Vanhojen kommunistien on pakko uhitella....

Anonyymi

36

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jälleen porvaritrolli jauhaa kakkaroita.
      Porvarilliset valtiot tukkanuottasilla keskenään. Ei sen enempää. Porvarilliset Englanti ja USA ovat nimenneet porvarillisen Venäjän päävihollisekseen.
      Kommunisteilla ei niiden kesken ole aata eikä oota.
      Aloitus luultavasti jatkaa homovihalinjalla????? Se olisi normaalikuvio. Liekö hänellä pomona eräs Kristillisedemokraattien kansanedustaja!

      • Anonyymi

        Olet oikeassa, kompura pysyy esillä vain änkyröimällä !


    • Anonyymi

      Porvarillisen Venäjän teot laittaa Suomen kommunistien piikkiin vain edesvastuuton ääliö. Tuskinpa Venäjän hallinnon tekoset ovat Venäjän kommunistienkaan aikaansaannoksia.

      • Anonyymi

        "Porvarillisen Venäjän teot laittaa Suomen kommunistien piikkiin...."

        Ei laiteta. Jokainen vähänkin politiikka seurannut tietää, ettei nolla kannatusta nauttiva sekalainen joukko ole kykenevä mihinkään "tekoihin".


    • Anonyymi

      Kompura kieltää pahat tekonsa, mutta kuitenkin jatkaa niitä..
      Kompuralogiikkaa..

    • Anonyymi

      Älkää esittäkö tyhmempää kuin olette.
      Venäjällä istuu vallassa porvarillinen diktatuuri. Voitte osoittaa esittelemällä Venäjän hallituksessa nimeltä mainitut kommunistit. Niitä ette löydä.
      Porvarillisia valtioita Venäjä mukaanlukien käy parhaillaan diplomaattien karkottamissotaa.
      Porvarillinen Venäjä ei osoita porvarillisen Somen olevan sille epäystävällinen valtio. Se tarkoittanee maiden välillä olevan normaalit suhteet.
      Lukekaa seuraavalla kerralla tarkemmin linkkinne sisältö. On typerää esittää alkeellisia valheita.

      • Anonyymi

        Olet oikeassa, kommunisteja ei ole enää olemassa. On vain entisiä kommunisteja, tavat silti samat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olet oikeassa, kommunisteja ei ole enää olemassa. On vain entisiä kommunisteja, tavat silti samat.

        Kyllä Venäjällä on edelleen kommunisteja. Heitä on Venäjän Duumassakin, mutta he ovat oppositiossa eivätkä päätä Venäjän asioista.

        Venäjän näennäisdemokratiassa päättää äärioikeistolainen Putin.


    • Anonyymi

      Ettekö todella ymmärrä luetun sisältöä?
      Linkissa kerrotaan Venäjän nykyhallinnon tekemisiä. Kommunisteista ei mainita sanaakaan. Venäjän kommunisteista ei mitään lausuntoa. Suomen kommunistit eivät ole Venäjän hallinnossa, joten siitäkään ei sanaakaan.
      Viittaatte ehkä vastineessanne normaaliin homovihaan, joka kumpuilee sydämessänne. Hakekaa linkki tai muu tieto, olisiko Venäjän hallituksessa homoja. Jos olisikin, mitä se teille kuuluisi.

      Porvarien keskinäiset kiistat maailmalla ovat tosiasia. Propagandasota on käynnissä. Yleensä se tapahtuu ennen todellista aseiden paukkumista. Suomen etu on pysyä poissa natomaiden sotakiihkosta. Mieluummin tulisi pienen valtiomme toimia kiistojen välittäjänä.
      Ukrainan sisäinen kiista näyttää laantuneen. Sielläkin Suomi voisi toimia puolueettomana sovittelijana. Ukrainan etu on ratkaista ongelmansa ja keskittyä talouden nostamiseen rapakunnosta.

    • Anonyymi

      Kuinka tiukkaa oppositiopolitiikkaa, jos se nyt itsensä siihen ryhmään lukee, Venäjän federaation kommunistinen puolue on toteuttanut Kremlin fasistihallitsijan politiikkaa kohtaan?
      Eipä ole kuultu lainkaan Venäjän kommunismidiktatuurin puuhastelijoiden kritiikkiä Putinin fasistihallinnon Ukrainaan kohdistuvaa sotaisaa imperialismia vastaan, ja ihan vaan siitä syystä, että sikäläiset kommunismidiktatuurin puuhastelijat ovat ottaneet riemuiten vastaan Suur-Venäjä-aatteen täytäntöönpanon.

    • Anonyymi

      Minä en ole nähnyt vissiin 20 vuoteen yhtään kompuraa... onko niitä jossakin vielä olemassa, meidän kaupungissa niitö kuitenkaan ei ole enää vissiin yhtään.... totta ne on siinä mielipuuhassaan ettei ne kehtaa enää tulla ihmisten ilmoille....

      Taitaa olla niin että kompurat ovat kuolleet sukupuuttoon...

      • Anonyymi

        Ja silti persut näkevät kommunisteja kaikkialla. Maan hallituskin on kuulemma kommunistihallitus.


    • Anonyymi

      Mistä porvaritrollit tietävät, mitä Venäjän kommarit tekevät.
      Vuosikausiin ei ole nähty yhtäkään artikkelia Venäjän kommunisteista.
      Tosiasia: Venäjän porvarillinen diktatuuri hallitsee suvereenisti. Sen tekoja ei voi laittaa sikäläisten kommarien niskoille.
      Suomessa yksikään porvarillinen puolue ei vaadi Venäjän kapitalismin kukistamista.

      • Anonyymi

        "Mistä porvaritrollit tietävät, mitä Venäjän kommarit tekevät."

        Arveletko sinä, että suomalaiset porvarit eivät osaa venäjää lainkaan?
        Venäjän mediaa seuranneeena voin sanoa, etteivät Zjuganovin kipparoimat kommunismidiktatuurin puuhastelijat panneet lainkaan hanttiin Putinin imperialismille Ukrainassa, mikä tarkoittaa heidän rikoskumppanuuttaan.


      • Anonyymi

        "Suomessa yksikään porvarillinen puolue ei vaadi Venäjän kapitalismin kukistamista."

        Venäjän fasismi tässä on se pääongelma, ei kapitalismi, joka on paras mahdollinen talousmalli, tietysti säädeltynä ja yhteiskuntien sosiaalisia turvaverkkoja rakentaen ja ylläpitäen, mitä taas Putinin fasistihallinto ei ole halunnut tehdä.
        Jos sinä haluat tutustua säätelemättömään kapitalismituotantotapaan, niin mene Kiinaan.
        Kommunismidiktatuuri hallinto- ja talousmuotona taas on tuhoon tuomittu, mikä todistettiin Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin kyhästelynä, jossa ei kyetty tuottamaan edes kuukautissuojia.


    • Anonyymi

      Venäjää hallitsee entinen kommunisti klikki. KGB vakoojat ovat kääntäneet takkinsa. Vaihtaneet valtion nimen. Mikään ei ole maassa muuttunut, sama meno jatkuu.
      Sananvapautta rajoitetaan, riippumaton media on vaikeuksissa, oppositiota ei suvaita, hallinto valehtelee, naapureita ahdistellaan sotilaallisesti, toiset diktatuurit ovat vain ystäviä..........
      Meno on kuin Neuvostoliitossa. Olkoot sitten kapitalisteja, bolsevikkeja, nationalisteja, tai fasisteja.

    • Anonyymi

      Kävimme tuttavien luona toisessa kaupungissa, suunnilleen samankokoinen kuin omammekin. Tuttavat kertoivat että kommunistien toiminta ko kaupungissa on ihan nolla. Kukaan ei tee kommunistien työtä eikä kukaan halua kuunnella kommunisteja. Siis sielläkin kommunismi oli kuollut.

      TMTT kertoo samaa koko maasta.

    • Anonyymi

      Yleensä kommunistit ovat tehneet, ainakin virtuaalisia, vallankumouksia Vapun aikaan, mutta nyt väki on hiljaa tai sitÄ ei ole, koska mitään ei kuulu...

      !! :)

      • Anonyymi

        Niinpä, niillä näkyy nykyään olevan muita intohimoja kuin vallankumous,
        meniskö aika ja intressi niihin... piru tietää... !! :)


    • Anonyymi

      Aivan naurettavaa keskustella minkään maan kommunistien teoista, Aloitus kertoo linkin tukemana Venäjän porvaridiktatuurista, Venäjän porvareiden tekosista.

      • Anonyymi

        Olet oikeassa, kommunistit ovat vaihtaneet nimensä ja asiansa, kuten ne tekivät myös Mainilan laukausten aikaan, muistatko !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olet oikeassa, kommunistit ovat vaihtaneet nimensä ja asiansa, kuten ne tekivät myös Mainilan laukausten aikaan, muistatko !

        Niinhän se meni. Kommunistit syyttivät suomalaisia itse tekemistään rikoksista. Nyt ne syyttää esim ukrainalaisia tekemistään rikoksista. Valehtelevaa porukkaa, kuten ihmiskunnan historia kertoo.


      • Anonyymi

        "Aivan naurettavaa keskustella minkään maan kommunistien teoista"

        Saattaa se toki toisinaan olla naurettavaakin keskustella kommunismidiktatuurin puuhastelijoiden tekosista, mutta useimmissa tapauksissa traagista, kuten tiedämme kommunistidiktaattori Josif Stalinin hirmuvallan vuosikymmenistä sekä Mao Zedongin Kiinan ja Kimien Pohjois-Korean vastaavista rikoksista.

        "Aloitus kertoo linkin tukemana Venäjän porvaridiktatuurista"

        Sinä olet, Partacus, itse todennut Putinin Venäjän olevan kiistatta fasistinen valtio, ja se taas on yksi niistä harvoista kerroista milloin sinä olet tänne kirjoittaessasi muutoin patologisen valehtelusi vuolaassa virrassa puhunut totta.

        Ehdotettuani julkisesti esitetystä ohjelmaehdotuspyynnöstä johtuen tuolla toisessa ketjussa kommunismidiktatuurin puuhastelijoiden vasta aloittaman YouTube-kanavan ohjelma-aiheeksi Venäjän nykypäivän fasismisia Kominterin päätösten kontekstissa, Partacus tuohtui pahanpäiväisesti hyläten aiheen käyttökelvottomana, ja haukkuen minut itseni natsiksi.

        Eli Partacuksen arvion mukaan nyky-Venäjä on kyllä kiistatta fasistivaltio, mutta sen kiistattomasta fasismista ei saa keskustella, ja jos sellaista keskustelua edes ehdottaa, on ehdottaja itse natsi, joka suunnittelee peräti tuonne fasistiselle Venäjälle hyökkäämistä, kuten kyseinen kommunismidiktatuurin puuhastelija ounasteli.

        Semmosta se on kommunismidiktatuurin puuhastelijoiden järjenjuoksu ja se paljon mainostettu fasisminvastainen politiikka tosielämässä, kun Kremlin edessä konttaaminen on kuitenkin jo toista vuosisataa ollut täkäläisten kommunistien ykkösasia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olet oikeassa, kommunistit ovat vaihtaneet nimensä ja asiansa, kuten ne tekivät myös Mainilan laukausten aikaan, muistatko !

        "Olet oikeassa, kommunistit ovat vaihtaneet nimensä ja asiansa, kuten ne tekivät myös Mainilan laukausten aikaan, muistatko !"

        Mikä oli kommunistien uusi nimi Mainilan laukausten jälkeen?


    • Anonyymi

      Te väitätte aloituksessa suomalaisten kommunistien tehneen sitä ja tätä. Linkaatte porvarillisen Venäjän hallintokoneistoon.
      Viimeksi viittaatte porvarillisen Ukrainan tekemisiin, joihin niihinkään ei kenelläkään kommunistilla ole osaa eikä arpaa.
      Ettekö osaa lukea ja ymmärtää lukemaanne? Kun näköjään ette ymmärrä niin miksi parjaatte suoralta kädeltä suomalaisten kommunistien syyllisyyttä Ukrainan vallanpitäjien teoista.

      • Anonyymi

        Olet oikeassa, kommunisteilla ei ollut osaa eikä arpaa Mainilan laukauksiinkaan, eikö totta !!!

        Vitunpskat kun menivät valehtelemaan että nl olisi ampunut tai jättänyt ampumatta ne...


    • Anonyymi

      https://yle.fi/uutiset/3-11909104
      Uutinen on ohi aloituksen. Ranskassa on pelkona oikeistolainen kapina mutta myös mahdollinen syrjäytyneiden kapina.
      Mikäli etnisiä vähemmistöjä on kaltoinkohdeltu, he voivat nousta näkyviin.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Vaviskaa persupipparit.
      Nuoret kommunistit tulevat ja muuttavat maailmaa. Nuoret soittavat kitaralla ja kieltäytyvät sotimasta muiden maiden kitaristeja vastaan.

      • Anonyymi

        Suomalaisten kommunismidiktatuurin puuhastelijoiden satavuotisen historian yksi tärkein päämäärä on ollut saada Suomi alistettua kokonaan Moskovan Kremlin orjaksi, ja sen toteuttamiseksi nämä diktatuuripuuhastelijat ovat vaatineet aina maamme puolustusvoimia riisuttavaksi aseista, siis Suomen itsepuolustuksen lakkauttamista.


        Sotateoreetikko ja puna-armeijan uudistaja Mihail Frunzen motto - Jos haluat rauhaa, valmistaudu sotaan - pitää tänäänkin paikkansa, eikä Suomen kaltaisen pienellä valtiolla ole varaa idealistiseen haihatteluun.
        Fasistisen Venäjän sotaisaa imperialismia ei soitolla ja laulunhyminällä pysäytetä, vaan siinä pitää olla rautaa ja niiden käyttäjiä vastassa, jos ja kun se alkaa taas yrittämään sitä samaa kuin talvella 1939-1940, Suomen totaalista orjuuttamista.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        "Kyllä vanhakaarti itsekin ruotii tekemisiään ei siihen porvaria tarvita."

        Vanhat ja nuoremmatkin kommunismidiktatuurin puuhastelijat piilottelevat edelleen NKP:n SKP:lle vuonna 1960 luovuttamaa 800-sivuista dokumenttikokonaisuutta koskien kommunistidiktaattori Josif Stalin vainoissa tuomittujen suomalaisten kohtaloa.

        Asian esiin tuonut Matti Viialainen oli kyllä nuorempana kommunisti, mutta hän oli tuon kertoessaan vain dokumentin olemassolon paljastaja, ei sen haltija, joten mitään todellista "ruotimista" ei sen haltijana toimiva SKP:n nykyjohtokaan ole nähnyt tarpeelliseksi jatkaessaan tiedon pimittämistä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Kyllä vanhakaarti itsekin ruotii tekemisiään ei siihen porvaria tarvita."

        Vanhat ja nuoremmatkin kommunismidiktatuurin puuhastelijat piilottelevat edelleen NKP:n SKP:lle vuonna 1960 luovuttamaa 800-sivuista dokumenttikokonaisuutta koskien kommunistidiktaattori Josif Stalin vainoissa tuomittujen suomalaisten kohtaloa.

        Asian esiin tuonut Matti Viialainen oli kyllä nuorempana kommunisti, mutta hän oli tuon kertoessaan vain dokumentin olemassolon paljastaja, ei sen haltija, joten mitään todellista "ruotimista" ei sen haltijana toimiva SKP:n nykyjohtokaan ole nähnyt tarpeelliseksi jatkaessaan tiedon pimittämistä.

        Näyttää niitä esiintulevan ilman dokumentin paljastustakin. Mistä kuitenkaan tietää tuonkaan dokumentin totuuspohjasta.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Aloituksessa esiintuotu Putinin Venäjän hallinto on lähellä persuismia mutta kaukana sosialismista.

    • Anonyymi

      Venäjän fasistidiktaattori Vladimir Putin on Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin kasvatti ja KGB:n entisenä upseerina omaksunut opit omaan hallintomalliinsa niiltä ajoilta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      81
      3434
    2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      200
      2002
    3. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      25
      1921
    4. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1568
    5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      166
      1405
    6. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1405
    7. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1109
    8. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      97
      1058
    9. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      854
    10. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      850
    Aihe