Tom Packalenin yritys julkaisi hallituksen tilaaman orwellilaisen vihapuheraportin

Anonyymi

Perussuomalaisten Packalén tehostaa mielipidevainoa kehittämällä tekoälyä, joka voi iskeä tarkasti niille keskustelupalstoille, joissa hallituksen monikulttuurista unelmaa ei jaeta
Viime syksynä Sanna Marinin hallitus ja perussuomalaisten Tom Packalén kehittävät tekoälyä kitkemään ”väärinajattelua” verkossa. Vihervasemmiston ja perussuomalaisten yhteinen sensuurihanke toteutettiin Packalénin Utopia Analytics ‑yhtiön kautta. Hanke on nyt valmistunut ja siihen liittyvä raportti julkaistu.

Oikeusministeriön alkuperäisen tiedotteen mukaan ”seurannassa saatua tietoa vihapuheen yleisyydestä käytetään vihapuheen vastaisessa työssä”. Oikeusministeriö tahtoi muun muassa selvittää, kuinka tehokkaasti tekoäly voi havaita väärinajattelua ”verkon eri kanavissa”. Hankkeen nimi oli Tiedolla vihaa vastaan.

Ministeriön alkuperäisen tiedotteen mukaan ”seurannassa saatua tietoa vihapuheen yleisyydestä käytetään vihapuheen vastaisessa työssä”. Hankkeella pyritään torjumaan ”vihapuheen” aiheuttamaa ”turvattomuuden tunteen lisääntymistä ja väkivaltaa”.

Syystä tai toisesta hallitus ei ole käynnistänyt ensimmäistäkään hanketta maahanmuuton synnyttämän turvattomuuden tai väkivallan kitkemiseksi. On mielenkiintoista, että Packalénia ei ole erotettu perussuomalaisista, vaikka hän tekee Utopian kautta rahaa isänmaallisiin suomalaisiin kohdistuvalla mielipidevainolla.

Korruptiota ja valheita

Utopiaa syytettiin kaverikapitalismista ja korruptiosta jo viime keväänä, kun yritys oli yksi Business Finlandin avokätisten 100 000 euron koronatukipakettien saajista. Kun hallituksen kanssa yhteistyötä tekevän kansanedustajan startup saa ilmaista rahaa veronmaksajilta, syntyy helposti epäilys siitä, että vallanpitäjät jakavat keskenään Suomen kansalle kuuluvia varoja. Samalla monet aidosti suomalaista yhteiskuntaa hyödyttäneet pk-yritykset jäivät kokonaan ilman valtiollista apua.

Partisaani haastatteli Packalénia viime syksynä aiheeseen liittyen. Tahdoimme erityisesti kuulla kansanedustajan näkemyksen siitä, miten Utopian ja oikeusministeriön vihapuhejahti on linjassa perussuomalaisen puolueen tavoitteiden kanssa. Packalén esimerkiksi väitti toimitukselle, että Utopian ja oikeusministeriön hanke perustuu neutraaliin tutkimukseen eikä aktiiviseen toimintaan ”vihapuhetta” vastaan.

Väite on helppo kumota lukemalla oikeusministeriön tiedotteen osan, jota siteerasimme jo artikkelin alussa: ”Saatua tietoa vihapuheen yleisyydestä käytetään vihapuheen vastaisessa työssä.” Hanke ei siis perustu objektiiviseen tutkimukseen vaan poliittiseen ”työhön” vihervasemmistolaisen hallituksen määrittelemissä raameissa.

”Vihapuheen vastaisia toimenpiteitä” EU-rahoituksella

Oikeusministeriö uutisoi tuoreeltaan julkaistusta raportista seuraavin sanoin: ”Tekoälyn hyödyntäminen vihapuheen seurannassa ‑raportti tarjoaa kokonaiskuvan verkon julkisessa keskustelussa esiintyvästä suomenkielisestä vihapuheesta. Raportin teki Utopia Analytics, joka yhdisti työssä ihmistyötä ja koneoppimista. Oikeusministeriö tilasi raportin osana EU-rahoitteista Tiedolla vihaa vastaan ‑hanketta.”

Raportissa ollaan esimerkiksi huolestuneita ”vihapuheen” nopeasta yleistymisestä sen jälkeen, kun muslimimaahantunkeutuja mestasi oppilailleen ”profeetta” Muhammedia esittäneitä pilakuvia näyttäneen opettajan Pariisissa 16.10.2020. ”Vihapuhetta” metsästävien kulttuurimarxistien mukaan barbaarista monikulttuurista murhaa suurempi uhka olivat murhan synnyttämät kiivaat verkkokommentit eli ”vihapuhe”.

Raportin päätelmäosiossa ehdotetaan, että yhteiskunta voisi alkaa kohdistaa ”vihapuheen vastaisia toimenpiteitä” sellaisille alustoille, joissa esimerkiksi yllä mainitun kaltaisia maahanmuuttajien suorittamia rikoksia kommentoidaan erityisen vihaiseen sävyyn. Toisin sanoen perussuomalaisten Packalén tehostaa mielipidevainoa kehittämällä tekoälyä, joka voi iskeä tarkasti niille keskustelupalstoille, joissa hallituksen monikulttuurista unelmaa ei jaeta.

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mikä se Paska-Leena on, josta puhutahan?

    • Anonyymi

      Kuka PaskaLeenan on äänestänyt Eduskuntaan?

      Täysi turhake.

    • Anonyymi

      Seurantasiru otsaanja käteenkaikille

      • Anonyymi

        utopi analytics seuraa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        utopi analytics seuraa

        Miksei ruotsinkielistä vihapuhetta ei kartoiteta?
        Selvää kielirasismia.
        Axel Olof Freudenthal: Suomenkieliset ovat alempiarvoisia. Suomenkielisten aiheuttamaa uhkaa vastaan on taisteltava separatismilla ja aktiivisella vastarinnalla (Wikipedia).


    • Anonyymi

      RKP-läinen alistava aivopesu hallintoalamaisille suomalaiskansalle on se meidän '666-mikrosiru'?

      "TÄRKEÄÄ TIETOA KAIKILLE SUOMALAISILLE!
      Meneillään on Suomen suurin valtiopetoshanke, jota johtaa ja on jo 1990-luvulta saakka johtanut istuva presidentti Sauli Niinistö. Jos virkamafia ei tapata minua ennen aamua, julkistan huomenna Suomen sodanjälkeisen historian merkittävimmän asiakirjan auttaakseni meitä kaikkia suomalaisia judisin keinoin lopettamaan itsenäisyytemme ja valtiontalouden tahalliseen tuhoamiseen tähtäävän törkeän hankkeen ja käynnistämään rikosprosessin teoista vastuullisten (jokaisen heistä tittelistä riippumatta) saattamiseksi vastuuseen ja myös korvausvelvolliseksi valtiosääntömme tahallisesta rikkomisesta ja sillä suomalaisille ja valtiolle aiheutetuista miljardivahingoista.
      Jaana Kavonius faceboo."

      https://www.facebook.com/jaana.pedersen.7

      https://
      tokentube.net/v/3029922070/Ylen-vastine

    • Anonyymi

      Packalénin on yhteistyössä virtuaalivihapuhepoliisi Keijo Kaarisäteen kanssa käytävä päättäväiseen taistoon tällä palstalla rehottavaa patriarkaalis-seksististä mentaliteettia vastaan....emme kestä tätä enää kauaa!!

      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Suoli24 on vahvasti kokoomuksen verkkovalvontapolpon ohjauksessa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      4
      1529
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      18
      1153
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      13
      1029
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      19
      1028
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      5
      1021
    6. 4
      922
    7. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      1
      918
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      3
      911
    9. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      5
      903
    10. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      1
      882
    Aihe