Karitsa olet juuri sinä?

Anonyymi

Koko maailma taivasta myöten on pahan vallassa. Olet itse ainoa hyvä. Kirjoitukset yhä kiehtoo sinua, mutta ajan oloon ne menettävät kaiken. Jumalan ominaisuudet niissä ovat vain vieheitä joilla sinua kalastetaan. Olet itse uskollinen, hyvä ja pyhä. Ota huomioon Ilmestys 12 ja 13 sodat, jotka ovat tähdätty juuri sinua vastaan.
Eikä pahoista ole apua muuta kuin pilkkaan.
Ota huomioon näitä seikkoja mikäli tahdot edistyä totuudessa. Liian usein saa lukea ylistystä jo pahaan kääntyneille taivaallisille kuten profeetoille, Jumalan pojille, enkeleille , kristityille, muslimeille etc.
Olet itse ainoa hyvä ja vaarassa.

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Lukiessani näin itse iloisin mielin aloittajan tekstin voin ainoastaan huomioida että aloittaja on pahan vallassa ja kirjoittaa juuri sitä mitä itse on täynnä pahaa verta ja masentuneisuutta.

      Me iloiset onnelliset ihmiset voimme sivuuttaa nämä pahan vallassa tehdyt negatiiviset aloitukset ja kertoa aloittajalle vain että tsemppiä elämääsi ha e apua tai hoitoa masennukseesi ja sinustakin voi tulla maailmasta nauttiva iloinen kevyellä mielellä kulkeva ihminen joka kirjoittaa sitä mitä itse on eli positiivisia ajatuksia ja näkemyksiä näin kauniina keväänä

      • Anonyymi

        Jeesus sanoi minä lähetän teidät lampaina susien keskelle. Kun on ollut susien kynsissä orpona ja köyhänä ja vailla sukua sekä ystäviä alkaa kyllä vähitellen ottaa pannuun satanistien hyväksikäyttämistaipumukset ja röyhkeys. Kykenetkö sinä edes tajuumaan että röyhkeimmät sudet voivat saada aikaan vahinkoa kämpässäsi tuhansien eurojen edestä. 20 vuotta sitä on tullut kestettyä. Mutta olet oikeassa että ei ole merkitystä vaikka mitä konkreettista vahinkoa tapahtuu. Alkuseurakunta syötettiin pedoille, kidutettiin hengiltä ja tuhottiin sukupuuttoon. Älkää tehkö pahalle vastarintaa Jeesus sanoi. Välillä vaan oksettaa niiden touhu.


    • Anonyymi

      Jokaisella lapsella on totuus suussaan ja sydämessään. Ja Jumala on varustanut jokaisen näkemään pahat kaverit.
      Ja on vielä enkeli jokaisella Isän luona.
      Mutta välillä tuo lapsen totuus elämän vaiheissa taantuu ja jopa hukkuu erilaisten psyykkisten manipuloijien kourissa.
      Avauksen kirjoitin kun kyllästyin lukemaan luottamuksen hukkaan heittämistä pahoille ja ilkeille tahoille jotka ovat susia lammasten vaatteissa. Pitääkö todellakin nuolla jokaisen suden varpaanvälejä vaikka nämä ovat suurroistoja.
      Jeesus sanoi KYLLÄ
      Paavali sanoi EI

      Jumala kuoli 33 jkr kirottuna ristille riipustettuna. Samaan meitä kai kutsutaan ja pitäisi olla pitkämielinen. Mutta eräät tuntuvat etsivän totuutta ja haluavat olla Karitsan veroisia. Kuitenkin puolet heidän teksteistään ovat valetta. Ei se mitään vain yksi voi voittaa kisan kilparadalla totuuden. Mutta jos mietteeni jotakuta auttaa hyvä niin....

    • Anonyymi

      Rakastan Herra, Pietari vastasi. Sinä tiedät että olet minulle rakas. Jeesus sanoi RUOKI MINUN KARITSOITANI.

      Hengellinen ateria tai Jumalalta tulevat sanat eivät ole tärkein ravinto, vaan konkreettinen fyysinen ravinto ja keneltä sitä saa kuin vain roistoilta, joten on oltava varovainen.

      Vielä kun nykyisin on Ilmestys 13 uhkana ja vain Jeesuksen seuraaminen tekee täyden totuuden ja vapauden. Suuri osa Karitsoista tyytyy susiin.
      Eikä ikinä saavuta täyttä totuutta.

      Mutta jos joku varmasti tietää olevansa Kristuksen seuraaja ja vapaa niin olisi mukava kuulla totuuden sanoja eikä vain ainaista pahojen palvontaa.

      Mitä esim. Ajattelet Mahdista ja Isasta?
      Oletko itse kirjoittanut totuudellisia kirjoja?
      Onko Kristus ilmestynyt sinulle?
      Ottaako pahat pannuun pahoin?
      Tahdotko perustaa oman seurakunnan?
      Jne.

    • Anonyymi

      Puhdistakaa siis talonne hapantaikinasta, niin että teistä tulee UUSI TAIKINA. ...

      Hapate oli juutalaisia vastaan ja sunnuntain ja Kristus nimen korottamista. Tästä siis pitää puhdistus tehdä.

      Itse sain Israelissa 1996 sen että kaikki uskonnot ovat o.k. Sitten sain 2018 Muhammedilta (pbuh) tehtävän uskovaisia komentaa tuohon UUDEN TAIKINAN SUUNTAAN.

      Tuli kyseeseen PYHÄN VIIKON VIETTÄMINEN JOKA VIIKKO

      Maanantai Krishna
      Tiistai Mooses
      Keskiviikko Vielä avoin
      Torstai Jehova
      Perjantai Profeetta Isa
      Lauantai Vielä avoin
      Sunnuntai Vielä avoin

      Onko ehdotuksia kenen kunniaksi
      Ke, La, Su

      ???

      Mun mielestä Uusi taikina ei merkitse paluuta juutalaisuuteen, vaan Vatikaanin II konsiilin huomioon ottamista.

      Eräät ovat siitä livenneet jo 1970 luvulla kuten Helluntaikirkko väittämällä Kristusta AINOAKSI TIEKSI.
      Mutta itselläni on hyviä kokemuksia monista uskonnoista. Mutta kukaan Kristus hapatteen orja ei kykene samaa sanomaan.

    • Anonyymi

      > Koko maailma taivasta myöten on pahan vallassa. Olet itse ainoa hyvä

      Oletko sinä siis sitten paha?

    • Anonyymi

      Jumala antoi saatanalle 1998 kaiken oman voimansa käyttöön ja sanoi yksikään maan päällä ei saa jäädä sinulle alistumatta. Näin saatana sai Jumalan valtakunnan kuninkuuden.
      Koko maailma vähitellen muuttuu saatanan omaksi lukuun ottamatta Jumalan omia palvojia.
      Niin ihmeellinen on tuo asia monien silmissä mutta toisaalta tuli vain ero sellainen että saatanan palvojat erotellaan Mahdin avulla Jumalan palvojista.
      On aika nähdä ero Jumalan palvojien ja saatanan miljardien palvojien välillä. Risti taittuu ja Mahdi on Jumalan palvojille osoitettu Jumalan sijainen. Nimittäin oikea Mahdi.

    • Anonyymi

      Olen nähnyt niin lapsellisia uskovaisia, että ei hyvää päivää. Nämä eivät tottele mitään paittsi Jeesustaan ja lopulta he jopa keksivät itse mitä Jeesus tahtoo ja haluaa heidän tekevän.

      Heitä on ihan toimihenkilöinäkin kiusaamassa normaalihmisiä. He käyttäytyvät kuin lapset William Goldingin kärpästen herrassa. Suosittelen kaikkia lukemaan kyseisen kirjan. Sellaiskesi maailma nimittäin menee, jos tämä Raamatun lupaama taivasten valtakunta tulee maanpäälle.

      Jokainen muistaa varmaan kouluajaltaan kuinka julma lapsen maailma voi olla.

      Maailma myös menee sellaiseksi, jos raamatun ennustama maailmanloppu tulee ja tilalle tulee se apostolien lupaama Jumalan valtakunta.

      Oikeastaan Feodaalinen maailma oli juuri sellainen, jokainen, joka tuntee historiaa muistaa millainen maailma on ollut aina 1800-luvun loppuun asti. Tuolloin varsinkaan aatelisto ei nähnyt mitä eroa lapsen ja aikuisen välillä. Lapsia ja aikuisia ajateltiin samanlaisena massana. Lapsia jopa teloitettiin varkauksista ym. Kreivit ja ruhtinaat käyttäytyivät kuin vaateliaat lapset syöden vaikka alustalaistensa eväät oman hyvinvointinsa ja mukavuutensa takia.

      Tällainen oli menneisyyden maailma jossa kristinuskolla oli vahva asema. Monet hihhulit ovat alkaneet käyttäytyä julman lapsen tavalla. ja tämä näyttää valtaavan alaa selvästi.

      En suosittele ketään menemään kristillisiin seurakuntiin ainakaan ukson vuoksi. Uskonnottomien nimenomaan pitää kuulua vaikka Suomessa evlut. seurakuntaa jotta meno valtion kirkossa sitä kautta pysyy järjellisenä ja sitä kautta koko maassa.

      • Anonyymi

        Ei kukaan voi sanoa: JEESUS ON HERRA paitsi Pyhästä Hengestä. Uskovaista enkelit ja henki estävät kaikesta pahanteosta. Uskovainen joka saa pyhän hengen ei mene armeijaan sanomaan alikersanteille herra , vaan pitävät Kristusta Herrana. Kyllä uskovaiset ovat siten melko vaarattomia. Jumalaton on vaarallinen edessä ja takana, avoimesti ja salassa.
        Mutta onhan noita nähty Luterilaisia pappeja jotka käyvät herkästi kimppuun nyrkit ojossa.
        Itse kävin hetken Jehovan todistajissa, mutta ei heistäkään voi takuuseen mennä. Jo pelkkä vihastuminen veljeen johtaa pahaan saati sitten lyöminen. Evankeliumissa kerrotaan tosin edeltäkäsin, että jumalattomat valtaavat kirkon ja kukistavat jopa pyhät.


    • Anonyymi

      Antakaa kaikki anteeksi ennen auringon laskua. Pitäkää muita parempana kuin itseänne. Rakkaus peittää kaiken eikä käyttäydy sopimattomasti.
      Voi siis uskotella kaiken hyväksi. Voi uskotella ja valita rakkauden tien.
      Sunna on muuten erään mukaan kertomus hyvistä käytöstavoista jotka kuuluvat rakkauteen.

      • Anonyymi

        Päätin siis , että en olekkaan Karitsa vaan osaansa tyytyvä vähäosainen. Karitsalla on Jumalan seitsemän mahtavan hengen rikkaudet eikä hän ole vähäpätöinen missään määrin. Mulla ei ole hengen rikkauksia vaan kurjaa Ellen tyydy osaani.


    • Anonyymi

      Entä sitten sudet joita jokainen yhteiskunta tänä päivänä on täynnä latvasta tyveen asti.
      Sudet jos kukistuisi ei tilanne parane vaan nousevat linnut valtaan .
      Tämä 1000 vuotinen on tehty susien majaksi ja tulee profeetta Isa joka on Uusi Aadami. Hän ottaa lapsineen vallan ja elää susia kaitsemalla ja niiden keskellä kuin kuningas.
      Sen sijaan kaikki vanhan Aadamin lapset revitään pois. Tulee täysin uusi alku, joka tuhoaa vanhan maailman. Asukkaineen.
      Jumala ilmoittaa asian Ilmestyksessä ja vt profetioissa. Kaikki vanhat kansat tuhotaan. Ne jätetään susien, käärmeiden ja lintujen sekä uuden Aadamin haltuun.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      420
      2916
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      98
      2237
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      336
      1874
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      155
      1873
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1707
    6. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1197
    7. 157
      1196
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      95
      1130
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1032
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      917
    Aihe