Miksi Jumala käy profeettojen kimppuun?

Anonyymi

”Ei mitään uutta auringon alla..” (Saarnaaja 1:9)

Apostoli Paavali opetti korinttolaisia, näin: 1. Korintt.k 10. luku.

”Tämä mikä tapahtui heille, on esikuvallista ja on kirjoitettu varoitukseksi meille, joilla maailmanaikojen loppukausi on tullut.”


Kaikkea ei (uskovankaan) tarvitse kantapään kautta opetella, eikä lyödä päätään seinään. Jos on nöyrää mieltä, voi viisastua siitä, mitä kaikkea Jumalan kansan keskellä muinoin tapahtui. Sitä Paavali tarkoitti. Vanhan Testamentin tapahtumat ovat sekä konkreettisia, että esikuvallisia.

Profetoimisesta ja profeetta-asioista VT:n esimerkit ovat erittäinkin selkeät! Silti tämän ajan jotkut uskovat sotkevat sekaisin mm. profeetta-asian. Uuden liiton seurakunnassa kun ei ole samanlaista profeetta-statusta, jollainen oli Israelin kansan keskellä. On vielä sellaistakin näkyvissä, että jotkut kuvittelevat olevansa niitä, joista Ilmestyskirjan 11. luku sanoo ”kaksi säkkipukuista todistajaa”.
Tällainen kuvittelu on yhtä harhaista, kuin jehovantodistajien harha siitä, että he olisivat ne 144 000 merkittyä, joista Ilmestyskirjan 7:3-8 toteaa. Ne ovat Israelin sukukunnista, eivät pakanoiden parista, eivätkä varsinkaan jehovan todistajien utopioista.

Miksi Jumala käy profeettojen kimppuun? Millaisten "profeettojen"?

VT:n (Jumaln asettamat ja valtuuttamat) profeetat , mm. Jeremia ja Hesekiel näyttävät selkeät syyt siihen, että Jumalan mitta tuli täyteen, Hän kävi profeettojen kimppuun. Luettavaksi, nyt.
Jeremia 23. luku
Hesekiel 13. luku

Jos luit em:t Raamatun luvut, voit siis ymmärtää miksi Jumala suuttui?

Keiden ”profeettojen” kimppuun Jumala kävi? Niiden, jotka olivat sanalla sanoen pelleilijöitä, kuin ”ketut raunioissa” ( = sanoo Herra itse! Hes 13:4)

Tuo muinainen tilanne oli hyvin pitkälle sellainen, jollainen mm. tällä ns ”profetiapalstalla” näkyy!

Nuo (väärät) itse itsensä kutsuneet (profeetat) sepittivät satuja omasta päästään, toivat joka aamu unia:

”Minä olen nähnyt unta, olen nähnyt unta!” (Jeremia 23:25-27)

1. Kuinka tuttua tälläkin foorumilla? Vuodesta toiseen harhaisia unia ja näkyjä ja sanomia. Mutta se mikä suututti Jumalan muinoin, suututtaa nytkin? Tätä pelleilyä ja profeettapeliä tehdään JUMALAN nimessä. Vedotaan että ollaan Hänen asiallaan!

2. Ja vielä pahempaa? Tälla tavalla eksytetään ihmisiä. Häpäistään Jumalan asettama raitis profetia-asia. Saatetaan Jumalan nimi häväistyksi ja jopa pilkatuksi!

3. Ja sitten? Jumalan mitta täyttyy. Hän käy lopuksi näiden itsetekoisten (profeettojen) kimppuun. Mitä se tarkoittaa ja sisältää? (Siitä lisää tuonnempana..)

4. Jeremian päivinä eräs röyhkeä valheprofeetta, Hananja, kohtasi kuolemansa. Jeremia 28:15-17.


Mitä Herran Sana opettaa?

Sitä, että älköön kukaan ryhtykö näyttelemään ”profeettaa” ellei Herra ole kutsunut, valtuuttanut ja lähettänyt! Jumalan profeetaksi ei ryhdytä. Eikä se tapahdu tietämättä. Joku voi väittää olevansa ”vuorenvarma”, etta on profeetta? Missä Jumalan todistus, vakuutus?

On vaarallista, jopa hengenvaarallista - ruveta mm. ”ennustelemaan” - jos väittää että Jumala olisi sellaisten harhojen takaaja. Herra varoittaa nyt sellaisesta. Jokaista.

Jumalan asia on Pyhä. Siihen ei ole lupaa sotkea sielullisia, ihmistahoisia saatikka sairaita sanomia, joiden kaikkien em:n lähde ei ole Jumalan hengestä. Puhumattakaan siitä, että varsinkin lopunaikoina profetoidaan ”villitsevien” henkien voimasta. Väärä rahakin on usein vaikea erottaa aidosta.

Barjeesus?

Apostolien teoissa kerrotaan, Apt 13: 6-11
”… tapasivat he erään juutalaisen miehen, noidan ja väärän profeetan jonka nimi oli Barjeesus.”
Jos joku tahtoo ymmärtää jotakin, voi lukea em:n Apt:n kuvauksen.

Pelleily johti pahoinpitelyyn. . . Apostolien teot 19: 13-17. Varoittava esimerkki.

”Myöskin muutamat kuljeksivat juutalaiset loitsijat rupesivat lausumaan Herran Jeesuksen nimeä niiden ylitse, joissa oli pahoja henkiä, sanoen: "Minä vannotan teitä sen Jeesuksen kautta, jota Paavali julistaa."

”Ja niiden joukossa, jotka näin tekivät, oli myös erään juutalaisen ylipapin, Skeuaan, seitsemän poikaa; mutta paha henki vastasi heille sanoen: "Jeesuksen minä tunnen, ja Paavalin minä tiedän, mutta keitä te olette?"

”Ja se mies, jossa paha henki oli, karkasi heidän kimppuunsa, voitti heidät toisen toisensa perästä ja runteli heitä, niin että he alastomina ja haavoitettuina pakenivat siitä huoneesta. ”

”Ja tämän saivat tietää kaikki Efeson asukkaat, sekä juutalaiset että kreikkalaiset; ja heidät kaikki valtasi pelko, ja Herran Jeesuksen nimeä ylistettiin suuresti. ”

Jumala ei ole muuttunut. Niinkuin Hän sai tarpeekseen VT:n aikana siitä, että Hänen nimeään käytettiin väärin. Hänen nimessään tuotiin pilvin pimein vääriä, omatekoisia, valheellisia, sekavia, sairaita sanomia, jotka eivät ketään hyödyttäneet. . . Niin tämä aika tee poikkeusta.

Joka tahtoo jatkaa omatekoisten ja eksyttävien sanomien tuomista, olkoon siis valmis siihen, että Jumala toimii Sanansa mukaan.

53

1171

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Aloitus on tarpeellinen. Tää palsta kun sairaita ennustuksia ja soopaa täynnä?

      Ei ihme, että Jumala tarttuu ja puuttu näihin valehtelijoihin, jotka kehuvat itseään!!

      Muka Oikea Profeetta!
      Tukholman profeetta...
      Vuorenvarma Suomen profeetta...

      Mutta? Jääköön kertomatta vielä, mitä JUmala on kertonut tämän palstan kaikista profeetoista...

    • Anonyymi

      Ilmoituksensa mukaisesti Jumalan taholta on käynnissä suursiivous ja toimenpiteet, koskien monia jotka omalla luvallaan ovat "profeetoiksi" itsensä korottaneet.

      Joita Jumala EI OLE kutsunut ja asettanut.
      Eräs heistä, Teuvo Suni? Mitä tapauksesta? Paljon näkyvissä asiaa mm. Suomi24 Pyhä Henki sivuilla.

      Suni on nyt? Missä? Hän koetti harhaoppejaan Suomi 24 Raamattupalstalla, sieltä joutui vetäytymään. Sitten kiivas ja paatoksellinen rynnistys Suomi24 Pyhä Henki palstalla. Aivan HIRVEITÄ rienauksia jopa Jeesuksesta, apostoleista, Jeesuksen rististä jne... Mutta? Joku pää on tullut nyt vetävän käteen?
      9.9.2021 perästä mies on kadonnut kuin savu Saharaan? Ei inahdustkaan..

      Mutta? Oli ennalta ilmoitettu jo kesäkuussa 2021, mitä se oli?

    • Anonyymi

      Selvä on että kun aika on, siis jumalan aika, tapahtuu .

    • Anonyymi

      Aloitukseen.,

      Siksi Jumala puuttuu, koska Hänen asiaansa on pilattu, loukattu Hänen kunniaansa, pyhyyttään.

      Sotkemalla ihmistekoisia ennustuksia ja muuta roinaa, Hänen valtakuntansa pyhiin asioihin.
      Väittämällä, että ollaan Jumalan profeettoja!

    • Anonyymi

      Jumala "käy väärien profeettojen" kimppuun samasta syystä kuin VT:n profeettojen Jeremia, Hesekiel, jne aikana.

      Jokainen joka asettaa itsensä "profeetaksi" ilman JUmalan lupaa ja valtuutta, tilaa ongelmia!

      • Anonyymi

        Vuonna 2001 tapahtunut WTC tornien tuhoutuminen ja arviolta 3000 ihmisen kuolema sai aikaan paljon spekulaatioita tapahtuman taustatekijöistä ja aiheuttajista. On arveltu salaliittoa, ulkopuolisen valtion (Irakin) terroristien hyökkäystä sekä suurta petosta. Vain Jumala tietää, mikä on totuus. Kuitenkin siitä alkoi miettiminen, miten voitaisiin aloittaa terrorismin vastainen sota ja mikä sen laukaisisi käyntiin. Tiedustelupalvelut tekivät Irakin joukkotuhoasetehtaista mahdollisia havaintoja ja arvioita, miten niiden aseita käytettäisiin ihmiskuntaa ja erikoisesti Israelia ja Amerikkaa vastaan.

        Presidentti Bush nuorempi sai eräältä uskovaiselta profetian Euroopasta, jossa uskovainen kertoi, että hän oli saanut Jumalalta unessa viestin, että USA tulee voittamaan hyökkäyksen pahaa akselia vastaan Irakissa (viittaus 2 Samuelin kirja 22 jae 30, Psalmi 18 luku jae 29). Syynä olivat väitetyt joukkotuhoaseet Irakissa. Presidentti Bush ihan hurmioitui viestistä ja olisi halunnut kutsua profeetan kylään Valkoiseen taloon. Mutta profeetta ei elämäntilanteensa takia uskaltanut lähteä kylään selostamaan näkyään. USA ja liittouma aloittivat sodan Irakia vastaan 20.3.2003 ja Basran puolustus luhistui 6.4.2003. 1.5.2003 Irakin sota päättyi ja Saddam Hussein vangitiin Lucian päivänä 13.12.2003 ja Saddam Hussein tuomittiin kuolemaan 30.12.2006. Valitettavasti sota vaati lokakuuhun 2010 mennessä jopa 100.000 siviiliuhria ja puoli miljoonaa ihmistä on kärsinyt sodan vuoksi ja hintalappu USA:lle on noussut 2010 mennessä jo 3 biljoonaa dollaria. Eli kallis hintalappu oli profetialla, ja Bush ilmeisesti kuunneltuaan neuvonantajiaan lisäsi vielä hyökkäyksen oikeellisuutta "jumalallisella" ilmoituksella. Ehkä profetia kävi Billy Grahamin nähtävänä, eikä tämä ainakaan pistänyt profetiaa Ö-mappiin.

        Joskus profetiat ovat hyvin kohtalokkaita. Siksi on tarkkaan tutkittava profetian laatu,
        korottaako se Jumalan vai vallanpitäjien kunniaa. Jumalalle kunnia siitä, että Hän suojeli erikoisesti Israelia ja sitä tukeneita maita. Silti Saddamin kukistaminen ei ole vähentänyt hirmutekoja maailmasta, sillä paholainen lähettää yhä uusia pahantekijöitä Jumalan kansaa vastaan. Siksi on profeetan aina muistettava olla aralla tunnolla, ettei profetiallaan aiheuta enemmän vahinkoa kuin hyötyä maalleen.

        Jos Saddamin kannattajat saisivat tämän profeetan vangittua, hänelle kävisi kuin Simsonille, joka sokaistiin, laitettiin orjatyöhön myllyä pyörittämään ja huvittamaan filistealaisia ylimyksiä. Lopulta Simson sai voimansa takaisin ja viimeisenä tekonaan hän tuhosi nojaamalla Daagonin temppelin pylväisiin ja temppeli romahti 3000 ihmisen päälle. Elia kävi myös sotaa Baalin ja Astarten valheprofeettoja vastaan ja sai päällensä kuningatar Iisebelin vihat. Koirat söivät Iisebelin lopulta. Profeetta ja diakoni Stefanus sai kuolla marttyyrikuoleman uskonsa takia. Oikean profeetan tehtävä on hyvin raadollinen, useat ovat elinaikanaan syrjittyjä ja vihattuja, pelättyjä ja he yleensä ovat hyvin köyhiä. Mooseskin sai kokea omiensa kapinaa ja vihaa, koska hänen toimintansa ei miellyttänyt lihallisia juutalaisia. Netissä on profeetat julkaisseet profetioitaan, osa niistä on toteutunut, monet eivät ole toteutuneet. Profeetta
        joutuu vastuuseen Jumalalle väärästä profeetasta ja voi jopa menettää elämänsä ja paikkansa taivaassa. Jopa Johannes Kastaja mestattiin ja Jeesus sanoi hänen olevan pienin taivasten valtakunnassa, koska hän koetteli Jeesuksen jumaluutta ja olemista Messias, koska itse oli vangittuna Herodeksen tyrmässä. Raamattu ilmoittaa, että profeetta, joka profetoi, tulee antaa toisten tutkia ja arvostella sitä Raamatun ilmoituksen valossa. Jos profetia on väärä, se ei yleensä toteudu, tai siinä on hokemia sekä ihmisten käyttäytymistä ohjailevia lauseita suggestiivisesti. Väärä profetia ei yleensä toteudu. Esimerkiksi Suomessa Oulun profeetta Laila Heinosen profetioita kritisoitiin ankarasti 1960-luvulla, tosin profetiat olivat vaarassa toteutua Noottikriisin takia 1960-luvulla ja myöhemminkin kylmän sodan aikana. Profeetta tai sen kannattajien täydellinen "koskemattomuus" tarkastelulta, arvioinneilta
        tai huomautuksilta on yleensä merkkinä siitä, että profetia on väärä ja on tarkoitus olla mielenhallintavälineenä eli käyttää sitä herkkien ihmisten aivopesussa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vuonna 2001 tapahtunut WTC tornien tuhoutuminen ja arviolta 3000 ihmisen kuolema sai aikaan paljon spekulaatioita tapahtuman taustatekijöistä ja aiheuttajista. On arveltu salaliittoa, ulkopuolisen valtion (Irakin) terroristien hyökkäystä sekä suurta petosta. Vain Jumala tietää, mikä on totuus. Kuitenkin siitä alkoi miettiminen, miten voitaisiin aloittaa terrorismin vastainen sota ja mikä sen laukaisisi käyntiin. Tiedustelupalvelut tekivät Irakin joukkotuhoasetehtaista mahdollisia havaintoja ja arvioita, miten niiden aseita käytettäisiin ihmiskuntaa ja erikoisesti Israelia ja Amerikkaa vastaan.

        Presidentti Bush nuorempi sai eräältä uskovaiselta profetian Euroopasta, jossa uskovainen kertoi, että hän oli saanut Jumalalta unessa viestin, että USA tulee voittamaan hyökkäyksen pahaa akselia vastaan Irakissa (viittaus 2 Samuelin kirja 22 jae 30, Psalmi 18 luku jae 29). Syynä olivat väitetyt joukkotuhoaseet Irakissa. Presidentti Bush ihan hurmioitui viestistä ja olisi halunnut kutsua profeetan kylään Valkoiseen taloon. Mutta profeetta ei elämäntilanteensa takia uskaltanut lähteä kylään selostamaan näkyään. USA ja liittouma aloittivat sodan Irakia vastaan 20.3.2003 ja Basran puolustus luhistui 6.4.2003. 1.5.2003 Irakin sota päättyi ja Saddam Hussein vangitiin Lucian päivänä 13.12.2003 ja Saddam Hussein tuomittiin kuolemaan 30.12.2006. Valitettavasti sota vaati lokakuuhun 2010 mennessä jopa 100.000 siviiliuhria ja puoli miljoonaa ihmistä on kärsinyt sodan vuoksi ja hintalappu USA:lle on noussut 2010 mennessä jo 3 biljoonaa dollaria. Eli kallis hintalappu oli profetialla, ja Bush ilmeisesti kuunneltuaan neuvonantajiaan lisäsi vielä hyökkäyksen oikeellisuutta "jumalallisella" ilmoituksella. Ehkä profetia kävi Billy Grahamin nähtävänä, eikä tämä ainakaan pistänyt profetiaa Ö-mappiin.

        Joskus profetiat ovat hyvin kohtalokkaita. Siksi on tarkkaan tutkittava profetian laatu,
        korottaako se Jumalan vai vallanpitäjien kunniaa. Jumalalle kunnia siitä, että Hän suojeli erikoisesti Israelia ja sitä tukeneita maita. Silti Saddamin kukistaminen ei ole vähentänyt hirmutekoja maailmasta, sillä paholainen lähettää yhä uusia pahantekijöitä Jumalan kansaa vastaan. Siksi on profeetan aina muistettava olla aralla tunnolla, ettei profetiallaan aiheuta enemmän vahinkoa kuin hyötyä maalleen.

        Jos Saddamin kannattajat saisivat tämän profeetan vangittua, hänelle kävisi kuin Simsonille, joka sokaistiin, laitettiin orjatyöhön myllyä pyörittämään ja huvittamaan filistealaisia ylimyksiä. Lopulta Simson sai voimansa takaisin ja viimeisenä tekonaan hän tuhosi nojaamalla Daagonin temppelin pylväisiin ja temppeli romahti 3000 ihmisen päälle. Elia kävi myös sotaa Baalin ja Astarten valheprofeettoja vastaan ja sai päällensä kuningatar Iisebelin vihat. Koirat söivät Iisebelin lopulta. Profeetta ja diakoni Stefanus sai kuolla marttyyrikuoleman uskonsa takia. Oikean profeetan tehtävä on hyvin raadollinen, useat ovat elinaikanaan syrjittyjä ja vihattuja, pelättyjä ja he yleensä ovat hyvin köyhiä. Mooseskin sai kokea omiensa kapinaa ja vihaa, koska hänen toimintansa ei miellyttänyt lihallisia juutalaisia. Netissä on profeetat julkaisseet profetioitaan, osa niistä on toteutunut, monet eivät ole toteutuneet. Profeetta
        joutuu vastuuseen Jumalalle väärästä profeetasta ja voi jopa menettää elämänsä ja paikkansa taivaassa. Jopa Johannes Kastaja mestattiin ja Jeesus sanoi hänen olevan pienin taivasten valtakunnassa, koska hän koetteli Jeesuksen jumaluutta ja olemista Messias, koska itse oli vangittuna Herodeksen tyrmässä. Raamattu ilmoittaa, että profeetta, joka profetoi, tulee antaa toisten tutkia ja arvostella sitä Raamatun ilmoituksen valossa. Jos profetia on väärä, se ei yleensä toteudu, tai siinä on hokemia sekä ihmisten käyttäytymistä ohjailevia lauseita suggestiivisesti. Väärä profetia ei yleensä toteudu. Esimerkiksi Suomessa Oulun profeetta Laila Heinosen profetioita kritisoitiin ankarasti 1960-luvulla, tosin profetiat olivat vaarassa toteutua Noottikriisin takia 1960-luvulla ja myöhemminkin kylmän sodan aikana. Profeetta tai sen kannattajien täydellinen "koskemattomuus" tarkastelulta, arvioinneilta
        tai huomautuksilta on yleensä merkkinä siitä, että profetia on väärä ja on tarkoitus olla mielenhallintavälineenä eli käyttää sitä herkkien ihmisten aivopesussa.

        edellinen jatkuu...
        Kysymmekin nyt, oliko presidentti Bush saatuaan Euroopasta profetian ennen Irakiin hyökkäämistä 2003 joutunut aivopesun kohteeksi, vai oliko hän tutkinut huolella tekstin ja pyytänyt useita uskovia luottohenkilöitään tutkimaan sen ja kysymään Jumalalta rukouksessa, oliko hyökkääminen Irakiin Jumalan tahto vai ei? Toisaalta Raamattu varoittaa profeettaakin, että jos tämä ei varoita tai ohjeista profetian kohdetta, niin hän joutuu itse vastuuseen Jumalan edessä laiminlyönnistään. Silloin on profeetta puun ja kuoren välissä. Ennemmin tulee totella Jumalaa kuin ihmisiä. Profetian saanut Eurooppalainen henkilö ei ole mitenkään hyötynyt saamastaan profetiastaan, vaan päinvastoin hän on ollut koko elämänsä syrjittynä työelämässä, työttömänä ja sairastellut paljon. Eli taloudellista vaurautta profetia ei ole tuonut. Mutta ainakin joukkotuhoaseiden kehittely vuonna 2003 sai lopun Irakissa ja kurdipakolaiset saivat huoahtaa, kun Saddam kukistettiin. Ilmestyskirja toteaa sekin Baabelin tuhosta: "he seisovat loitolla kauhistuen hänen vaivaansa ja sanovat: "Voi, voi sinua, Babylon, sinä suuri kaupunki, sinä vahva kaupunki, sillä sinun tuomiosi tuli yhdessä hetkessä!" Ilm. 18 luku jae 10.


    • Anonyymi

      Joka viisas on, se ei ryhdy nostamaan itseään profeetaksi. Eikä senkään vertaa uskottele olevansa Jumalan profeetta.

      Sellaisiin Herra vihastuu, ennemmin tai myöhemmin?

    • Anonyymi

      Ei ole aloituksen asiaa.

    • Anonyymi

      Jatkuu.

    • Anonyymi

      Tämä Jumalan agenda jatkuu.

    • Anonyymi

      Se tieto on saatu ja luotettavana pidettävä, että nämä tietyt profeetoiksi itsensä nostanet ovat Jumalan raskaan käden alla. Tiliteon paikalla, sanoistaan, eksytyksistään. Mutta ei aika jatku loputtomiin. Nämä eivä pääse Jumalan kuritusta pakoon. Jouko PIho, Teuvo Suni, Harri Veijonen.

      Eräiden toistes epäpuhtainen profeettojen hetket vielä odottavat.

    • Anonyymi

      Ei ihmetellä sitä.

    • Anonyymi

      Selvä se.

      Jumalan valtakunta on Hänen hallintoaluettaan.
      Joa koettaa kilpailla Jumalan kanssa, ennustelemalla vaikkapa AJOISTA, jotka ovat Jumalalle kuuluvaa hallintoa?'
      Miten siinä käy.

      Kun astuu Jumalan reviirille - ottaa riskin joutua Jumalan syyniin.

      Ja sitten?

    • Anonyymi

      On tietoa, että Jumalalla on tiukkaa linjaa väärille profetoille

      • Anonyymi

        David Wilkersonin profetiat ovat järjestään toteutuneet, mutta saatana tappoi hänet auto-onnettomuudessa. Sekin oli Jumalan sallimus, koska David ylennettiin siten kirkkauteen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        David Wilkersonin profetiat ovat järjestään toteutuneet, mutta saatana tappoi hänet auto-onnettomuudessa. Sekin oli Jumalan sallimus, koska David ylennettiin siten kirkkauteen.

        Wilkerson on aivan eri sarjaa kuin mm. suomalaiset oamtekoiset "profeetat."
        Hän teki työtä Jumalan Valtakunnan eteen; aloitti katujen kansasta.

        Nämä meikäläiset profeettayrittäjät ovat bisnesväkeä, oman kunniansa tavoittelijoita, hurmoksiinsa haksahtaneita höyrypäisiä.... Todella kaameaa väkeä.

        Ja vielä KEHUVAT kun epäonnistuvat!

        Yököttää....


    • Anonyymi

      Tarpeellista on että vähän siivoutuu...

    • Anonyymi

      Sitä, mitä Jouko Piholle tiedoksi Herran taholta annettiin ( kesäkuussa 2021)
      ei ole peeruutettu.

      Nyt Piho (24.9.2021) julkisesti kertoo, että on jopa
      "perkeellisessä" tilassa, ja sakaalit vaanivat yötä päivää häntä?

      ( Pihon aloitus Olen profeetta- en ole profeetta..)

      Miksi?

      Ei siksi, että Jumala olisi pannut hänet "profeettakouluun" (niinkuin Piho itse luulee) vaai Jumala nyt käytännössä on pannut täytäntöön sen "kurituksen" josta ennakkoilmoitus kesäkuussa 2021.

      Kuritus siksi, että jos mahdollista Piho pääsisi vapaaksi Väärien profetioiden, harhojensa ja demonisten siteiden alta!


      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17128629/jouko-pihon-onttoa-profeetta--selitysta------

    • Anonyymi

      Niin se näkyy olevan..

    • Anonyymi

      Jumala ei jätä työtään kesken. Väärien profeettojen käsittelypöytä pysyy.

    • Anonyymi

      Jumala iloitti huhtikuussa 2021, että on aika kun HÄn ottaa väärät profeetat käsittelyyn!

    • Anonyymi

      Kyllä se näkyy nyt, että omatekoiset profeetat ovat ....

      • Anonyymi

        Julkisesti esiintyvät valheprofeetat, itse itsensä ”profeetoiksi” nimenneet ja nostaneet ovat mm.

        • Jouko Piho
        • Teuvo Suni
        • Jari Tapio Pasanen
        • Harri Veijonen
        • Juha Ruohonen (äskettäin uutisoitu tapaus)

        Näistä kaikista Herra tahtoo varoittaa!
        Älkää juosko heidän perässään.
        Älkää antako mielenne turmeltua heidän (vääristä ja vääristyneistä) sanoistaan.
        Ottakaa etäisyyttä!
        Palatkaa terveeseen Raamatun Sanan opetukseen.


    • Anonyymi

      Hyvä on saada rotia tuollaisiin mielenhäiriö-profeettojen temppuihin!

    • Anonyymi

      Jumala ei jätä selvitystään kesken!

    • Anonyymi

      Ei jätä. On paljon siivousta.

    • Anonyymi

      Jumala ei jätä kessken toimiaan valheprofeettoja vastaan.

    • Anonyymi

      Selvää on se, että Jumala valvoo Nimensä ja asiansa väärinkäytöksiä. Juuri omatekoiset ylimieliset "profeetat" ovat Jumalalle kauhistus!

    • Anonyymi

      Hesekiel 13:8-9

    • Anonyymi

      Kun JUmala käy väärien profeettojen kimppuun, nämä kyllä kiukuttelevat.

    • Anonyymi

      Nyt on tämä aika. Jumala seuloo oikeat (profeetat) ja valheprofeetat eri kasaan.

    • Anonyymi

      Niin on tapahtunut ja jatkuu,

    • Anonyymi

      Jumalan nimen pyhyys ja Hänen asiansa on tehty häväistyksi näiden villien profeettojen sekoiluissa. Se on pahin asia. Kun Herran nimessä profetoidaan valheita ja muita eksytyksiä, pitäisi olla selvää, että Jumala niistä tilille vaatii.

    • Anonyymi

      Amen. Hyvin kirjoitettu

    • Anonyymi

      Selvää on, että ennemmin tai myöhemmin JUmala puuttuu siihen, että HÄNEN nimessään ja Häneen vedoten profetoidaan soopaa! Tilinteko siitä on edessä?

    • Anonyymi

      Aikansa kullakin asialla,

    • Anonyymi

      Jumala ei jät kesken työtään.

    • Anonyymi

      Jo profeetta Jeremian aikana, luvussa 23 Jumala ilmoitti että käy väärien profeettojen kimppuun.

      Mistä tietää sen? Väärät profeetat suuttuvat jos heidän näkyjään kritisoidaan.he eivät kestä sitä.

      Mutta Jumalan antamat asiat eivät pala tulessakaan.
      Eikä Jumalan profeetan tarvitse kiihkoilla ja inttää.

      Jokainen Jumalan Oikea profeetta suostuu nöyrästi koetteluun.

      1 Kor 5:21,,, 1 Joh 4.1

    • Anonyymi

      Ne ei tykkää siitä, kun niitten sielullisia näkyjä ym kritisoidaan.

    • Anonyymi

      Pimentynyt taso on sitä, että kuvittelee itsensä profeetaksi, ja uskoon sen valheen.

    • Anonyymi

      Ällöä on kun näitä omatekoisia, oman sielunsa voimassa ennustelevia on kuin...

    • Anonyymi

      Jumalan antamat tehtävät ovat pyhiä ja arvokkaita. Hengellisiä. Joissa Herra itse tahtoo olla johtaja ja kunnioitettu.

      Kun ihmiset sanovat: tässä profeetta, olen suomen profeetta, tässä fantastiset näkyni...

      ja? Asialla ovat IHMISET vailla Jumalan valtuutusta?

      Mitä Herra siitä?

      Kun Hänen nimensä ja kunniansa tallautuu lokaan näin haihattelijoiden vuoksi, on selvää - että siitä on seurauksia!

      Ei pidä sotkea OMAA INTOA ja sieluillisia juttujaan Jumalan valtakunnan pyhiin asioihin.

    • Anonyymi

      Jumala valoo kunniaansa.
      Voit sitä, joka käyttää Herran nimeä väärin, omien epäpyhien näkyjensä tueksi!

    • Anonyymi

      Jumalan työ on Hänen hallintonsa alaista.

    • Anonyymi

      Jumala valvoo asioita.

    • Anonyymi

      Alottaja uskoo olevansa Jumala? Sama häirikkö, joka ateismipalstalla julistaa ateismiaan?

      • Anonyymi

        Aloittaja ei koskaan ole haksahtanut että ei erottaisi KUKA on Jumala, ja kuka ihminen!

        Aloittaja ei ole koskaan kirjoittanut mitään sanaakaan ateismipalstalla.

        Luulot eivät ole faktoja.

        Häiriköt ovat asia erikseen.


    • Anonyymi

      Ns profeettoja nousee kuin sieniä sateelal; kehuvat itseään! Ja sepittävät omasta sielustaan sanomia.

      Vihasanomia, joissa ei ole Jumala mukana!

    • Anonyymi

      Jumala ei lopuksi siedä näitä ITSE iTSENSÄ profeetaksi korottaneiden asiaa.
      Mutta kun he usein ovat sekaisin, eivät edusta tervettä linjaa, vaan ovat harhoissaan, niin, he saavat aikansa sepittää povauksia ja satujaan. Sitten tulee finaali.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      49
      4995
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3277
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1412
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1255
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      957
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      878
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      731
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      728
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe