Kaukoparantajat

Anonyymi

Miten on mahdollista että telkkarissa saa huijata ihmisiä näillä selvännäkijöillä ja kaukoparantajilla ja muilla noitameedioilla ? Pikavipit kyllä kielletään mutta entäs tämmöinen hölynpöly ja suoranainen huijaus. Soittajat suurin osa vanhuksia ja osa vielä sairaita.Ihme että tätä meidän vihervassarihallitusta ei kiinnosta näiden toiminta, puhelut maksaa maltaita ja nämä parantajat eivät itsekkään käy kaikilla, ja taitaa olla vielä Sanoma median omistamilla kanavilla....

7

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Astral TV vei hetkessä (3 min) 10 euroa enkä ehtinyt kuin kysyä ja kuunnella jonkun sanan vastapuolelta.

   • Anonyymi

    Olisit puhunut kauemmin...


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Olisit puhunut kauemmin...

    Puhelu katkesi kaiken lisäksi. Miljonääritkö tuonne soittelee?


  • Anonyymi

   Ei se mistään hallituksesta ole kiinni. Tuo ohjelma on ollut jo edellisestä hallituksesta lähtien olemassa tai aikaisemminkin.

  • Anonyymi

   Menneiltä vuosilta tositarina.

   Pohjoisten lakeuksien ökytalojen yhteisen kuivaamoyhtymän puhelimella oli soitettu näihin seksipalvelulijoihin yli 20 tuhannen markan edestä puheluita.

   Syylliseksi selvisi erään vilja- ja perunakeisariperheen vanhaisäntä.

   Rahan meno ei kirpaissut mutta kun samainen isäntä oli kirkkovaltuustossa ja emäntä useissa kunnan lautakunnissa niin häpeän määrää saattoi vain kuvitella.

  • Anonyymi

   Miten on mahdollista että,joku kanavalle edes soittaa
   Kai pitää järkeä olla että ei ketään TV ruudun välityksellä paranneta.

  • Anonyymi

   Koska pikavipit eivät tuo rahaa tai tuottoa suoraan televisioyhtiölle. Kaikki mikä tuo rahaa kanavalle on hyväksyttävää. Ne saavat tuosta roskasta osansa.

   Nämä tässä tv-lähetyksessä oikein urakalla kehuvat toisiaan ja ylistävät ja anovat katsojia soittamaan.

   Ohjelmaa joskus katsoneena, täytyy ihmetellä miten selkeästi mielisairaita ja harhaisia ihmisiä voidaan päästää televisioon puhumaan satuja ja syöttämään omia harhojaan.

   Tämä ohjelmahan on naamioitu ovelasti viihdetarkoitukseen joten ilmeisesti sisällön tarjoaja on vastuuvapaudessa. Tuossa alareunassa missä se kerrotaan, on myös kehotus soittajille menemällä lääkäriin koska ”asiantuntijat” eivät saa tehdä diagnooseja. Näiden ”asiantuntijoiden” kuuluisi mennä ja kiireesti lääkäriin.

   Yksi juttelee kiville ja näkee kaiken maailman H.C. Andersenin saduista peräisin olevien satuhahmojen kanssa ja väittää kaiken mahdollisen olevan niiden aikaansaannosta. Toisella niin pahoja harhoja joka johtuu uskonnon ja sen fanaattisuuden sekoittaneen todellisuudemilläänn. Hänen mielestään kaikki entiteettien syytä. Yksi niin itserakas hokemassa koko ajan omaa typerää keksittyä taiteilijanimeään.
   Kalastelevat soittajia välillä milloin milläkin ja näyttävät oikein kuolaavan saadessaan soittajalta maksun jargoniastaan. Eipä yksinään näistä ennustelijoista tekisi yhtäkään tulkintaa ilmaiseksi.

   Täytyy vain ihmetellä tällaisen ohjelman ja palvelun mahdollisuutta nykymaailmassa ja soittajia jotka tuonne soittavat. Hullu hullun tuntee, sanotaan. Ja heti kun lähetykseen tulee soittaja joka vähänkin kritisoi ohjelmaa tai tulkitsijaa, puhelu katkaistaan välittömästi ja kylmästi. Mitään kritiikkiä (vaikka olisi miten asiallista tahansa) eivät kykene ottamaan vastaan. Olisi joskus mukava kuunnella sellainen asiallinen puhelu joka todella kyseenalaistaisi ja sanoisi mitä mieltä tällaisesta ”palvelusta” on, mutta se on mahdotonta.

   Ohjelmaan soittaa pääasiassa vain eläköityneet ja vanhemmat naiset jotka ovat kaiketi hyvin syvällä itsekin uskon harhassa. Näiltä voidaan surutta imeä rahaa. Voi kuvitella millainen tuo puhelinlasku on yhden soittamisen jälkeen eikä soitto jää viimeiseksi. Toisinaan kiihkouskovaisuus (mitä nämä tulkitsijat selkeästi edustavat) on välillä vaarallistakin ja huolestuttavaa. Kaikki on näemmä sallittua ja mahdollista kun kyseessä on rahallinen hyöty. Oikeastaan tämä on rikollista toimintaa jossa ihmisiä tahallisesti johdetaan harhaa, mutta kukaan ei välitä.

   Kyllähän sen jo terve järki sanoo ettei energiaa tai yhtään mitään voida lähettää pelkällä ajatuksen tasolla eikä mitään voida puhdistaa tai ”nähdä” soittajaa millään tavalla.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Eronnut Kirsi Alm-Siira vitsailee "jäätävistä silmäpusseista" - Yöllinen valvottaja on tässä!

   OMG, nyt on kyllä söpö yöllinen valvottaja. Kummatkin on kyllä aikamoisia nappisilmiä täytyy sanoa: https://www.suomi24.fi/viihde/eronnut-kirsi-alm-si
   Kotimaiset julkkisjuorut
   37
   6187
  Aihe