Elpymispaketti tuloo! Oletko valmis?

Anonyymi

Mikä äänimäärä riittäisi?
Hallituksella on yhteensä 115 kansanedustajaa, jos mukaan ei lasketa Hoskosta sekä puhemies Anu Vehviläistä (kesk.), joka ei äänestä. Jos kaikki näistä 115:stä äänestävät paketin puolesta, pitäisi kokoomuksen riveistä livetä Rydmanin ja Heikkisen lisäksi vielä kymmenen muuta elpymispaketin vastustajaa, jotta kahden kolmasosan enemmistöä ei syntyisi paketin puolelle.

Mistä on kyse?
Kokoomuksen Kai Mykkänen ja Petteri Orpo kertoivat tiedotustilaisuudessa, että kokoomus äänestää tyhjää, kun eduskunnassa päätetään EU:n elvytyspaketista.

NÄINHÄN TÄMÄ KETJU ALKOI JA KOMMENTTEJA ON SATANUT PILVIN PIMEIN.

Lehti laski, että puhemiehen (Anu Vehviläinen) ja Hoskosen lisäksi 12 kokoomuslaista täytyisi siirtyä vastustamaan pakettia. Nyt vastustajia on Hoskonen ja 2 kokoomuslaiset mukaan lukien 45 3=48 ja jos se olisi 1/3 osa mikä vaaditaan paketin kaatumiseen.

Toimitamme seuraavan laskutoimituksen. Se toki lisäisi ääniä vastustajien leiriin joka olisi sen jälkeen 58 ja 2/3 osaa olisi 116, mikä näin äkkiseltään näyttäisi olevan OK. Nyt kuitenkin se kokonaisäänimäärä, josta 1/3 osa lasketaan olisikin 173 ja siitä 1/3 osaa olisikin 57,6666667 eli se riittäisi. Vastustajat ei kuitenkaan propagandassaan voi laskea sen varaan

Mutta on hyvin epätodennäköistä että joku kansanedustaja riskeeraisi toimeentulonsa isänmaan eteen. Heille tärkeämpää on puolueen saama puoluetuki ja jos on johdon kaa väleissä niin pärjää työmaallaan hyvin. Ei aleta rettelöimään. En tiedä kuka se kolmas on Kokoomuksesta joka on ilmoittanut äänestävänsä pakettia vastaan.

Hallitus pelottelee että Suomen maine menee luotettavana sopimuskumppanina. Risto Ryti teki Hitlerin kansaa sopimuksen ja Suomi rikkoi sen ja sota Hitleriä vastaan alkoi Lapissa. Sakemanni poltti Lapin ja emme kai siitä saaneet mitään korvauksia. Saksalainen jätti pohjoiselle rajalle kylyin jossa luki saksaksi "Danke für eure Waffenbrüderschaft" tai jotain vähän sinne päin "kiitos aseveljeydestä". Ensin polttavat Lapin ja sitten vielä vittuilevat päälle. Ei Suomi olisi joutunut jatkosotaan ilman Saksan painostusta, vaikka olihan meillä sotahulluja omastakin takaa.

https://albumwar2.com/german-propaganda-poster-to-the-finnish-forces-during-the-lapland-war/

Saksan kansa oli tuolloin manipuloitu täysin sekopäisiksi niin kuin nytkin jollei heillä/meillä olisi nyt koronaa niin kansaa peloteltaisiin ilmastonmuutoksella ja jollei sitä olisi niin terrorismilla. Mihin on hävinyt yksinäinen tai yksittäinen susi alias hullu kun yhtään niin puukotusta kuin ei autoilla ihmisten päälleajojakaan ole ollut.

Median on aina peloteltava kansaa ja sitten tulevat sankarit ja kukistavat nyt koronan ja ilmastonmuutoksen ja yksinäisen hullun terroristin. Ja tämän kaiken saa aikaan maanmainio hallitus- koalitio, joka antamalla ilmaista rahaa Etelä-Euroopalle pelastaa maailman.

https://www.eduskunta.fi/FI/kansanedustajat/eduskuntaryhmat/kokoomuksen_eduskuntaryhma/Sivut/default.aspx

Jos 10 tai 9 kokoomuslaista niiden 3 jo äänensä vaihtaneen lisäksi ei tottelisi puoluetta vaan kuuntelisi sydämensä ja järkensä ääntä niin Suomi pelastuisi. Jos Risto Ryti ei olisi mennyt ottamaan Hitlerin kanssa tekemää sopimusta omiin nimiinsä niin Suomen olisi ollut taisteltava viimeiseen mieheen Hitlerin puolesta, jonka päivät olivat silloin jo luetut.

Marin voisi tehdä saman sillä EU:n päivät ovat luetut kun Iso-Britania jäi siitä pois. Suomi voi pelastaa nahkansa ja roikkua EU:ssa niin kauan kuin se vielä pysyy pystyssä, Mutta ei sen kannata alkaa jakamaan köyhän kansan veromarkkoja Italialle, Espanjalle ja muille hälläväliä kansantalouksille.

Seuraavaksi laskemme montako nyt puolesta äänestävää voisi äänestää tyhjää niin että paketti ei menisi läpi. Eikö tavallista kansaa kiinnosta mihin heitä viedään. Kiitos kommenteista!

31

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16919323/elpymispaketti-tuloo!-oletko-valmis-2

      Olen aina sanonut että kun ketju venyy liian pitkäsksi niin sitä ei kukaan jaksa alkaa kahlaamaan läpi, joten tein silloin aikoinmani varuiksi tuolle kakkosketjulle ykkös ketjun jota nyt jatkan. Tuo kakkosketju päättyi viestiin jonka edellisen viestin laitan tähän niin voimme jatkaa kun teitä niin kiinnostaa.

      Anonyymi
      02.05.2021 12:38
      UUSI

      Anonyymi kirjoitti:
      Suomi joutuu ottamaa lainaa kuus miljardia ja saa itse käyttää siitä omiin menoihinsa vain 2,7 miljardia. Näin oon lukenu. Mihin ne 3,3 miljardia menee.

      Lue lisää
      Netti on siitä hyvä apuväline ja aloin heti selvittämään tuota kysymystäsi ja sain ainakin tällaisen sivun eteeni ja laitan vielä lisää. Mutta nyt pisti silmään että suurin osa rahoista menee koheesioon.

      EU-jäsenmaat löysivät viikonvaihteen maratonkokouksessa yhteisymmärryksen uudesta budjetista ja koronapandemian vahinkojen korjaamiseen tarkoitetusta elvytysrahastosta.

      https://yle.fi/uutiset/3-11460448

      Enimmät osa-alueen Koheesio, kestokyky ja arvot rahoista käytetään koheesioon. Toisin sanoen tuetaan köyhempien jäsenmaiden sosiaalista ja taloudellista kehitystä.

      Luonnonvarat ja ympäristö -nimikkeen alla valtaosa euroista menee maataloustukiin. Tähän osa-alueeseen kuuluvat myös ilmastotoimet ja ympäristönsuojelu. Suomi saa esityksessä 400 miljoonaa euroa erillisiä maatalouden kehitystukia.

      Yksi suosittu mittari EU-jäsenyyden hyödyistä on niin sanottu nettomaksuosuus eli jäsen-maan EU:lle maksamien maksuja ja unionilta saamien tulojen erotus. Suomella se on ollut viime vuosina keskimäärin puolen miljardin euron luokkaa.

      Suomenkin maksujen arvioidaan nousevan nyt noin 100 miljoonalla eurolla vuodessa. Suomi maksaa jatkossakin edelleen EU:lle enemmän kuin saa, mutta suhde paranee hallituksen arvion mukaan Suomen kannalta hiukan.

      EU:lta saatuina rahoina mitattuna eniten jäsenyydestään hyötyvät vuonna 2004 unioniin liittyneet Baltian maat, Unkari ja Puola.

      Koska ei nettomaksaja maista tulee nettomaksajia vai elätetäänkö niitä lopun elämän. On se vaan niin, että kohta ne tottuu siihen että saavat aina vaan ilmaista rahaa ja samalla ne pikkuhiljaa siirtyvät saksalaisten ja ranskalaisten pankkien omistukseen koko maat. Ainoa mikä jää j'ljelle on pientilallisten omistamat pientilat jossa nuo viljelee porkkanaa ja jotain muuta eksoottista lajia ja myyvät sen torilla ja ovat niin vapaita ja itsenäisiä ja viereisessä suurpääoman omistamassa tehtaassa saman maan kansalaiset lisättynä vierastyövoimalla raatavat niska limassa aina vaan pienemmällä palkalla ja kun joutuvat työttömiksi niin se käteenjäävä osuus aina vain pienenee. EU on kepulaisten koaliitio ja suurpääoma teitää sen ja haluaa pitää pienviljelijät tyytyväisinä kaiken maailman avustuksilla. Maatalous ei noudata markkinatalouden sääntöjä kysynnän ja tarjonnan mukaan.

      Elpymispaketista jaettavat lainat ja tuet päätynevät varsinkin Italiaan ja Espanjaan, jotka ovat kärsineet koronakriisistä muita EU-maita enemmän.

      Espanjan pääministeri Pedro Sánchez kutsui kokouksen päätyttyä pakettia Euroopan Marshall-avuksi.

      Kreikan pääministeri Kyriakos Mitsotakis kutsui sopimusta "kansalliseksi menestykseksi".
      – Emme aio tuhlata tätä merkittävää eurooppalaista pääomaa, jonka olemme saaneet käyttöömme. Sijoitamme sen kaikkien kreikkalaisten parhaaksi, hän sanoi.

      EU-komission on myöhemmin ehdotettava tarkempia toimia tukien kytkemisestä oikeusvaltioperiaatteeseen, ja niiden on saatava jäsenmaiden hyväksyntä.

      ”Nuukailijat” vaativat, että tuesta suuri osa olisi lainaa, joka maksettaisiin aikanaan takaisin. Varsinkin vähävaraisemmat EU-maat, kuten Unkari ja Italia, haluavat valtaosan rahasta suorana tukena. Ranska tuki näitä pyrkimyksiä.

      "Kaikki huippupoliitikkomme odottavat puolueista riippumatta tulevaa EU:n liitovaltiota joka takaisi näille pikku perseennuolijoille huippurahakkaat virat.
      Siitä on kyse; ei maamme kurjaliston eikä yrittäjiemme eduista." Tässä palstalaisemme
      oiva oivallus. Ajoin aikoinani rekkaa Tre-Hki linjaa ja pisti merkille tien pientareella ja laidalla kulkevat ns. laitapuolenkulkijat, jotka oltiin muilutettu Helsingistä sisämaahan Salt-neuvottelujen ajaksi. Suomi tai poliitikot häpesivät sitä ettei meillä pohjoismaista hyvinvointia edustavassa valtiossa asiat olleetkaan niin hyvin kaikkia kansalaisia ajatellen

      Laitapuolen kulkijat olivat Saltin loputtua saaneet taas raijattua takapuolensa Helsingin siltojen alle ja elämä jatkui omaa rauhallista menoaan. Joka maassahan on ryysyköyhänsä ja alkoholistinsa ja heidän auvustamiseen on muut tahot kuin valtiot. Mutta kun tavallisia ihmisiä ajetaan leipäjonoihin Suomessa (ainoa maa missä leipäjonoja on) vain sen takia ettei ole varaa maksaa ihmisille vaikka kunnon palkkaa, niin kyllä silloin pitäsi jo hälytys kellojen soida jossain ja lujaa. Parempi ruokkia etelän köyhät kuin suomalaiset.

      https://www.stat.fi/til/eot/2020/01/eot_2020_01_2021-02-09_tie_001_fi.html

      • Anonyymi

        Enimmät osa-alueen Koheesio, kestokyky ja arvot rahoista käytetään koheesioon. Toisin sanoen tuetaan köyhempien jäsenmaiden sosiaalista ja taloudellista kehitystä. (me siis annamme ilmaista rahaa velkarahana vaikka minkä etelän maan viljelijälle- mikä järki)

        Mutta kun tavallisia ihmisiä ajetaan leipäjonoihin Suomessa (ainoa maa missä leipäjonoja on) vain sen takia ettei ole varaa maksaa ihmisille vaikka kunnon palkkaa, niin kyllä silloin pitäsi jo hälytys kellojen soida jossain ja lujaa. Parempi ruokkia etelän köyhät kuin suomalaiset.

        https://www.stat.fi/til/eot/2020/01/eot_2020_01_2021-02-09_tie_001_fi.html

        Kannatttaisko hieman pysähtyä miettimään.
        "Kaikki huippupoliitikkomme odottavat puolueista riippumatta tulevaa EU:n liitovaltiota joka takaisi näille pikku perseennuolijoille huippurahakkaat virat. Siitä on kyse; ei maamme kurjaliston eikä yrittäjiemme eduista." Tässä palstalaisemme m-89 oiva oivallus.

        Köyhyys- tai syrjäytymisriskiin riittää, että yksi näistä riskeistä toteutuu, mutta ne voivat olla myös yhtäaikaisia. Pienituloisia oli 669 000, vajaatyöllisiä 376 000 ja vakavaa aineellista puutetta kokevia 139 000 vuonna 2019. (muutoin vitutuksesta kärsiviä 2,5 milj)

        Mitä rikkaammin oman maan kansalaiset elävät niin se rikastuttaa meitä kaikkia. Me puhumme verrokkimaista johon muka Suomea voisi verrata ja mainitaan Saksa, Ruotsi, Tanska ja jopa Hollanti joka on jo hieman kauempana meistä. Ei meidän sosiaaliset olot ole mitenkään verrattavissa näihin maihin. Minä vertaisin Suomea Bangladeshiin, Moldovaan, Shri Lankaan tai Ylä Voltaan, jos sellaista maata enää on olemassa. Sen kansallis laulu oli Finlandia jostain syystä.

        Tämä hysteria ja kaikki on luotu median avulla käyttäen korona influenssaa pönkittämään hämmennyksen aikaansaamista. Ei kansanedustajillamme ole selkärankaa asettua joko puoluekuria tai EU:n kuria vastaan, ellei jotain dramaattista tapahdu ja jotkut heistä tulisi järkiinsä ja ajattelisi todellakin Suomen jälkipolvia. Meillä syntyvyys laskee koko ajan sillä kuka suomalainen enää uskoo mihinkään tulevaisuuteen ja kohta tänne tulevat siirtolaiset ottavat ohjat käsiinsä ja lisääntymällä monin verroin suomalaisia enemmän valtaavat kohta koko maan ja suomalaisista tulee heidän orjiaan. Joten paketti kumoon ja kuunnellaan mitä Saksa aikoo reagoida. Mehän voitimme Lapin sodan. Ei parane unohtaa sitäkään, Yks suomi poka vastaa sataa sakua. Ainakin Viron matkalla kumoaa kymmeniä Sakuja naamaansa.

        https://www.sinebrychoff.fi/tuotteet/saku/saku-originaal/


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Enimmät osa-alueen Koheesio, kestokyky ja arvot rahoista käytetään koheesioon. Toisin sanoen tuetaan köyhempien jäsenmaiden sosiaalista ja taloudellista kehitystä. (me siis annamme ilmaista rahaa velkarahana vaikka minkä etelän maan viljelijälle- mikä järki)

        Mutta kun tavallisia ihmisiä ajetaan leipäjonoihin Suomessa (ainoa maa missä leipäjonoja on) vain sen takia ettei ole varaa maksaa ihmisille vaikka kunnon palkkaa, niin kyllä silloin pitäsi jo hälytys kellojen soida jossain ja lujaa. Parempi ruokkia etelän köyhät kuin suomalaiset.

        https://www.stat.fi/til/eot/2020/01/eot_2020_01_2021-02-09_tie_001_fi.html

        Kannatttaisko hieman pysähtyä miettimään.
        "Kaikki huippupoliitikkomme odottavat puolueista riippumatta tulevaa EU:n liitovaltiota joka takaisi näille pikku perseennuolijoille huippurahakkaat virat. Siitä on kyse; ei maamme kurjaliston eikä yrittäjiemme eduista." Tässä palstalaisemme m-89 oiva oivallus.

        Köyhyys- tai syrjäytymisriskiin riittää, että yksi näistä riskeistä toteutuu, mutta ne voivat olla myös yhtäaikaisia. Pienituloisia oli 669 000, vajaatyöllisiä 376 000 ja vakavaa aineellista puutetta kokevia 139 000 vuonna 2019. (muutoin vitutuksesta kärsiviä 2,5 milj)

        Mitä rikkaammin oman maan kansalaiset elävät niin se rikastuttaa meitä kaikkia. Me puhumme verrokkimaista johon muka Suomea voisi verrata ja mainitaan Saksa, Ruotsi, Tanska ja jopa Hollanti joka on jo hieman kauempana meistä. Ei meidän sosiaaliset olot ole mitenkään verrattavissa näihin maihin. Minä vertaisin Suomea Bangladeshiin, Moldovaan, Shri Lankaan tai Ylä Voltaan, jos sellaista maata enää on olemassa. Sen kansallis laulu oli Finlandia jostain syystä.

        Tämä hysteria ja kaikki on luotu median avulla käyttäen korona influenssaa pönkittämään hämmennyksen aikaansaamista. Ei kansanedustajillamme ole selkärankaa asettua joko puoluekuria tai EU:n kuria vastaan, ellei jotain dramaattista tapahdu ja jotkut heistä tulisi järkiinsä ja ajattelisi todellakin Suomen jälkipolvia. Meillä syntyvyys laskee koko ajan sillä kuka suomalainen enää uskoo mihinkään tulevaisuuteen ja kohta tänne tulevat siirtolaiset ottavat ohjat käsiinsä ja lisääntymällä monin verroin suomalaisia enemmän valtaavat kohta koko maan ja suomalaisista tulee heidän orjiaan. Joten paketti kumoon ja kuunnellaan mitä Saksa aikoo reagoida. Mehän voitimme Lapin sodan. Ei parane unohtaa sitäkään, Yks suomi poka vastaa sataa sakua. Ainakin Viron matkalla kumoaa kymmeniä Sakuja naamaansa.

        https://www.sinebrychoff.fi/tuotteet/saku/saku-originaal/

        Biafran kansallislaulun nimi oli ”Land of the Rising Sun” ja säveleksi otettiin Jean Sibeliuksen Finlandia-hymni. Voishan Suomea verrata Biafraankin mutta se on se valtio mitä ei enää ole Ylä Volta muutti nimensä Burkina Fasoksi ja sen kansallis hymni on Une Seule Nuit, Ainut yö

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Une_Seule_Nuit

        Biafran tasavalta oli lyhytikäinen separatistinen valtio, joka irtautui Nigeriasta. 30. toukokuuta 1967 perustettu valtio lakkasi olemasta 15. tammikuuta 1970, kun ylin armeijakomento virallisesti ilmoitti antautumisesta Nigerian armeijalle.

        Jos EU:n liitttovaltio toteutuu niin mekin voimme sanoa Suomelle hyvästit. Olemme kuin Biafra. Noh, tämän viestin liitoskohta aloitukseen on tässä. Suomesta tulee Biafra. Edith Biafra jonka biisin laitan tähän kevennykseksi jotta voitte ottaa asian hieman vakavammin

        https://www.youtube.com/watch?v=kFzViYkZAz4

        Elämä on kuin ruusuilla tanssimista kun Suomi alkaa elättämään Etelä-Eurooppaa. Tästä tulette muistamaan sen sitten kun takaisin maksut alkavat (vasta vuosien päästä mutta..)

        https://seura.fi/ilmiot/tarinat/asui-lapsena-ilotalossa-naki-nalkaa-uran-alussa-edith-piaf-nousi-tahtiin-kadulta/

        Ei Suomi tule Euroopassa koskaan nousemaan tähdeksi. Nokia ajat ovat ohi. Nyt on aika ottaa järki käteen ja elettävä suu säkkiä myöten vai miten sitä sanotaan. Meille koittaa köyhyys jos jatkamme tietämme Saksan rinnalla. Aloitetaan vaan uusi Lapiin sota niin katotaan kuinka käy ja muistakaa meillä on myös optio YYA sopimuksen uusimiseen ja veli venäläinen on aina valmis auttamaan kun on Saksan kanssa tappelemisesta. Iso-Britania lähtee mielellään puolustaan Suomea ja samoin USA. Joten äänestäkä ne paketit kumon ja heittäkä ne puolue kurit hevon vittuun ja tulkaa järkiinne. Missä on demarien vastustus vai onko ne yhtälailla pieruistaan pyörryksissä kuin sen johto. Onko eduskunnassa enää ainuttakaan kommunistia joka olisi isänmaallinen. Tässä napin painalluksella ratkaistaan Suomen tulevaisuus. Meidän itsenäisyys.


    • Anonyymi

      Oletko tarkistanut kuka maksaa nettona miten paljon perusbudjetissa?

      Etelän saama summa nettona on sama kuin Unkarin.

      Ranska kerää enemmän veroja kuin Suomi suhteessa BKT:hen, Italia yhtä paljon.

      Onko mielestäsi Suomi Natomaiden keskellä kuten itävalta ja sveitsi?

      Oletko tietoinen että EU ulkopuolella on Suomi väistämättä venäjän etupiirissä ilman Natoa.

      Eli haluat osaksi Euraasiaa?

      • Anonyymi

        Aika jänniä juttuja mutta kyllä Suomi voisi alkaa olla jo oma ittensä. Me olemma itsenäinen kansa niin kuin Norja tai Sveitsi. Me haluamme olla itseenäisiä. Emme me tarvitse siihen EU porukkaa ainakaan sotaa Venäjää vastaan, joka ei ole esittänyt mitään siihen verrattavaa, että olis esittänyt jotain uhkavaarimuksia. Me vain olemme menettäneet EU:n ansiosta mahtavat markkinat Venäjältä joka on nouseva talous. Me alamme tukemaanRomanian maataloutta sen sijaan että kehittäisimme idänkauppaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aika jänniä juttuja mutta kyllä Suomi voisi alkaa olla jo oma ittensä. Me olemma itsenäinen kansa niin kuin Norja tai Sveitsi. Me haluamme olla itseenäisiä. Emme me tarvitse siihen EU porukkaa ainakaan sotaa Venäjää vastaan, joka ei ole esittänyt mitään siihen verrattavaa, että olis esittänyt jotain uhkavaarimuksia. Me vain olemme menettäneet EU:n ansiosta mahtavat markkinat Venäjältä joka on nouseva talous. Me alamme tukemaanRomanian maataloutta sen sijaan että kehittäisimme idänkauppaa.

        Suosittelen opiskelemaan turvallisuuspolitiikka. Samoin, ota kartta käteen miten Sveitsi ja Itäv. sijaitsevat. Luvut myös löytyy miten vähän oikeasti kauppa itään tippunut, se oli pientä jo ennen ukrainaa.

        Annatko historiasta ja nykypäivästä Venäjän länsirajalta Naton tai Eu ulkopuolisen maan johon se ei ole kohdistanut sotatoimia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suosittelen opiskelemaan turvallisuuspolitiikka. Samoin, ota kartta käteen miten Sveitsi ja Itäv. sijaitsevat. Luvut myös löytyy miten vähän oikeasti kauppa itään tippunut, se oli pientä jo ennen ukrainaa.

        Annatko historiasta ja nykypäivästä Venäjän länsirajalta Naton tai Eu ulkopuolisen maan johon se ei ole kohdistanut sotatoimia.

        En todellakaan tajua mitä tarkoitat. Puhutko Gruusian tai Georgian kahnauksesta (Ossetia) tai Krimistä. Ei Venäjä ole hyökkäämässä Suomeen. Viimeksi suomalaiset aloittivat sodan. Haluatko sinä nyt taas aloittaa sodan jossa Suomelle tulee turpaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En todellakaan tajua mitä tarkoitat. Puhutko Gruusian tai Georgian kahnauksesta (Ossetia) tai Krimistä. Ei Venäjä ole hyökkäämässä Suomeen. Viimeksi suomalaiset aloittivat sodan. Haluatko sinä nyt taas aloittaa sodan jossa Suomelle tulee turpaan.

        Niin, Venäjä ei kunnioita yksinäisten pienien naapurien itsemääräämisoikeutta. Mielestäsi ” pieni” kahakka, maa-alueiden valtaaminen ja 7 vuotta kestänyt kylmäkoflikti ei ole mikään loukkaus. Olet trolli tai muuten vain venäläismielinen.

        Venäjä on palauttamassa vanhaa etupiiriä, samoin sen tavoitteisiin kuuluu EUn hajoittaminen, jotta voi harjoittaa ”kahdenvälisiä” suhteita. Suomi yksin Venäjän rinnalla olisi voimmakkaan painostuksen kohteen eli Venäjän etupiirissä tiukasti. Nämä mainitaan jopa Suomen Venäjä voima raportissa ja Turv. pol selonteossa . Eikä Venäjä edes peittele aikomuksiaan.

        Venäjän tulevaisuus on hajota. Se on näennäisestä vahvuudesta huolimatta heikko oliogarkki diktatuuri. Eihän se se edes saa aikaan oikeaa diktatuuria kuten Kiina. Se tulee romahtamaan hiilivedyn alasajon myötä, oliogarkkivetoinen talous ei uudistu, sen ei tarvitse.

        Tarvikseeko muu ihmiskunta Venäjää? Ei, se ei anna meille mitään mitä haluaisimme ostaa, mitä nyt jonkin aikaa saksa ostaa kaasua. Ymmärrätkö, Venäjä tuotta muulle ihmiskunnalle pelkkää vitutusta?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin, Venäjä ei kunnioita yksinäisten pienien naapurien itsemääräämisoikeutta. Mielestäsi ” pieni” kahakka, maa-alueiden valtaaminen ja 7 vuotta kestänyt kylmäkoflikti ei ole mikään loukkaus. Olet trolli tai muuten vain venäläismielinen.

        Venäjä on palauttamassa vanhaa etupiiriä, samoin sen tavoitteisiin kuuluu EUn hajoittaminen, jotta voi harjoittaa ”kahdenvälisiä” suhteita. Suomi yksin Venäjän rinnalla olisi voimmakkaan painostuksen kohteen eli Venäjän etupiirissä tiukasti. Nämä mainitaan jopa Suomen Venäjä voima raportissa ja Turv. pol selonteossa . Eikä Venäjä edes peittele aikomuksiaan.

        Venäjän tulevaisuus on hajota. Se on näennäisestä vahvuudesta huolimatta heikko oliogarkki diktatuuri. Eihän se se edes saa aikaan oikeaa diktatuuria kuten Kiina. Se tulee romahtamaan hiilivedyn alasajon myötä, oliogarkkivetoinen talous ei uudistu, sen ei tarvitse.

        Tarvikseeko muu ihmiskunta Venäjää? Ei, se ei anna meille mitään mitä haluaisimme ostaa, mitä nyt jonkin aikaa saksa ostaa kaasua. Ymmärrätkö, Venäjä tuotta muulle ihmiskunnalle pelkkää vitutusta?

        Sori etten yöllä ehtinyt vastaan sinulle kun alko väsyttää. Alkohol väsyttää, mutta onko noo sun juttus selväpäisen juttuja. Mikä helvetin käsitys sulla maailmasta on. Olenko venäläismielinen niin en ainakaan oligarkki mielinen. Mitä nämä lännessä olevat ökyrikkaat ovat ellei oligarkkeja. Minä ole oligarkiaa vastaan joka maassa. Voihan heitä kutsua vaikka riistokapitalisteiksikin. Mutta minä aloitin tämän ketjun jotta puhuisimme mihin paskaläjään Suomi on nyt pistämänsä näppinsä. Se ottaa lainaa paljonko se nyt oli ja saa siitä omaan käyttöön alle puolet ja loput menee ilmasena rahana köyhän etelän, missä on juuri noita ökyrikkaita ja kansa elää köyhyysessä, niin heidän elättämiseen. Minä en ymmärrä ja varsinkaan en ymmärrä noita vasemmistopuolueita kun he eivät välitä omasta kansastaan hevon vittua. Ei Suomi voi äänestää jotain persuja, sillä heillä ei ole kokemusta hallituksessa olemisesta ellei nyt lasketa sitä kun Vennamo sai ääni vyöryn samoin kuin Soini joka petti kansan oman edun tavoittelun nimissä mennen tullen.
        Jos sinä luulet että Suomelle olis etua jostain EU:sta ainakaan tuon elpymispaketin jälkeen niin erehdyt. Suomen oligarkit haluavat vaihtaa kansan halpatyövoimaan jostain mistä ne nyt tulevatkin. Nyt on korkea aika laittaa stoppi tällaiselle kehitykselle. Me emme ole mikään Tanska tai Ruotsi jotka hyötyvät jo nyt ulkomaalaisista. Me haluamme olla itsenäisiä ja jos Saksa hyökkää tänne voimme pyytää veli venäläistä apuun. Sen takia me YYA sopimuksenkin teimme Kekkosen aikaan jonka aloitti Paasikivi joka oli vannoutunut kokoomuslainen. Eli Kokoomuksestakin löytyy järkeä mutta löytyykö rohkeutta sanoa ei Etelä-Euroopan jatkuvalle elättämiselle kun omassakin maassa on kohjta jo muljoona köyhää. Suomi ei hyödy EU:ta mitään toisin kuin Viro Latvia Liettua ja Puola jotka näyttävät olevan meidän todellisia verrokki kohteita. Meillä on metsäteollisuutta OK siihen se sitten jääkin ellemme ryhdistäysy.

        Olet trolli tai muuten vain venäläismielinen.

        Venäjän tulevaisuus on hajota. Se on näennäisestä vahvuudesta huolimatta heikko oliogarkki diktatuuri.

        Tarvikseeko muu ihmiskunta Venäjää?

        ET SINÄ VOI ALKAA TAPPAMAAN VENÄLÄISIÄ niin kuin HITLER yritti Suur-Suomi herrojen kanssa.


    • Anonyymi

      Himmee valitus jostain elpymispaketista.

      Jos ette halua että teidän verovaroja käytetään tuollaiseen niin äänestäkää jaloilla.

      Muuttakaa muualle!

      • Anonyymi

        Niin, Venäjä ei kunnioita yksinäisten pienien naapurien itsemääräämisoikeutta.

        Valko-Venäjällä opposition rivit rakoilevat – Pikkupuolueiden perustaminen uhkaa hajottaa demokratialiikettä
        Myös Venäjän voimistuva rooli huolestuttaa Valko-Venäjän oppositiota, joka on kovilla maan johtajan Aljaksandr Lukašenkan väkivaltakoneiston puristuksessa.

        https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006696308.html

        Putin teki Navalnyi-tunnustuksen – myönsi käskeneensä päästää tämän kansalaisen "hoitoon" Saksaan HUOMASITKO vaihdoin lainausmerkit sanan HOITOON ylle.

        https://yle.fi/uutiset/3-10694912

        Krimin valtaus johti talouspakotteiden lisäksi Venäjän kansainväliseen poliittiseen eristämiseen. Venäjä menetti yhteistyösuhteensa kansainvälisiin organisaatioihin kuten Natoon ja EU:hun.

        Venäjän korkean tason kahdenväliset suhteet länsimaihin ovat käytännössä jäissä paria poikkeusta lukuun ottamatta.

        Nato on lisännyt läsnäoloaan itälaidallaan eli Baltian maissa ja itäisessä Euroopassa, mikä on vastoin Venäjän haluja. EIKÖS KRIMILÄISET ÄÄNETÄNEET ASIASTA

        https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005525116.html

        Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov ei halunnut antaa suoraa vastausta kysymykseen, kuka ampui Mainilan laukaukset 1939 ja kuka aloitti talvisodan.

        Lavrovin mukaan ei ole diplomaattien asia pohtia tai ratkaista, kuka alkoi ampua ensin.

        – Historioitsijoiden täytyy ratkaista se, Lavrov sanoi.

        Joidenkin historioitsijoiden mukaan Mainilan laukauksia ei koskaan edes ollut: esimerkiksi Pietarin valtionyliopiston uuden historian professori Vladimir Baryšnikov julkaisi vuonna 2004 artikkelin, jonka mukaan Mainilan laukauksia ei ammuttu.

        Miksi neuvostoliittolaiset olisivat ampuneet omia sotilaitaan kun se riitti että vain väitti että Suomesta oltaisiin ammuttu nuo laukaukset, mikä johti sodan syttymiseen. Olihan se provokaatio, mutta sitä ennen oltiin diplomatian keinoin yritetty välttää sota ja suomalaiset Erkon tahdon mukaan eivät haluneet keskustella mistään. Kuka sitten on syypää sotaan, Mutta jatkosodan aloittivat suomalaiset ja Lapin sodan saksalaisia vastaan. Vai onko joku eri mieltä.

        Lavrov ja Putin ovat järkijätkiä joten ette te sotaa saa aikaan hedän kanssaan, joten pidetään vaan pienempää suuta ja ajatellaan mihin Suomen viherpipertäjä vasemmisto demarien kera ovat maatamme viemässä- Ikuiseksi Etelä-Euroopan ja Baltia maiden elätttäjiksi-

        E I J U M AS L A U T A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin, Venäjä ei kunnioita yksinäisten pienien naapurien itsemääräämisoikeutta.

        Valko-Venäjällä opposition rivit rakoilevat – Pikkupuolueiden perustaminen uhkaa hajottaa demokratialiikettä
        Myös Venäjän voimistuva rooli huolestuttaa Valko-Venäjän oppositiota, joka on kovilla maan johtajan Aljaksandr Lukašenkan väkivaltakoneiston puristuksessa.

        https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006696308.html

        Putin teki Navalnyi-tunnustuksen – myönsi käskeneensä päästää tämän kansalaisen "hoitoon" Saksaan HUOMASITKO vaihdoin lainausmerkit sanan HOITOON ylle.

        https://yle.fi/uutiset/3-10694912

        Krimin valtaus johti talouspakotteiden lisäksi Venäjän kansainväliseen poliittiseen eristämiseen. Venäjä menetti yhteistyösuhteensa kansainvälisiin organisaatioihin kuten Natoon ja EU:hun.

        Venäjän korkean tason kahdenväliset suhteet länsimaihin ovat käytännössä jäissä paria poikkeusta lukuun ottamatta.

        Nato on lisännyt läsnäoloaan itälaidallaan eli Baltian maissa ja itäisessä Euroopassa, mikä on vastoin Venäjän haluja. EIKÖS KRIMILÄISET ÄÄNETÄNEET ASIASTA

        https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005525116.html

        Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov ei halunnut antaa suoraa vastausta kysymykseen, kuka ampui Mainilan laukaukset 1939 ja kuka aloitti talvisodan.

        Lavrovin mukaan ei ole diplomaattien asia pohtia tai ratkaista, kuka alkoi ampua ensin.

        – Historioitsijoiden täytyy ratkaista se, Lavrov sanoi.

        Joidenkin historioitsijoiden mukaan Mainilan laukauksia ei koskaan edes ollut: esimerkiksi Pietarin valtionyliopiston uuden historian professori Vladimir Baryšnikov julkaisi vuonna 2004 artikkelin, jonka mukaan Mainilan laukauksia ei ammuttu.

        Miksi neuvostoliittolaiset olisivat ampuneet omia sotilaitaan kun se riitti että vain väitti että Suomesta oltaisiin ammuttu nuo laukaukset, mikä johti sodan syttymiseen. Olihan se provokaatio, mutta sitä ennen oltiin diplomatian keinoin yritetty välttää sota ja suomalaiset Erkon tahdon mukaan eivät haluneet keskustella mistään. Kuka sitten on syypää sotaan, Mutta jatkosodan aloittivat suomalaiset ja Lapin sodan saksalaisia vastaan. Vai onko joku eri mieltä.

        Lavrov ja Putin ovat järkijätkiä joten ette te sotaa saa aikaan hedän kanssaan, joten pidetään vaan pienempää suuta ja ajatellaan mihin Suomen viherpipertäjä vasemmisto demarien kera ovat maatamme viemässä- Ikuiseksi Etelä-Euroopan ja Baltia maiden elätttäjiksi-

        E I J U M AS L A U T A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        Miksi neuvostoliittolaiset olisivat ampuneet omia sotilaitaan kun se riitti että vain väitti että Suomesta oltaisiin ammuttu nuo laukaukset, mikä johti sodan syttymiseen.

        Joidenkin historioitsijoiden mukaan Mainilan laukauksia ei koskaan edes ollut: esimerkiksi Pietarin valtionyliopiston uuden historian professori Vladimir Baryšnikov julkaisi vuonna 2004 artikkelin, jonka mukaan Mainilan laukauksia ei ammuttu. Baryšnikovin mukaan kysymys oli vain Moskovan radiossa esitetystä väitteestä, jolla ei ollut todellisuuspohjaa. Tätä Baryšnikov perustelee monella seikalla: väitettyjen laukausten uhrien henkilöllisyys ja heidän hautapaikkansa eivät ole tiedossa, eikä Suomen arkistoista löydy yhteneviä ja selviä silminnäkijähavaintoja tapahtumasta. Sodan perusteeksi Moskovan radio esitti tekaistun väitteen Mainilan laukauksista. Baryšnikovin mukaan Suomen viranomaiset ryhtyivät etsimään todisteita Neuvostoliiton itse ampumista laukauksista. Tuloksena oli kokoelma epäselviä todistajanlausuntoja.lähde?

        Historioitsija Pavel Aptekar (ven. Павел Аптекарь) kävi läpi myöhemmin salauksesta vapautuneita dokumentteja, eikä löytänyt merkkejä ihmishenkien menetyksistä alueella, josta hän päätteli, että Mainilan laukaukset oli lavastettu. Myös muiden lähteiden mukaan neuvostoliittolaisista arkistoista ei ole löytynyt raportteja Mainilan laukausten uhreista, joten kukaan ei tiettävästi kuollut.

        Ajatellaan psykoloogisesti. Sinä, pieni rääpäle joka olet, menet ja alat vittuilemaan Arnold Schwarzeneggerille ja vaikka potkit häntä nilkkaan ja vittuilet minkä kerkiät ja jos Arnold sanoo että lopeta, mutta ethän sinä vähä-älynen mitään usko ja jatkat ärsyttämistä. Sitten Arnoldilta palaa päre ja se lämäyttää sua niin että lennät kymmenen metriä ja vielä seinää päin. Sinä itket ja vollotat että Arnold löi! Arnold sen aloitti! Arnold löi eka enkä mä tehny muuta ko vähän soitin suuta ja saatoin vähä potkasta nilkkaan, mutta ei silti pidä alkaa lyömään. No tämä vain esimerkkinä.

        Tosta elvytyksestä vielä joka masinoitiin koronan varjolla ja joka on nyt eduskunnan päätettävissä. Haluammeko Baltian ja Etelän loppuikäisiksi holhoajiksi. Me emme voi matkustaa lomarannikoille niin kuin saksalaiset tai ranskalaiset tai hollantilaiset, tanska- ja ruotsalaiset, virolaiset, puolalaiset, unkarilaiset tai minkä maalaiset vain, vaan meidän on otettava autolautta alle tai lennettävä noihin kohteisiin. Autolla homma kävisi käden käänteessä ainakin vielä kun emme aja sähköautoilla joiden tankkaus pitkillä matkoilla voi olla hankalaa. Mitä vittua Suomen viherpipertäjä vasemmistolaiset kuvittelevat meistä, jotka tietenkin haluaisivat käydä ainakin silloin tällöin jossain. Ei suomalaisilla ole rahaa ja varsinkaan tuhlata nekin hilut mitä taskun pohjalle sattuu jäämään niin johonkin etelän ihmisten elättämisiin ilman että saisimme edes nauttia niistä aurinkoisista päivistä joista nuo saavat nauttia melkein ympäri vuoden. Tulkoot tänne rämpimään loan, sohjon ja peen keskelle 7 kuukautta vuodessa niin tajuaisi, ettei se leipä meikke ilmaiseksi tule.

        Ei jumalauta vittu saatana. NIIN NIIN odotellaan vaaleja mutta kun sekään ei enää auta kun niiden tuloksia väärennellään ja kohta taas keksitään joku uus virus ja vaipat taas naamoille ja kotiaresti päälle ja liikkumiskiellot. Me häviämme tämän sodan ellei jotain tapahdu.
        Kun eduskuntaan äänestettiin ihmisiä niin silloin ei tällaisesta elpymispaketista puhuttu tai tiedetty mitään vai olisko jo silloin tämä suunnitelma ollu vireillä.
        Olemmeko me suomalaiset viin saatanan sinisilmäisiä että meitä viedään ko litran mittaa ja kustaan silmään. Koronaan on kuollut Suomessa vähemmän ihmisiä kun normaalisti flunssaan ja kas nyt ei olekaan ketään enää kuollut flunssaan. Mistä me tiedämme Italian kuolin luvut. Moniko noista vanhuksista kuoli normaaliin nuhakuumeeseen, mikä on vanhuksille paha tauti. UGH OLEN PUHUNUT


    • Elpymisvälineistä ryssävihaan; mikäs sen johdonmukaisempaa.

      Kävin juuri kaupassa ja maksoin ostoksistani rapiat 15 elpymisvälinettä joten se siitä.

      Nazi- rasisti- ja Venäjäkortit ovat jo aika kuluneita käytössä eivätkä ne enää tehoa entiseen malliin vaan niille jo nauretaan.
      Muistamme kuinka Neuvostoliitto oli kommunistinen ja sitä vihattiin suuresti paitsi lesborumaämmämme Taijja Hajonen joka kumarsi myös DDR:ää ja pyllisti USA:lle.
      Ei tullut akalle koskaan kutsua Washingtoniin eivätkä viisumia olisi edes tuolle saastalle myöntäneetkään.

      Nythän Venäjä on kapitalistinen. Ajelevat suurilla länsimaisilla katumaastureilla koska nämä pakotteet ovat voimassa.
      Vitut viskaavat sähköautoille.
      Koska Venäjä on kapitalistinen ja länsimaat muuttuneet kommunistisiksi on sitä edelleen vihattava suuresti.

      Mustia, mulatteja ja islamisteja on Euroopassa ja USA:ssa jo kohta puolet väestöistä ja valkoisen rodut vainot ovat järkyttäviä.
      USA:n varakkaimmat asukkaat ovat perustaneet aidattuja ja vartioituja pienoiskaupunkejaan turvatakseen jälkikasvunsa hengen ja mahdollisuudet opiskeluun.

      Etelä- Afrikan varakkaan valkoiset ovat jo paenneet maasta. Jäljellä ovat nyt enää köyhät valkoiset joita yksikään kommunistinen länsimaa ei ota vastaan pakolaisina vaikka he ovat maailman vainotuin ihmisryhmä.

      Uskon että USA ja Eurooppa tulevat suistumaan järkyttäviin rotu- ja uskontosotiin.
      Valkoisen rodun viimeinen turvapaikka tulee olemaan Venäjä.
      Se on voimakas eikä sitä tule musertamaan nämä saastaiset kommunistijoukot..... :-)

      • Anonyymi

        Puhut vähän mutta asiaa. En mä tiedä miksi Länsi on muuttunut, mutta yhtäläisyyksiä sillä on Kiinan kanssa. Kiina painaa lisää rahaa jos se loppuu. Sillä on varaa. Iso maa jossa paljon luonnon rikkauksia ja kansa ahertaa kuin pienet siat. Nyt Länsi on mennyt samalle linjalle ja sen keskuspankit syytää rahaa eri valtioiden käyttöön ja vakuudeksi laitetut kunkin eri valtion omaisuudet siten valuvat vaikka EKP:n omaisuudeksi niin eikö se ole samaa kuin kommunismi joka sanana kyllä johtaa ajatukset vähän harhaan, mutta tajusin mitä ajat takaa.

        Länsimaat ovat jo nyt tällaisia, jossa yksityinen yrittäminen ei enää kannata ja uusköyhät niputetaan sossun asiakkaiksi ja leipä jonoon. Minä sanoin tuolla jossain etta suomalaiset ovat maailman onnekkain perseaukinen kansa, Onnesta en tiedä mutta onnekkuus siinä ettei meitä kai ihan tosta vaan tapeta kurjuuteen jos vaikka jalka menis poikki nin sairausvakuutus maksaa ainakin sairaalakulut ja saa vielä pääivärahan päälle eikä tartte itsellä olla vakuutusta erikseen.

        Aloitus oli "oletko valmis" Kristilliset ovat rohkea porukkaa kun suoraan sanovat vastustavan tollasta sopimusta sysätä Suomi köyhien EU maiden holhoajaksi. Ei niistä taida koskaan tulla nettomaksajia ja sinne ne Suomenkin rahat sitten uppoavat. Joka vuos tulemme maksamaan 100 miljoonaa vuosimaksuja ja sitten tuo velka josta saamme omaan käyttöön alle puolet ja siitäkin kepu haluaisi kahmia itselleen suurimman osan. Sanoit ihan oikein ettei nuo poliitikot ajattele muuta kuin oma napaansa ja ehkä puoluettaan josta sitten yksittäiset poliitikot lohmuavat rahaa omiin taskuihinsa. Eikä se mitään auta vaalit. Niistä räätälöidään selliset kuin vaalituloksen väärentäjät haluavat. Nyt olis vaan saatava kansanedustajat tai osa niistä tajuamaan tilanteen vakavuus. Suomesta tehdään holhoaja etelän ja baltian köyhille ja omat kansalaiset saavat juosta leipäjonoissa jo koulusta päästyään. Nytkin korona vaikutti siihen että rikkaiden kakarat saivat etumatkaa opntohinsa etänä ja köyhien kakarat jäivät jälkeen jopa peruuttamattomasti eli heisrä tehtiin jo nyt uusköyhiä. Sappi taas niin kiehahti, että tairan ottaa pienet desit. Kurkku pitää desinfioida ja siihen ainakin aluksi riittää pari desiä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Puhut vähän mutta asiaa. En mä tiedä miksi Länsi on muuttunut, mutta yhtäläisyyksiä sillä on Kiinan kanssa. Kiina painaa lisää rahaa jos se loppuu. Sillä on varaa. Iso maa jossa paljon luonnon rikkauksia ja kansa ahertaa kuin pienet siat. Nyt Länsi on mennyt samalle linjalle ja sen keskuspankit syytää rahaa eri valtioiden käyttöön ja vakuudeksi laitetut kunkin eri valtion omaisuudet siten valuvat vaikka EKP:n omaisuudeksi niin eikö se ole samaa kuin kommunismi joka sanana kyllä johtaa ajatukset vähän harhaan, mutta tajusin mitä ajat takaa.

        Länsimaat ovat jo nyt tällaisia, jossa yksityinen yrittäminen ei enää kannata ja uusköyhät niputetaan sossun asiakkaiksi ja leipä jonoon. Minä sanoin tuolla jossain etta suomalaiset ovat maailman onnekkain perseaukinen kansa, Onnesta en tiedä mutta onnekkuus siinä ettei meitä kai ihan tosta vaan tapeta kurjuuteen jos vaikka jalka menis poikki nin sairausvakuutus maksaa ainakin sairaalakulut ja saa vielä pääivärahan päälle eikä tartte itsellä olla vakuutusta erikseen.

        Aloitus oli "oletko valmis" Kristilliset ovat rohkea porukkaa kun suoraan sanovat vastustavan tollasta sopimusta sysätä Suomi köyhien EU maiden holhoajaksi. Ei niistä taida koskaan tulla nettomaksajia ja sinne ne Suomenkin rahat sitten uppoavat. Joka vuos tulemme maksamaan 100 miljoonaa vuosimaksuja ja sitten tuo velka josta saamme omaan käyttöön alle puolet ja siitäkin kepu haluaisi kahmia itselleen suurimman osan. Sanoit ihan oikein ettei nuo poliitikot ajattele muuta kuin oma napaansa ja ehkä puoluettaan josta sitten yksittäiset poliitikot lohmuavat rahaa omiin taskuihinsa. Eikä se mitään auta vaalit. Niistä räätälöidään selliset kuin vaalituloksen väärentäjät haluavat. Nyt olis vaan saatava kansanedustajat tai osa niistä tajuamaan tilanteen vakavuus. Suomesta tehdään holhoaja etelän ja baltian köyhille ja omat kansalaiset saavat juosta leipäjonoissa jo koulusta päästyään. Nytkin korona vaikutti siihen että rikkaiden kakarat saivat etumatkaa opntohinsa etänä ja köyhien kakarat jäivät jälkeen jopa peruuttamattomasti eli heisrä tehtiin jo nyt uusköyhiä. Sappi taas niin kiehahti, että tairan ottaa pienet desit. Kurkku pitää desinfioida ja siihen ainakin aluksi riittää pari desiä

        Vitut viskaavat sähköautoille.
        Koska Venäjä on kapitalistinen ja länsimaat muuttuneet kommunistisiksi on sitä edelleen vihattava suuresti.

        https://www.verkkouutiset.fi/tassa-tulee-kalashnikovin-sahkoauto/

        Ajatelkaa millaisen latausverkoston venäläiset rakentavat Siberiaan kun polttomoottori autot kielletään maailmasta tai niitä ei kukaan enää valmista.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Vitut viskaavat sähköautoille.
        Koska Venäjä on kapitalistinen ja länsimaat muuttuneet kommunistisiksi on sitä edelleen vihattava suuresti.

        https://www.verkkouutiset.fi/tassa-tulee-kalashnikovin-sahkoauto/

        Ajatelkaa millaisen latausverkoston venäläiset rakentavat Siberiaan kun polttomoottori autot kielletään maailmasta tai niitä ei kukaan enää valmista.

        Länsimaiden järkyttävän suuret taloussaarrot eivät koske länsimaastureiden vientejä mutta toki pienen Suomen kaikkea maataloustuotteidemme vientejä
        Sadat jollei tuhannet pienviljelijämme ovat ajautuneet ahdinkoihin ja konkursseihin ja kymmenet yrittäjät itsemurhiin sukupolvia vanhojen tilojensa kaaduttua.

        Kaikesta tästä voimme syyttää EU:ta jota ilman idänkauppamme kukoistaisi; venäläiset ostaisivat kaiken mitä tuottaisimme siihen hintaan mitä pyytäisimme.

        Onklo joku eri mieltä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vitut viskaavat sähköautoille.
        Koska Venäjä on kapitalistinen ja länsimaat muuttuneet kommunistisiksi on sitä edelleen vihattava suuresti.

        https://www.verkkouutiset.fi/tassa-tulee-kalashnikovin-sahkoauto/

        Ajatelkaa millaisen latausverkoston venäläiset rakentavat Siberiaan kun polttomoottori autot kielletään maailmasta tai niitä ei kukaan enää valmista.

        https://www.youtube.com/watch?v=5qnc9OO_6Rs

        https://www.youtube.com/watch?v=7biRJGUJC40

        Koittakaa saada selvää, mutta tuossa tulee ilmi Romanian yhteiskunta, jolle me siis annetaa ilmaista rahaa. https://www.youtube.com/watch?v=bp3sZbGmR2c

        Ne menee kaikki eräiden ja harvojen taskuihin ja kansa ei siistä saa mitään, niin kuin ei Suomenkaan kansa saa mitään Vanhasen jakamista rahoista. Eikä se hyödytä vientiäkään.

        EU:n elvytyspaketti ei auta Suomen vientiä, sanoo tutkija Juha Tervala: ”Se heikentää kysyntää Suomelle tärkeissä vientimaissa”

        Kuten Helsingin yliopiston tutkija Juha Tervala on huomauttanut, korkeammat nettojäsenmaksut heikentävät kysyntää kotimaassa ja Suomelle tärkeissä vientimaissa, jotka ovat myös nettomaksajia. Paketti ei siis varsinaisesti tue suomalaisia vientiyrityksiä.

        Kun liikkeelle pumpataan yhtäkkiä miljardien edestä uusia investointeja, riskinä on, että osa rahasta menee tehottomiin kohteisiin. Kuinka hyvin varojen käyttöä valvotaan?

        Suurin osa rahoistahan menee sisilian, espanjan ja romanian ja puolan ja baltian maiden köyhien iisten sosiaalisten etuuksien parantamisiin elleivä sitten päädy mafian taskuun suoraan ainakin italiassa. Muissa maissa on toiset rosmot.

        https://www.permanto.fi/fi/player/vod?assetId=101849347

        Kohdassa 24:00 eteenpäin Sari Essayah kertoo että peli jatkuisi rauhallisesti ja mentäisiin vanhaan malliin kunnes uusi budjetti ja sopimus tehtäisiin. Nyt Suomi pelkää jotain leimautumista eijumalauta MISSÄ on suomalaisten poliitikkojen omanarvon- ja itsetunto. Olemmeko taas rähmällämme niin kuin ennen vanhaan Moskovaan ja nyt Rysseliin.


      • Anonyymi kirjoitti:

        https://www.youtube.com/watch?v=5qnc9OO_6Rs

        https://www.youtube.com/watch?v=7biRJGUJC40

        Koittakaa saada selvää, mutta tuossa tulee ilmi Romanian yhteiskunta, jolle me siis annetaa ilmaista rahaa. https://www.youtube.com/watch?v=bp3sZbGmR2c

        Ne menee kaikki eräiden ja harvojen taskuihin ja kansa ei siistä saa mitään, niin kuin ei Suomenkaan kansa saa mitään Vanhasen jakamista rahoista. Eikä se hyödytä vientiäkään.

        EU:n elvytyspaketti ei auta Suomen vientiä, sanoo tutkija Juha Tervala: ”Se heikentää kysyntää Suomelle tärkeissä vientimaissa”

        Kuten Helsingin yliopiston tutkija Juha Tervala on huomauttanut, korkeammat nettojäsenmaksut heikentävät kysyntää kotimaassa ja Suomelle tärkeissä vientimaissa, jotka ovat myös nettomaksajia. Paketti ei siis varsinaisesti tue suomalaisia vientiyrityksiä.

        Kun liikkeelle pumpataan yhtäkkiä miljardien edestä uusia investointeja, riskinä on, että osa rahasta menee tehottomiin kohteisiin. Kuinka hyvin varojen käyttöä valvotaan?

        Suurin osa rahoistahan menee sisilian, espanjan ja romanian ja puolan ja baltian maiden köyhien iisten sosiaalisten etuuksien parantamisiin elleivä sitten päädy mafian taskuun suoraan ainakin italiassa. Muissa maissa on toiset rosmot.

        https://www.permanto.fi/fi/player/vod?assetId=101849347

        Kohdassa 24:00 eteenpäin Sari Essayah kertoo että peli jatkuisi rauhallisesti ja mentäisiin vanhaan malliin kunnes uusi budjetti ja sopimus tehtäisiin. Nyt Suomi pelkää jotain leimautumista eijumalauta MISSÄ on suomalaisten poliitikkojen omanarvon- ja itsetunto. Olemmeko taas rähmällämme niin kuin ennen vanhaan Moskovaan ja nyt Rysseliin.

        Romania mainittu mutta kaikki poliittiset puoluejohtomme tuomitsevat ja vähättelevät kansan kadulle nousuja.

        Toki näin on koska sitä pelkäävät. Romanian kansa sai tarpeekseen ja samanlaista kansan nousua pelkäävät kaikki paskaiset vallanpitäjämme puolueista rippumatta. Milloin oma kansamme hyökkää sadoin tuhansin Eduskunatatalon portaat ylös ja eliminoivat kansaamme vastaan olevat olevat päättäjämme?

        Tässä Romanian huru- ukon ja rakkikoiriensa viimeiset elon hetket:
        https://www.youtube.com/watch?v=TcRWiz1PhKU


      • Anonyymi
        martta98 kirjoitti:

        Romania mainittu mutta kaikki poliittiset puoluejohtomme tuomitsevat ja vähättelevät kansan kadulle nousuja.

        Toki näin on koska sitä pelkäävät. Romanian kansa sai tarpeekseen ja samanlaista kansan nousua pelkäävät kaikki paskaiset vallanpitäjämme puolueista rippumatta. Milloin oma kansamme hyökkää sadoin tuhansin Eduskunatatalon portaat ylös ja eliminoivat kansaamme vastaan olevat olevat päättäjämme?

        Tässä Romanian huru- ukon ja rakkikoiriensa viimeiset elon hetket:
        https://www.youtube.com/watch?v=TcRWiz1PhKU

        https://www.youtube.com/watch?v=r9xbVr8qq5A

        Sinä nazismiin perehtyneenä ja fasismin ideologian taitavana voisit selittää mistä johtuu tällainen ilmiö että kansat saadaan suurin joukoin ihailemaan johtajiaan- Urho Kekkonen oli kauan vallassa, mutta en minä häntä ainakaan tossa mittakaavassa ihannoinut. Urkki herätti loppuaikoina (ennen zombiksi tuloa) määrätynlaista - en tiedä mitä. Hullu kai sekin tais olla ja oli tarkka mitä NL:oon sai sanoa. Nyt me pelkäämme Rysseliä - VOI vittu.

        Oikeastaan silloin 1970-luvun puolivälissä kun aloin radikalisoitumaan niin minä pidin Vennamoa jonkinlaisessa arvossa (jonka poika tais tehdä postipankissa kuprut) Mutta Kekkosen kilpi kirkastui hieman vuosikymmenen loppua kohden kunnes joku ihme tauti iski ja miehestä tuli zombie. Vai olivatko asialla CIA ja avaruus etälamautin. Sama jolla minutkin toissa viikon loppuna täräytettiin polvilleni ja taju kankaalle. Onneks selvisin kun kaveri näki ja laitto lattialle makaamaan. Multa olis polvet menny siinä asennossa.

        https://www.youtube.com/watch?v=Ke0pB7b9GZg kohdasta 5:00 näkyy polvisento

        Totta on että ajat sodan jälkeen olivat erit ja politiikkakin oli erilaista kuin nyt kun enää ei maailmassa ole muita vastaavia henkilökultista nauttivia henkilöitö kuin Korean Kim il-sungin pojanpoika Kim Jong-un. Mutta vähän tuntuu, että suosio on vain näennäistä ja väkijoukon on komennettu toereille hurraamaan toisin kuin Aatun ja Mussolinin aikana.

        Kyllä kansat taitaa nytkin elää jossain hypnoosissa koronan suhteen ja valtamedian (PVM) taluutusnuorassa. <mirlnkiintoista nähdä miten kansanedustajat äänestää elpymisvälinee eiku -paketista. Eikös me keksitty välineelle nimikin euron tilalle. Oliko se Elvä tai jotain.

        https://www.youtube.com/watch?v=rINhS8rh8ok

        Kannattais tulla julkisuuteen ilmoittamaan kantansa sill äänestyksestä voi tulla kireä ja yksi ääni voi ratkaista niin kuin Kekkosen vaaleissa 1956. Kuka se äänen muuten antoi? Terhi Koulumies on ilmoittanut kantansa ja se on ei.

        https://www.youtube.com/watch?v=BQfPx5VoAC0

        Jos nyt ainakin 4 kokoomuslaista ja yks kepu on vastaan. 199-34=165 ja 46 4=50 ja tarvii ainakin 55 niin 5 uupuu. Jos haallitus porukoista ääestäi tyhjää niin tarvittaisiin 15 jos ei tilanne nuutiun muutu. Nyt on 4 kokoomuslaista ei linjalla ja kepusta 1 ja se tiittäisi jos lopuista hallituslaisista 15 äänestäisi tyhjää eli ei ottaisi kantaa, mutta se vaikuttaisi niin että 50 ei-linjalaista riittäisi. 199-49 joista 34 on kokoomuslaista. 49-34=15 > 2/3 osaa 150:stä on 100 ja 115 on nyt se määrä joka sanoo äänestävänsä tai oletetaan äänestävän puolesta. 115-15=100 joka tosin on 2/3 osaa niin riittääkö se sittenkin. Yks tyhjä lisää on 115-16 ja 99.3333334 on 2/3 ja 1/3 osa on 49,6666667 ja ei-ääniä on 50.
        16 kepulaista jotka äänestää tyhjää riittää. 4 kokoomuslaista vaihtaa tyhjän 'eiksi' ja kepu Hoskonen kruunaa kaiken äänestämällä EI


      • Anonyymi kirjoitti:

        https://www.youtube.com/watch?v=r9xbVr8qq5A

        Sinä nazismiin perehtyneenä ja fasismin ideologian taitavana voisit selittää mistä johtuu tällainen ilmiö että kansat saadaan suurin joukoin ihailemaan johtajiaan- Urho Kekkonen oli kauan vallassa, mutta en minä häntä ainakaan tossa mittakaavassa ihannoinut. Urkki herätti loppuaikoina (ennen zombiksi tuloa) määrätynlaista - en tiedä mitä. Hullu kai sekin tais olla ja oli tarkka mitä NL:oon sai sanoa. Nyt me pelkäämme Rysseliä - VOI vittu.

        Oikeastaan silloin 1970-luvun puolivälissä kun aloin radikalisoitumaan niin minä pidin Vennamoa jonkinlaisessa arvossa (jonka poika tais tehdä postipankissa kuprut) Mutta Kekkosen kilpi kirkastui hieman vuosikymmenen loppua kohden kunnes joku ihme tauti iski ja miehestä tuli zombie. Vai olivatko asialla CIA ja avaruus etälamautin. Sama jolla minutkin toissa viikon loppuna täräytettiin polvilleni ja taju kankaalle. Onneks selvisin kun kaveri näki ja laitto lattialle makaamaan. Multa olis polvet menny siinä asennossa.

        https://www.youtube.com/watch?v=Ke0pB7b9GZg kohdasta 5:00 näkyy polvisento

        Totta on että ajat sodan jälkeen olivat erit ja politiikkakin oli erilaista kuin nyt kun enää ei maailmassa ole muita vastaavia henkilökultista nauttivia henkilöitö kuin Korean Kim il-sungin pojanpoika Kim Jong-un. Mutta vähän tuntuu, että suosio on vain näennäistä ja väkijoukon on komennettu toereille hurraamaan toisin kuin Aatun ja Mussolinin aikana.

        Kyllä kansat taitaa nytkin elää jossain hypnoosissa koronan suhteen ja valtamedian (PVM) taluutusnuorassa. <mirlnkiintoista nähdä miten kansanedustajat äänestää elpymisvälinee eiku -paketista. Eikös me keksitty välineelle nimikin euron tilalle. Oliko se Elvä tai jotain.

        https://www.youtube.com/watch?v=rINhS8rh8ok

        Kannattais tulla julkisuuteen ilmoittamaan kantansa sill äänestyksestä voi tulla kireä ja yksi ääni voi ratkaista niin kuin Kekkosen vaaleissa 1956. Kuka se äänen muuten antoi? Terhi Koulumies on ilmoittanut kantansa ja se on ei.

        https://www.youtube.com/watch?v=BQfPx5VoAC0

        Jos nyt ainakin 4 kokoomuslaista ja yks kepu on vastaan. 199-34=165 ja 46 4=50 ja tarvii ainakin 55 niin 5 uupuu. Jos haallitus porukoista ääestäi tyhjää niin tarvittaisiin 15 jos ei tilanne nuutiun muutu. Nyt on 4 kokoomuslaista ei linjalla ja kepusta 1 ja se tiittäisi jos lopuista hallituslaisista 15 äänestäisi tyhjää eli ei ottaisi kantaa, mutta se vaikuttaisi niin että 50 ei-linjalaista riittäisi. 199-49 joista 34 on kokoomuslaista. 49-34=15 > 2/3 osaa 150:stä on 100 ja 115 on nyt se määrä joka sanoo äänestävänsä tai oletetaan äänestävän puolesta. 115-15=100 joka tosin on 2/3 osaa niin riittääkö se sittenkin. Yks tyhjä lisää on 115-16 ja 99.3333334 on 2/3 ja 1/3 osa on 49,6666667 ja ei-ääniä on 50.
        16 kepulaista jotka äänestää tyhjää riittää. 4 kokoomuslaista vaihtaa tyhjän 'eiksi' ja kepu Hoskonen kruunaa kaiken äänestämällä EI

        Nazi- ja fasismi- ideologioita lienee täysin mahdotonta yrittää soveltaa nykyaikaan.

        Natsi- sanasta tulee tavikselle mieleen ainoastaan Hitlerin ajan Saksa joka oli sinänsä oikeinkin mainiosti toimiva yhteiskuntajärjestelmä siihen sopeutuvalle.
        Se oli jopa niin hyvä että se oli pakko tuhota ja sitä kauhistella vielä sata vuotta sen tuhoamisen jälkeenkin.

        Hitler tuhosi valtakunnastaan juutalaisten hallitsemat ylikansalliset pankit ja niin pitäisi tehdä nytkin. Ne tätä maailman paskarulettia nytkin pyörittävät ja kommunistit ja tavikset hurraavat ja pitävät tätä mainiona asiana.

        Fasismia ei osaa kukaan edes määritellä. Sitä nyt mölöt vain käyttävät natsi- sanan liitteenä koska se kuulostaa mukavalta.

        UKK:sta muistan että sanoi silloisille maamme ministereille että saatanan tunarit niin johan äijät ottivat asentoa.
        Samanlaista diktaattoria maamme tarvitsisi nytkin nykyisen kapankassalikkojen sijaan.

        Sanottakoon sellaista vallankäyttöä sitten vaikka natsifasistiseksi diktatuuriksi.

        Tämä nykyinen meno on nähty ja juoksemme päät edellä paskakasoihin, se on varma se.


      • Anonyymi
        martta98 kirjoitti:

        Nazi- ja fasismi- ideologioita lienee täysin mahdotonta yrittää soveltaa nykyaikaan.

        Natsi- sanasta tulee tavikselle mieleen ainoastaan Hitlerin ajan Saksa joka oli sinänsä oikeinkin mainiosti toimiva yhteiskuntajärjestelmä siihen sopeutuvalle.
        Se oli jopa niin hyvä että se oli pakko tuhota ja sitä kauhistella vielä sata vuotta sen tuhoamisen jälkeenkin.

        Hitler tuhosi valtakunnastaan juutalaisten hallitsemat ylikansalliset pankit ja niin pitäisi tehdä nytkin. Ne tätä maailman paskarulettia nytkin pyörittävät ja kommunistit ja tavikset hurraavat ja pitävät tätä mainiona asiana.

        Fasismia ei osaa kukaan edes määritellä. Sitä nyt mölöt vain käyttävät natsi- sanan liitteenä koska se kuulostaa mukavalta.

        UKK:sta muistan että sanoi silloisille maamme ministereille että saatanan tunarit niin johan äijät ottivat asentoa.
        Samanlaista diktaattoria maamme tarvitsisi nytkin nykyisen kapankassalikkojen sijaan.

        Sanottakoon sellaista vallankäyttöä sitten vaikka natsifasistiseksi diktatuuriksi.

        Tämä nykyinen meno on nähty ja juoksemme päät edellä paskakasoihin, se on varma se.

        Karkeasti, tiede kertoo ilmiöiden tilan, ei miten niiden kuuluisi olla. Siksi ei olla tieteellistä yhteiskuntaa yhteiskunnan tavoitteiden näkökulmasta. Liberaalin demokratian voima on siinä että se huomioi tämän ja ottaa huomioon polittiset voimasuhteiden mukaan eri intrsessiryhmien tarpeet. Eri äänet saavat tulla esille.

        Autoritarismi ja fasismi kieltää liberaalin demokratian, se on lähtökohdaltaan hierarkinen. Voimakas saa alistaa heikompia, ei ole oppositiota, ei ole ihmisoikeuksia. Se ei saa oikeutusta mistään valtaansa, se pitää sen väkivallalla - kuten Venäjä. Elintason nousu auttaa alussa, sitten ne kaatuvat.

        30-luvun fasistit olivat jotenkin rehellisiä, he tiesivät että kyse oli väkivallasta ja voimasta, ei mistään muusta.

        Persujen pimeä ydin on tässä, se johtaa juurilleen. Sitten on niitä idiootteja jotka lässyttävät kansalliskristillisestä puolueesta, eikä edes ymmärrä mihin se viittaa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Karkeasti, tiede kertoo ilmiöiden tilan, ei miten niiden kuuluisi olla. Siksi ei olla tieteellistä yhteiskuntaa yhteiskunnan tavoitteiden näkökulmasta. Liberaalin demokratian voima on siinä että se huomioi tämän ja ottaa huomioon polittiset voimasuhteiden mukaan eri intrsessiryhmien tarpeet. Eri äänet saavat tulla esille.

        Autoritarismi ja fasismi kieltää liberaalin demokratian, se on lähtökohdaltaan hierarkinen. Voimakas saa alistaa heikompia, ei ole oppositiota, ei ole ihmisoikeuksia. Se ei saa oikeutusta mistään valtaansa, se pitää sen väkivallalla - kuten Venäjä. Elintason nousu auttaa alussa, sitten ne kaatuvat.

        30-luvun fasistit olivat jotenkin rehellisiä, he tiesivät että kyse oli väkivallasta ja voimasta, ei mistään muusta.

        Persujen pimeä ydin on tässä, se johtaa juurilleen. Sitten on niitä idiootteja jotka lässyttävät kansalliskristillisestä puolueesta, eikä edes ymmärrä mihin se viittaa.

        Vierastan suuresti kaikkia nykyisiä puolueitamme; tietysti myös Persuja jotka ovat täysin samaa paskasakkia muiden kanssa. Johtajansa hakevat vain itselleen suurempia palkkiovirkoja joita alati paisuva EU tarjoaa rakkikoirilleen.

        Liberaali demokratia, tasa- arvo ja vapaus..... Voi jumalauta mitä sanahelinää massoille.
        Todellisuudessa meitä johtavat muutamaan tuhanteen päättyvä superrikkaiden juutalaisten joukkio jotka omistavat kaiken koko läntisessä maailmassa.

        Voisin tähän linkata tietoa tästä mutta ei niitä kukaan katsele; kaikille on tärkeintä oma perse ja sen toiminta.


      • Anonyymi
        martta98 kirjoitti:

        Vierastan suuresti kaikkia nykyisiä puolueitamme; tietysti myös Persuja jotka ovat täysin samaa paskasakkia muiden kanssa. Johtajansa hakevat vain itselleen suurempia palkkiovirkoja joita alati paisuva EU tarjoaa rakkikoirilleen.

        Liberaali demokratia, tasa- arvo ja vapaus..... Voi jumalauta mitä sanahelinää massoille.
        Todellisuudessa meitä johtavat muutamaan tuhanteen päättyvä superrikkaiden juutalaisten joukkio jotka omistavat kaiken koko läntisessä maailmassa.

        Voisin tähän linkata tietoa tästä mutta ei niitä kukaan katsele; kaikille on tärkeintä oma perse ja sen toiminta.

        No näinpä, sanahelinää ja huijausta. Oletko kuullut vertausta kumpi on tärkeämpää, auringon vai kuun valo? Toki kuun koska päivällä on muutenkin valoisaa.

        Demokraattiset valtiot ovat luoneet historiallisesti suurimman hyvinvoinnin, vakaan poliittisen vallanvaihdon ja riippumattoman oikeuslaitoksen, kaikkea sitä Venäjällä ei ole ikinä ollut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No näinpä, sanahelinää ja huijausta. Oletko kuullut vertausta kumpi on tärkeämpää, auringon vai kuun valo? Toki kuun koska päivällä on muutenkin valoisaa.

        Demokraattiset valtiot ovat luoneet historiallisesti suurimman hyvinvoinnin, vakaan poliittisen vallanvaihdon ja riippumattoman oikeuslaitoksen, kaikkea sitä Venäjällä ei ole ikinä ollut.

        Yks tyhjä lisää on 115-16 jolloin 2/3 osaa on 99.3333334 ja 1/3 osa on 49,6666667 ja ei-ääniä on 50. Se siis riittäisi jos 16 kepulaista tai vasemmistoliitolaista, jotka äänestäisi tyhjää riittää. 4 kokoomuslaista vaihtaa tyhjän 'eiksi' ja kepu Hoskonen kruunaa kaiken äänestämällä EI. Tajuavatko Suomen köyhien puolustajat mitä Suomen itsenäisyyden menetys merkitsee. Mitä tuo elvytyspaketti tuo niille miljoonalle köyhyysrajan alapuolella eläville. Olis mukava nähdä Petteri Orpon naama jos vasemmistoliitto kehottaisi edustajia äänestämään EI. Kehottaisko Orpo vastoin ajatusmaailmaansa nyt edustajia äänetämään puolesta, vaikka Kokoomus on pakettia vastaan ainakin periaatteessa.

        Tyhjää äänestäminen on vain sitä ettei ota kantaa. Vasemmistoliitto ja muutkin voivat olla ottamatta kantaa.

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Li_Andersson
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Paavo_Arhinmaki
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Veronika_Honkasalo
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Katja_Hanninen
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Juho_Kautto
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Mai_Kivela
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Anna_Kontula
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Merja_Kyllonen
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Pia_Lohikoski
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Markus_Mustajarvi
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Jari_Myllykoski
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Aino-Kaisa_Pekonen
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Jussi_Saramo
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Hanna_Sarkkinen
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Matti_Semi
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Johannes_Yrttiaho

        En tiedä onko näistä mihinkään. Heille ei enää köyhät suomaliset merkkaa mitään. Italia elpymisrahalla alentaa eläkeikää, mitä taas Suomessa nostetaan ja kun ajattelemme paljonko meidän ilmasto ja tuokatottumukset ovat raskaammat kuin Italiassa nin HALOO

        Onko noo hallituspuolueiden älypäät edes ajatellu tai keskutelltu mitä tuo elpymispaska. Näissä napinpainallus kisassa mitataan edustajien tosi isämmaallisuus, mikä taitaa kylläki olla kirosana joillekin kansanedustajille. Se että sä ajattelet oman maan köyhien elintason tuolesta niin sinut leimataan natsiksi ja fasistiksi ja ties miksi tiksi. Itse kun saa vaan viher-pipertää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yks tyhjä lisää on 115-16 jolloin 2/3 osaa on 99.3333334 ja 1/3 osa on 49,6666667 ja ei-ääniä on 50. Se siis riittäisi jos 16 kepulaista tai vasemmistoliitolaista, jotka äänestäisi tyhjää riittää. 4 kokoomuslaista vaihtaa tyhjän 'eiksi' ja kepu Hoskonen kruunaa kaiken äänestämällä EI. Tajuavatko Suomen köyhien puolustajat mitä Suomen itsenäisyyden menetys merkitsee. Mitä tuo elvytyspaketti tuo niille miljoonalle köyhyysrajan alapuolella eläville. Olis mukava nähdä Petteri Orpon naama jos vasemmistoliitto kehottaisi edustajia äänestämään EI. Kehottaisko Orpo vastoin ajatusmaailmaansa nyt edustajia äänetämään puolesta, vaikka Kokoomus on pakettia vastaan ainakin periaatteessa.

        Tyhjää äänestäminen on vain sitä ettei ota kantaa. Vasemmistoliitto ja muutkin voivat olla ottamatta kantaa.

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Li_Andersson
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Paavo_Arhinmaki
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Veronika_Honkasalo
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Katja_Hanninen
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Juho_Kautto
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Mai_Kivela
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Anna_Kontula
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Merja_Kyllonen
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Pia_Lohikoski
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Markus_Mustajarvi
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Jari_Myllykoski
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Aino-Kaisa_Pekonen
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Jussi_Saramo
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Hanna_Sarkkinen
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Matti_Semi
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Johannes_Yrttiaho

        En tiedä onko näistä mihinkään. Heille ei enää köyhät suomaliset merkkaa mitään. Italia elpymisrahalla alentaa eläkeikää, mitä taas Suomessa nostetaan ja kun ajattelemme paljonko meidän ilmasto ja tuokatottumukset ovat raskaammat kuin Italiassa nin HALOO

        Onko noo hallituspuolueiden älypäät edes ajatellu tai keskutelltu mitä tuo elpymispaska. Näissä napinpainallus kisassa mitataan edustajien tosi isämmaallisuus, mikä taitaa kylläki olla kirosana joillekin kansanedustajille. Se että sä ajattelet oman maan köyhien elintason tuolesta niin sinut leimataan natsiksi ja fasistiksi ja ties miksi tiksi. Itse kun saa vaan viher-pipertää.

        Jos ei-äänet ei lisäänny niin tyhjää äänestäviä Kokoomuksen 38-3=35 lisäksi tarvitaan, kun nyt tarvittava 1/3 osa on 45 4=49x2=98 joka on 2/3 osaa tällä hetkellä ja puoltavia ääniä on siis vielä 115 jos kukaan kokoomuksen lisäksi ei ole äänestänyt tyhjää eli ei ota kantaa. 115-98=17 ja jos sen verran tyhjiä ääniä tulisi lisää niin se lisättäisi tuohon lukuun paljonko niitä oli ennestään eli 35 17=52 joka vähennettäisiin kokonaisluvusta199-52=147 joka jaetaan kolmella ja kerrotaan kahdella niin saadaan 2/3 osaa mikä on 98. Eli siitä puolet on se vaadittava 1/3 osa mikä riittää kaatamaan paketin. Se siis riittäisi jos 17 ei kokoomuslaista äänestäisi myös tyhjää ja se olisi hyvä selittää myös Brysseliin kun voisi sanoa että niin ja niin monta kansanedustajaa (52) ei osaa sanoa paketista juuta eikä jaata joten olisko teillä joku parempi paketti joka saisi eduskunnassamme 2/3 osan puoltamaan sen läpimenoa.

        Näin saataisiin eduskunta mukaan päättämään näin suuresta asiasta ettei vain jotkut puolueet kuriin vedotenn pakota kansanedustajiaan luopumaan näkemyksistään kuinka asiat heidän omista mielistään oikein menee.

        Tollaset puoluekurit on jäänteitä ajalta jolloin kommunistit sovelsivat sitä itämaissa (nykyään vielä Pohjois-Koreassa).
        Herätkää pahvit on aikamme kallis tai siitä tulee kallis kun joudumme kohta elättämään puoli Eurooppaa ja omat saa nähdä nälkää vai miksi ne juoksee leipäjonoissa. Parempi olisi jos 53 kansan edustajaa sanoisi EI EU:n paskapaketille eli 18 Kokoomuksen lisäksi sanoisi ettei osaa päättää Suomen kohtalosta. Se olisi oikea ajopuuteoria. Kyllähän meille sen jälkeen uusia tarjouksia tulisi, sillä ilmaista rahaahan ne Suomelta kyttää, Ollaan keraankin edes vähän tiukempia neuvotteluissa. Kuis laittovatkaan noin kokemattoman. Jotain kusta on täytyny joidenkin päissä ollut oltava. Haemme sopua. Mitä VITUN SOPUA


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos ei-äänet ei lisäänny niin tyhjää äänestäviä Kokoomuksen 38-3=35 lisäksi tarvitaan, kun nyt tarvittava 1/3 osa on 45 4=49x2=98 joka on 2/3 osaa tällä hetkellä ja puoltavia ääniä on siis vielä 115 jos kukaan kokoomuksen lisäksi ei ole äänestänyt tyhjää eli ei ota kantaa. 115-98=17 ja jos sen verran tyhjiä ääniä tulisi lisää niin se lisättäisi tuohon lukuun paljonko niitä oli ennestään eli 35 17=52 joka vähennettäisiin kokonaisluvusta199-52=147 joka jaetaan kolmella ja kerrotaan kahdella niin saadaan 2/3 osaa mikä on 98. Eli siitä puolet on se vaadittava 1/3 osa mikä riittää kaatamaan paketin. Se siis riittäisi jos 17 ei kokoomuslaista äänestäisi myös tyhjää ja se olisi hyvä selittää myös Brysseliin kun voisi sanoa että niin ja niin monta kansanedustajaa (52) ei osaa sanoa paketista juuta eikä jaata joten olisko teillä joku parempi paketti joka saisi eduskunnassamme 2/3 osan puoltamaan sen läpimenoa.

        Näin saataisiin eduskunta mukaan päättämään näin suuresta asiasta ettei vain jotkut puolueet kuriin vedotenn pakota kansanedustajiaan luopumaan näkemyksistään kuinka asiat heidän omista mielistään oikein menee.

        Tollaset puoluekurit on jäänteitä ajalta jolloin kommunistit sovelsivat sitä itämaissa (nykyään vielä Pohjois-Koreassa).
        Herätkää pahvit on aikamme kallis tai siitä tulee kallis kun joudumme kohta elättämään puoli Eurooppaa ja omat saa nähdä nälkää vai miksi ne juoksee leipäjonoissa. Parempi olisi jos 53 kansan edustajaa sanoisi EI EU:n paskapaketille eli 18 Kokoomuksen lisäksi sanoisi ettei osaa päättää Suomen kohtalosta. Se olisi oikea ajopuuteoria. Kyllähän meille sen jälkeen uusia tarjouksia tulisi, sillä ilmaista rahaahan ne Suomelta kyttää, Ollaan keraankin edes vähän tiukempia neuvotteluissa. Kuis laittovatkaan noin kokemattoman. Jotain kusta on täytyny joidenkin päissä ollut oltava. Haemme sopua. Mitä VITUN SOPUA

        HS:N ALLA OLEVALLA laskurilla voit kokeilla, miten äänet jakautuisivat. Laskuria käyttäessä voi pohtia myös yksittäisten puolueiden voimasuhteita eduskunnassa. Ne menevät nyt näin:

        Sdp 40 paikka
        Perussuomalaiset 38 paikkaa
        Kokoomus 38 paikkaa
        Keskusta 30 paikkaa (puhemies mukaan laskettuna 31)
        Vihreät 20 paikkaa
        Vasemmistoliitto 16 paikkaa
        Rkp 10 paikkaa
        Kristillisdemokraatit 5 paikkaa
        Liike Nyt 1 paikka
        Ano Turtiainen 1 paikka

        Keskustan kolme edustajaa perustuslakivaliokunnassa äänestivät opposition rinnalla voittoon kannan, jonka mukaan elpymispaketin hyväksyntä vaatii eduskunnassa suuremman enemmistön.
        Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtajan Antti Kurvisen mukaan puolueen koko eduskuntaryhmä kuitenkin tulee tukemaan EU:n elvytyspaketin hyväksymistä täysistunnon äänestyksessä.

        Keneltä nuo tyhjät äänet saataisiin tai jopa ei-ääniä jolloin tyhjiä ei tarvittaisikaan niin paljon. Olisko Sdp:stä ketään uhmaamaan puoluejohtoa. Onhan puolueessa aina ollut erimielisyyttä oikeistodemareiden ja vasemman siiven kanssa. Tuntuu kuin Mairnia ohjailtaisiin Suomen ulkopuolelta. Suomi on todellakin menettämänsä itsenäisyyttään koko ajan. Joku saattaisi äänestääkin tyhjää jos ei uskalla uhmata johtoa ja sitä ohjailevaa porukkaa, joka tekee kaikenlaista pimeetä kuten tässä alla. Vähän luettavaa demareille.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/16921983/boomerang-puhuttaa-taas

        Kokoomuksesta varmaan irtoaa vielä porukkaa suoraan vastustamaan tälläistä hullutta. Samoittaisko vielä vaikka 3 niin se tekisi yhteensä 6. Jos demareista vaikka 5 äänestäisi tyhjää ja vasemmistoliitosta saman verran niin se olisi jo 10. Silloin 199-42=157 josta on 2/3 osaa 104,6666667 ja 115-10=105 joten se olisi melkein siinä kun vielä 6 kokoomusta tekee 45 6=51 ja tarvitaan 52,33333 joka saatetaan pyöristää 53:een. Demarit ja vasurit ottaisivat osaa 10 tyhjällä äänellä ja Kokoomus 6 ei-äänellä ja jäljellä on muista puolueista vielä n. 60 edustajaa joille varmaan joillekin tulee järki käteen ja jos vain äänestää tyhjää niin ei joudu sen kummemmin selostelemaan jos sanoo ettei osaa ottaa kantaa niin kuin Kokoomus, joka pelaa kovaa peliä. Ellei ulkomaat sekaannu Suomen asioihin nyt niin minä luulen että paketti menee kumoon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        HS:N ALLA OLEVALLA laskurilla voit kokeilla, miten äänet jakautuisivat. Laskuria käyttäessä voi pohtia myös yksittäisten puolueiden voimasuhteita eduskunnassa. Ne menevät nyt näin:

        Sdp 40 paikka
        Perussuomalaiset 38 paikkaa
        Kokoomus 38 paikkaa
        Keskusta 30 paikkaa (puhemies mukaan laskettuna 31)
        Vihreät 20 paikkaa
        Vasemmistoliitto 16 paikkaa
        Rkp 10 paikkaa
        Kristillisdemokraatit 5 paikkaa
        Liike Nyt 1 paikka
        Ano Turtiainen 1 paikka

        Keskustan kolme edustajaa perustuslakivaliokunnassa äänestivät opposition rinnalla voittoon kannan, jonka mukaan elpymispaketin hyväksyntä vaatii eduskunnassa suuremman enemmistön.
        Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtajan Antti Kurvisen mukaan puolueen koko eduskuntaryhmä kuitenkin tulee tukemaan EU:n elvytyspaketin hyväksymistä täysistunnon äänestyksessä.

        Keneltä nuo tyhjät äänet saataisiin tai jopa ei-ääniä jolloin tyhjiä ei tarvittaisikaan niin paljon. Olisko Sdp:stä ketään uhmaamaan puoluejohtoa. Onhan puolueessa aina ollut erimielisyyttä oikeistodemareiden ja vasemman siiven kanssa. Tuntuu kuin Mairnia ohjailtaisiin Suomen ulkopuolelta. Suomi on todellakin menettämänsä itsenäisyyttään koko ajan. Joku saattaisi äänestääkin tyhjää jos ei uskalla uhmata johtoa ja sitä ohjailevaa porukkaa, joka tekee kaikenlaista pimeetä kuten tässä alla. Vähän luettavaa demareille.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/16921983/boomerang-puhuttaa-taas

        Kokoomuksesta varmaan irtoaa vielä porukkaa suoraan vastustamaan tälläistä hullutta. Samoittaisko vielä vaikka 3 niin se tekisi yhteensä 6. Jos demareista vaikka 5 äänestäisi tyhjää ja vasemmistoliitosta saman verran niin se olisi jo 10. Silloin 199-42=157 josta on 2/3 osaa 104,6666667 ja 115-10=105 joten se olisi melkein siinä kun vielä 6 kokoomusta tekee 45 6=51 ja tarvitaan 52,33333 joka saatetaan pyöristää 53:een. Demarit ja vasurit ottaisivat osaa 10 tyhjällä äänellä ja Kokoomus 6 ei-äänellä ja jäljellä on muista puolueista vielä n. 60 edustajaa joille varmaan joillekin tulee järki käteen ja jos vain äänestää tyhjää niin ei joudu sen kummemmin selostelemaan jos sanoo ettei osaa ottaa kantaa niin kuin Kokoomus, joka pelaa kovaa peliä. Ellei ulkomaat sekaannu Suomen asioihin nyt niin minä luulen että paketti menee kumoon.

        https://www.youtube.com/watch?v=HLL-BMZAV94

        MEILLÄ ON ASIAA | EU:n "elvytyspaketti" kurjistaa suomalaista duunaria ja yrittäjää. Paketti käy Suomelle kalliiksi, mutta saamapuolella olevat maat nauttivat elämästään.

        https://www.youtube.com/watch?v=3LDUEfj0VHg

        Sari olisi voinut olla Sannan tilalla neuvottelemassa, kuulostaa paljon loogisemmalta henkilöltä ja perustelee väittämiään tuoden oikeita esimerkkejä sen sijaan, että puhuisi jotain yleistä poliittista jargonia mikä miellyttäisi mahdollisimman montaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://www.youtube.com/watch?v=HLL-BMZAV94

        MEILLÄ ON ASIAA | EU:n "elvytyspaketti" kurjistaa suomalaista duunaria ja yrittäjää. Paketti käy Suomelle kalliiksi, mutta saamapuolella olevat maat nauttivat elämästään.

        https://www.youtube.com/watch?v=3LDUEfj0VHg

        Sari olisi voinut olla Sannan tilalla neuvottelemassa, kuulostaa paljon loogisemmalta henkilöltä ja perustelee väittämiään tuoden oikeita esimerkkejä sen sijaan, että puhuisi jotain yleistä poliittista jargonia mikä miellyttäisi mahdollisimman montaa.

        https://www.youtube.com/watch?v=z433S4A_xDg

        Vaikka Kiljunen käärisi tämän Eu asian kuinka hienoon käärepaperiin tahansa, on lopputulos se, että meillä nousee verot ja köyhät ihmiset köyhtyy entisestään.

        Sami Miettinen
        8 kuukautta sitten
        Odotan mielenkiinnolla osaa II. Tuomas Maliselta sain haastattelussani suosituksen estää EU:n tulonsiirtoliittovaltion syntymisen alkumetreille:

        https://youtu.be/8DCoYDQsnu4

        FFDSHOW91
        8 kuukautta sitten (muokattu)
        Kimmo Kiljunen pitää meitä idiootteina, mutta kiitos nykyaikaisen tiedonvälityksen (Internet some) me kaikki tiedämme, että elämme tulonsiirtounionissa jossa elvytysrahaston ensisijainen tehtävä ei liity mitenkään koronaviruksen jälkeiseen jälleenrakentamiseen vaan sillä pyritään estämään Euroopan kriisimaita eroamasta EU:sta Iso-Britannian tavoin pitämällä Italian kansalaiset EU-myönteisinä tulonsiirto kikkailulla siirtämällä suomalaisten veronmaksajien rahaa Italialaisille. Elvytysrahasto on yksi suuri kusetus!!!

        Montako Kiljusta demreissa on. Olis hyvä teitää kun aletaan äänestämään tyhää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://www.youtube.com/watch?v=z433S4A_xDg

        Vaikka Kiljunen käärisi tämän Eu asian kuinka hienoon käärepaperiin tahansa, on lopputulos se, että meillä nousee verot ja köyhät ihmiset köyhtyy entisestään.

        Sami Miettinen
        8 kuukautta sitten
        Odotan mielenkiinnolla osaa II. Tuomas Maliselta sain haastattelussani suosituksen estää EU:n tulonsiirtoliittovaltion syntymisen alkumetreille:

        https://youtu.be/8DCoYDQsnu4

        FFDSHOW91
        8 kuukautta sitten (muokattu)
        Kimmo Kiljunen pitää meitä idiootteina, mutta kiitos nykyaikaisen tiedonvälityksen (Internet some) me kaikki tiedämme, että elämme tulonsiirtounionissa jossa elvytysrahaston ensisijainen tehtävä ei liity mitenkään koronaviruksen jälkeiseen jälleenrakentamiseen vaan sillä pyritään estämään Euroopan kriisimaita eroamasta EU:sta Iso-Britannian tavoin pitämällä Italian kansalaiset EU-myönteisinä tulonsiirto kikkailulla siirtämällä suomalaisten veronmaksajien rahaa Italialaisille. Elvytysrahasto on yksi suuri kusetus!!!

        Montako Kiljusta demreissa on. Olis hyvä teitää kun aletaan äänestämään tyhää.

        https://yle.fi/uutiset/3-11914669

        Puolueen varapuheenjohtaja, eduskunnan valtiovarainvaliokunnan jäsen Elina Valtonen kertoo, että ryhmän kanta EU-elpymispakettiin voi vielä vaihtua.

        En ajatellutkaan että poissa oleva on sama kuin tyhjää äänestävä. Kun äänestys alkaa niin paikalla olijat lasketaan. Tuolla laskeskelin että 18 edustajaa jotka Kokoomuksen lisäksi äänestäisivät tyhjää niin se olisi sama asia jos he olisivat poissa. Kumpi olisi helpompi selittää puoluejohdolle rangaistuksen pelossa > poissa olo vai tyhjää äänestäminen

        https://yle.fi/uutiset/3-11905616

        Määräenemmistöön vaadittava äänimäärä muuttuu jälleen, jos kansanedustajia on äänestyksestä poissa. Osalle edustajista tämä voi olla kunniallinen tie vaikeassa tilanteessa. (Siis poissa olo olisi kunniallisempi tie kuin paikalla olo ja äänestäminen)

        Keskustan kansanedustaja Hannu Hoskonen on kertonut äänestävänsä esitystä vastaan. Tämä johtaa siihen, että hallituksella on takanaan enää 115 kansanedustajan tuki ja vastustajien määrä nousee jo 49:ään. (jos tyhjiä ja poissaa olisi 53 niin 199-53=146/3=alle 49 eli 48,6666667 joten tarkaksi menee jos kukaan ei suoraan siirry vastustajien puolelle.

        Kokoomuksen Heikkisen, Rydmanin ja Koulumiehen äänet kasvattavat annettujen äänien määrää, joten hallituksen esityksen läpimenoon tarvittava äänimäärä kasvaa myös.

        Hannu Hoskonen ja Janne Heikkinen kertovat, että he ovat valmistautuneet eduskuntaryhmältä ryhmäkurin rikkomisesta mahdollisesti tulevaan rangaistukseen.

        https://www.youtube.com/watch?v=oFT_jV0j57g

        TÄMÄ ASIASTA JAUHAMINEN varman jo alkaa tympimään mutta huomenna Kokoomus saattaa muuttaa kantansa. Paras olisi kun 53 tai parempi enempikin jäisi vain kotiin ja antais noiden 49 äänestää vastaan ja ne ketkä jää jäljelle voivat äänestää puolesta sillä ne ei riitä. Voisivat vedota koronaan etteivä voineet olla paikalle ja se olisi helppo selittää EU:n herroille jotka ovat jo yhkailleetkin Suomea.

        NYT ON KYSE SUOMEN ITSENÄISYYDESTÄ !!! Kävimmehän me Saksaa vastaan sotaa aiemminkin ja voitimme vaikka nuo Lapin polttivatkin. Emme me sovi tuollaiseen pakko unioniin. Me haluamme itse päättää asioistamme ja ei se ainakaan lainarahasta ole kiinni sillä kyllä me sitä saamme muutenkin ilman EU:ta, mutta mihin me sitä nyt niin akuutisti tarvitsisimme. Korona on ohi ja maa palaa normaalinn pikkuhiljaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://yle.fi/uutiset/3-11914669

        Puolueen varapuheenjohtaja, eduskunnan valtiovarainvaliokunnan jäsen Elina Valtonen kertoo, että ryhmän kanta EU-elpymispakettiin voi vielä vaihtua.

        En ajatellutkaan että poissa oleva on sama kuin tyhjää äänestävä. Kun äänestys alkaa niin paikalla olijat lasketaan. Tuolla laskeskelin että 18 edustajaa jotka Kokoomuksen lisäksi äänestäisivät tyhjää niin se olisi sama asia jos he olisivat poissa. Kumpi olisi helpompi selittää puoluejohdolle rangaistuksen pelossa > poissa olo vai tyhjää äänestäminen

        https://yle.fi/uutiset/3-11905616

        Määräenemmistöön vaadittava äänimäärä muuttuu jälleen, jos kansanedustajia on äänestyksestä poissa. Osalle edustajista tämä voi olla kunniallinen tie vaikeassa tilanteessa. (Siis poissa olo olisi kunniallisempi tie kuin paikalla olo ja äänestäminen)

        Keskustan kansanedustaja Hannu Hoskonen on kertonut äänestävänsä esitystä vastaan. Tämä johtaa siihen, että hallituksella on takanaan enää 115 kansanedustajan tuki ja vastustajien määrä nousee jo 49:ään. (jos tyhjiä ja poissaa olisi 53 niin 199-53=146/3=alle 49 eli 48,6666667 joten tarkaksi menee jos kukaan ei suoraan siirry vastustajien puolelle.

        Kokoomuksen Heikkisen, Rydmanin ja Koulumiehen äänet kasvattavat annettujen äänien määrää, joten hallituksen esityksen läpimenoon tarvittava äänimäärä kasvaa myös.

        Hannu Hoskonen ja Janne Heikkinen kertovat, että he ovat valmistautuneet eduskuntaryhmältä ryhmäkurin rikkomisesta mahdollisesti tulevaan rangaistukseen.

        https://www.youtube.com/watch?v=oFT_jV0j57g

        TÄMÄ ASIASTA JAUHAMINEN varman jo alkaa tympimään mutta huomenna Kokoomus saattaa muuttaa kantansa. Paras olisi kun 53 tai parempi enempikin jäisi vain kotiin ja antais noiden 49 äänestää vastaan ja ne ketkä jää jäljelle voivat äänestää puolesta sillä ne ei riitä. Voisivat vedota koronaan etteivä voineet olla paikalle ja se olisi helppo selittää EU:n herroille jotka ovat jo yhkailleetkin Suomea.

        NYT ON KYSE SUOMEN ITSENÄISYYDESTÄ !!! Kävimmehän me Saksaa vastaan sotaa aiemminkin ja voitimme vaikka nuo Lapin polttivatkin. Emme me sovi tuollaiseen pakko unioniin. Me haluamme itse päättää asioistamme ja ei se ainakaan lainarahasta ole kiinni sillä kyllä me sitä saamme muutenkin ilman EU:ta, mutta mihin me sitä nyt niin akuutisti tarvitsisimme. Korona on ohi ja maa palaa normaalinn pikkuhiljaa.

        Ylempänä mainittu kassaneiti Marin aikoo allekirjoittaa yksityisen teollisuuden innovaatiosopimuksen epädemokraattisesti:
        https://corporateeurope.org/en/2021/04/expanding-corporate-capture-research-new-eu-joint-undertakings


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ylempänä mainittu kassaneiti Marin aikoo allekirjoittaa yksityisen teollisuuden innovaatiosopimuksen epädemokraattisesti:
        https://corporateeurope.org/en/2021/04/expanding-corporate-capture-research-new-eu-joint-undertakings

        Niin sitä pitää. Minusta tuntuu että se elpymispaketinkin allekirjoitus oli laiton ja nyt kun se menee eduskuntaan ens keskiviikkona niin saas nähdä löytyykö persujen lisäksi tarpeeksi edustajia äänestämään vastaan kun nyt Kokoomus saa äänestää vapaasti. Suomen porvari on kyllä aika saksalaismielinen. Siitähän tässä on kyse. Meinasivat aikoinaan hommata saksalaisen kuninkaankin tänne ja taas pelottelevat Venäjän hyökkäyksellä jollemme tai he äänestä elpymispaskan puolest. Hitlerinkin kanssa tehtiin asevelisopimus ainakin sodan loppuvaiheessa jonka Ryti allekirjoitti ja otti sen sitten omiin nimiinsä ettei meidän täytynyt taistella viimeiseen mieheen puolustaaksemme Saksaa.

        Euroopasta on taas tullut Saksa. Saksa haluaa auttaa ilmaiseksi Puolaa, Liettuaa, Latviaa, Viroa, Romaniaa, Kreikkaa, Bulgariaa, Italiaa ja Espanjaa, jotka olivat sodan aikana sen vietävissä. Kuka Kokoomuksesta ja Keskustasta uskaltaa asettua Saksaa vastaan silläkin uhalla että joudumme epäsuosioon. Mutta Saksa ei ole koko Eurooppa ainakaan vielä.

        https://www.eduskunta.fi/FI/kansanedustajat/eduskuntaryhmat/kokoomuksen_eduskuntaryhma/Sivut/default.aspx

        Noista 38:sta on kolme rohkeaa sanonut vastustavansa tuollaista lainapakettia, josta siis 6,6 miljardista saisimme vain 2,1 miljardia omaan käyttöön. Loput joutuisimme maksaman takaisin velkana, jonka korot voi vaikka yks kaks nousta. Kuka sen valan antaa ja mitä se siitä hyötyy jos korot on alhaiset. Kaikkea voidaan aina puolustaa kuvittelemalla että jokin on hyväksi maallemme. Tämä tarina jatkuu tuolla toisessa ketjussa sillä niin iso asia tämä on. https://keskustelu.suomi24.fi/t/16927258/persuta-rallaa

        Nyt siis kaikki äänet on laskuissa mukana ja 45 4 on sanonut äänestävänsä vastaan. Jos ei halua muuten ottaa kantaa äänestykseen niin äänestäisi sitten jaloillaan ja jäisi pois kotiin koko äänestyksestä. Silloin kotiin jääviä tarvittaisi tarkkaan laskien jos 49 on 1/3 osa niin 2/3 osaa täytyisi olla vähemmän kuin tuo 1/3 osa x 2 joka olisi 98 ja 3/3 osaa on silloin kun tarkkaan lasketaan 98 49=147 ja jos se vähennetään 200-1=199-147=52. Eli noin mont tarttis jäädä kotiin kaiken kaikkiaan. Mutta jos hallituksen riveistä luistaa toiselle puolelle vaikka vielä 16 ja Kokoomuksesta vaikka kaikkiaan 16 niin asetema on tämä. 45 32=77 Onnenluku niin 2/3 osaa olisi 154 ja sitä määräähän ei tule millään sillä nyt hallituksen joukoilla (montako Joukoa hallituksessa on tai Pirkkoa) 116-16 16=116 loput Kokkeli piimä puolueesta eli 38-16=22 116=138 eli ei niinkään paljon kepuleista ja kokkeleista tartte loikata ei-äänileiriin. 45 siis on jo joka on perseet ne 2 ja kristityt. Perseitä on 38 ja siihen 2 ja 5 niin se on 45. Jos nyt kokkeleita tulis siihen vaikka 14 niin 45 14=59 joka ei riitä sillä puolesta äänestäviä kokkeleita jäisi vielä taloon 38-14=24 joka lisättynä suraan hallituksen Joukoihin on 116 24=140 josta 1/3 osa on noin 46 tai 47. Mites tää nyt meni

        Jos 24 kokkelia äänestää puolesta ja 115 hallitus Joukoa myös niin se tekee 115 24=139 joka jaettuna kolmella on siis 1/3 osa eli 46,333333 ja vastaan harojia on nuo 45 1 kepu ja 14 kokkelia mikä tekee 60 ja sehän riittää. Mitä useampi kepuli luistaa riveistä niin se pienentää puolesta äänestäjien sakkia ja mitä useampi kokkeli äänestää ei niin aina vaan paranee eli ei heitetä vielä kirvestä kaivoon (mitähän sekin tarkoittaa)

        Mitähän mä taas sekoilin. Eihän se mihinkään riitä 14 kokkelia ja yks kepuli. 45 15=60 joka kerrottuna kahdella on 120 ja vastustajillahan on 115 24=139/2=69,5 mikä tarkot et viä tarttis joko lissä kokkeli tai kepuleit. Jos kepuleit ni varmanki 6 riittäs H. Hoskosen llisäks. Mist löytää 6 isämmaallist kepulii ja 14 kokkelii jokka ajattelisiva omaa maatans enämpi ko jotta Etelä-Euroopa köyhhi. Omiiki köyhhi meil o pilvi pimein.

        Nyt kun laskin niin puol ihmistä jää uupumaan jos vain 7 kepulia äänestää 'ei'. Eli niitä tarvitaan 8 jotka äänestävät oman puolueensa suosituksia vastaan. Oli ne sitten kepu tai jotain muita laisia. Olen pettynyt vasemmistoliittoon. Heidän isänmaallisuuttaan ei voi kehua . Viherpipertäjän ovat niitä pahimpia. Niille Suomi ei merkkaa mitään. Pelkästään luonto ja mielummin muun maan luonto kuin Suomen. Kyllä rahaa saa syynnättyä vaikka Afrikkaan kun luonto vain pelastuu ja kuka ne maksaa. Köyhä suomalainen veronmaksaja

        Loppulaskelma on 14 kokkelia ja 8 Joukoa. 45 22=67 ja puolustajilla on siis 108 24=132 jaettuna 2 on 66. EI JUMALAUTA - missä Ojala on? Otetaan uudestaan. 14 kokkelia plus vaikka 8 hallituksen Pirkkoa tai Joukoa tekis 108 24=132. Jos ymmärsitte 67 vastaan ja 2x66 puolesta RIITTÄÄ SITTENKIN. Mistä ne löytyy. Maan pettureita löytyy kyllä mutta...


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      433
      13500
    2. Onneksi olkoon sait mut vittuuntumaan

      Sapettanu koko helvetin päivän.
      Ikävä
      61
      2654
    3. Romaanien ammuskelu

      Romaanit vähän ammuskeli härmän häjy,osu sivullisiin,ja nyt nää romanit ihmettelee miksi heitä ei päästetä ravintoloihin
      Seinäjoki
      158
      2653
    4. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      83
      2612
    5. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      37
      2097
    6. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      171
      2068
    7. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      81
      1967
    8. Mitä sitten ikinä teetkin

      Mun on aika mennä J mies. Olen ollut niin tyhmä. Kaikkea mukavaa elämääsi edelleen toivotan ja ihanaa elämän jatkoa. Mei
      Ikävä
      42
      1545
    9. Saanko selityksen?

      Mikä minus oli vialla? Ulkonäkö, teinkö jotain väärin, sanoinko jotain..? Haluisin vaa tietää :(
      Ikävä
      64
      1507
    10. Mies mistä oikein suutuit?

      Yhtäkkiä vaan häippäsit täältä... 😢
      Ikävä
      22
      1480
    Aihe