi. Se kantaa todennäköisesti vuosisatoja toiseen valtiota paremmin kuin länsimainen kaupankäynti, jossa rikkaat rikastuvat ja köyhät tekevät työtä. No, nyt ymmärsin sen. Toivottavasti Somalia onnistuu eikä länsimaista riistoa enää esiinny. Se hyödyttää rikkaampiakin valtioita myös sillä tavalla, että köyhästä maasta ei tule sairauksia muualle maailmaan, koska se ei enää ole köyhä valtio.


    • Edelleenkin se Peto oli keisari Nero. Sellaista ei siis enää ole eikä tule. Noita sekavia ja kryptisiä ennustuksia voi toki sovittaa ihan mihin aikakauteen tai ilmiöön tahansa ja tämän takia te uskovaiset olette sekoittaneet Ilmestyskirjalla päätänne jo vuosituhansia.

      • Anonyymi

        Tämä on elähtänyt ja valheellinen vanha harhaoppi. Ei ollut Nero, vaikka paha olikin, ei sovi millään Raamatun profetioihin.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Tämä on elähtänyt ja valheellinen vanha harhaoppi. Ei ollut Nero, vaikka paha olikin, ei sovi millään Raamatun profetioihin.

        Ongelma onkin siinä, että tuollaiset ns ”oraakkelin ennustukset” sopivat oikeastaan ihan mihin tahansa, mutta tuo Pedon luku kyllä täsmää hyvin Neroon sekä esim historiallisen kontekstin huomioon ottaen tätä voidaan pitää varsin todennäköisenä.


    • Anonyymi

      Olet täysin jättänyt ensirakkautesi. 5:3 "Autuaita ovat hengellisesti köyhät, sillä heidän on taivasten valtakunta.
      5:4 Autuaita ovat murheelliset, sillä he saavat lohdutuksen.
      5:5 Autuaita ovat hiljaiset, sillä he saavat maan periä. >> Jakeen lisätiedot
      5:6 Autuaita ovat ne, jotka isoavat ja janoavat vanhurskautta, sillä heidät ravitaan.
      5:7 Autuaita ovat laupiaat, sillä he saavat laupeuden.
      5:8 Autuaita ovat puhdassydämiset, sillä he saavat nähdä Jumalan.
      5:9 Autuaita ovat rauhantekijät, sillä heidät pitää Jumalan lapsiksi kutsuttaman.
      5:10
      https://youtu.be/toskczftkwA

    • Anonyymi

      Ei ole väliä. Ilmestys osoittaa Jumalan oveluuden.
      Myös on niin että enkelit on luopioita eikä Ilmestys toteudu. Se on jo nyt mennyt sivuraiteille. Muuttunut satukirjaksi.
      Niinkuin muutkin kirjat.
      Mitä voimme tehdä on : RAKASTAA EPÄONNISTUNUTTA JUMALAA KIROTTUNA RISTILLE KUOLLEENA HÄNTÄ MUISTELLEN SEKÄ RAKASTAA NAAPURIA KUIN ITSEÄÄN.
      Muuta emme voi raamatusta tosiasiassa ammentaa. Kaikki muu on sivuraiteilla ja päälaelleen kääntynyt. Babylon voitti kamppailun eikä hävinnyt.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      83
      1898
    2. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Maailman menoa
      245
      1834
    3. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      92
      1582
    4. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      111
      1393
    5. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      169
      1141
    6. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      65
      1100
    7. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      32
      942
    8. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      63
      938
    9. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      101
      886
    10. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      61
      876
    Aihe