Puunpoltto ei ole ilmastoteko

Anonyymi

Puunpolton ja turpeenpolton välisiä eroja on tutkittu laajasti ja tutkimukset osoittavat, että yhtä kWh: ta tuotettua energiayksikköä kohti syntyy hiilidioksidia seuraavasti ( piipun päästä mitattuna ). Puu 395 g , turve 372 g. Jos koulussa alkaisin väittämään että 372 on suurempi kuin 395 niin saisin karttakepistä. Puunpolttohan tässä pitäisi ensin lopettaa. Nyt haketta haalitaan ulkomaita myöten ja kaikki on hyvin. Ajojahdilta turpeen mollaaminen näyttää.

21

79

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Vihreää politiikkaa. Heh,heh,heh,heh,heeeh,heh,heeeeeeeeeeh,heh.

   • Anonyymi
    UUSI

    Allekirjoita aloite kansalaisaloite sivustolla

    KANSANÄÄNESTYS EU:N 750.000.000.000,00 EURON ELPYMISVÄLINEESTÄ

    Aloite nro 8471


  • Anonyymi

   Olen lopettanut puun ja turpeen polton jo vuosia sitten.. siirryin muoviin,palaa paremmin.

   • Anonyymi

    Ihanko on totta.


  • Anonyymi

   Olipa mukava päivä mökillä. Ensin hellaan tulet ja pitkin päivää klapi pesään silloin tällöin. Sitten puilla lämpiävä kiuas löylyvalmiiksi. Tämän jälkeen iso läjä halkoja liekkeihin ja rosvopaisti muhimaan. Kiireinen päivä, ei ehtinyt pienhiukkasia ajattelemaan. Kyllä perinteinen mökkielämä lataa akkuja. Suosittelen.

   • Anonyymi

    Virkistyneenä eilisestä tuikkaan eiliset risut ja haravointijätteet tuleen. Sankka savu saattelee vähän nihkeät tuotteet hiileksi. Työstä nokeentuneena taas sauna lämpiämään. Eipä ihminen paljon muuta tarvitse.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Virkistyneenä eilisestä tuikkaan eiliset risut ja haravointijätteet tuleen. Sankka savu saattelee vähän nihkeät tuotteet hiileksi. Työstä nokeentuneena taas sauna lämpiämään. Eipä ihminen paljon muuta tarvitse.

    Minä poltan vanhoja autonrenkaita isossa lämmityskattilassa. Antaa hyvin lämpöä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Minä poltan vanhoja autonrenkaita isossa lämmityskattilassa. Antaa hyvin lämpöä.

    Myös vanha painekyllästetty puutavara ym . roina palaa myös hyvin. Kuka niitä nyt Riihimäelle...


  • Anonyymi

   Viikonloppuna nokipannukahveja tiedossa ulkotulilla. Parhaassa tapauksessa loimulohta lisukkeena.

   • Anonyymi

    Puunpoltosta tulee suuremmat päästöt kuin turpeen poltosta. Koskahan vihervassarit tämän hokaavat, lähtivät sutta pakoon mutta tulikin karhu vastaan.


   • Anonyymi
    UUSI

    Naapuri poltti päreensä.


  • Anonyymi

   Minä tilaan rekka-autolastin lämmityskivihiiltä Helsingistä.

  • Anonyymi

   Kauhavan lämpölaitos polttaa märkää puuta, miksei vihervassarit kahlitse itseään piippuun kiinni.

   • Anonyymi

    Ohisalo joukkioineen käy nyt liikenteen ja viljelijöiden kimppuun kun turveyrittäjää ei saatu niskalaukauksella heti lopetettua. Naama violetin värisenä huutaa kompensaatioita kehiin. Vasta nyt hokasi, että puunpoltto on myrkyllisempää kuin turpeen poltto. Että sellainen täti.


  • Anonyymi

   Muavii on parasta

  • Anonyymi

   Iät ja ajat suomalaiset polttaneet puuta. Nyt on puunpoltto vähentynyt koko maassa niin miksi vasta nyt on tullut joidenkin päänsisään ongelma puunpoltosta.

   Ennen autokanta oli pari autoa kunnassa ja nyt on pari kolme autoa joka perheessä mutta kukaan ei ehdota autojen vähentämistä.

   Mistä johtuu?

   • Anonyymi

    No onhan tuota autojen vähentämistä ehdotettu monesti. Eduskunnan akat ajaa sitä asiaa kovasti ja se on huono juttu se. Koko ajan tulee aivopieruja kuinka teitä pitäisi vähentää ettei olisi autoja sitten niin paljon ja julkisia pitäisi lisätä..typerintä ,mitä oon kuullu on se että maailma pelastuu kun suomessa autot vähenee..!täällä nyt kuitenkin on autoja niin vähän muutenkin että se on kuin pieru Saharassa nämä Suomen autot.


  • Anonyymi

   Junat kulkivat 100 vuotta halkojen voimalla. Suurten kaupunkien kerrostalot lämmitettiin haloilla. Ruoka valmistettiin puulämmöllä. Kaskisavut roihusivat. Ei kukaan kitissyt tyhjänpäiväisyyksistä. Nyt vähäinenkin puunpoltto on vaarallista koko yhteiskunnalle. Silti haketta haalitaan ulkomailtakin vaikka turve olisi vähemmän päästöjä aiheuttavaa. Jotenkin ristiriitaista touhua ja pallo on vihervasemmistolta hukassa.

  • Anonyymi
   • Anonyymi

    He hyväksyvät sen ilman kritiikkiä, koska se kuuluu kulttuuriin. Intiassa vaivaiset miljardi ihmistä joten kyllä sauhua riittää.


  • Anonyymi
   UUSI

   Pitääkö mun ny lyärä saunan pesähän turvetta? Saako sitä vaan käyrä lapioomas turvenevan läjistä? Hä?

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Wau! Seksikäs Diili-Sointu poseeraa nahkarotsi auki: "Eka työviikko purkissa ja heti..."

   Uhkea Sointu Borg poseeraa ekan työviikon kunniaksi nahkarotsissa ja revityissä farkuissa - toki tyylilleen uskollisena nahkarotsi paljastavasti auki.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   84
   11132
  2. Nyt se lipsahti, EU-elvytyspaketista pysyvä

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/7fd43a15-b005-4c03-a1cc-dc1f8ad1ff2c Nyt onkin huomisella EU-elvytyspakettiäänestyksellä ihan eri arvo. Jos hyv
   Maailman menoa
   709
   8910
  3. BB-suorasuu Aleksi Valavuori napakkana mies-nais -keskustelussa: "Eihän se ole meidän syy..."

   Big Brotherissa päästiin kipakkaan keskusteluyhteyteen jo heti aamusta. Aamupalapöydässä tasa-arvoasiat pistivät porukan kommentoimaan tunteella ja to
   Big Brother
   46
   4918
  4. Mitä kuuluu nyt? Maajussi-Mustafa paljastaa, onko sutinaa vai ei - Yllätys kuvausten jälkeen

   Turkin lahja suomineidoille elikkäs Maajussi-Mustafa on kyllä aikamoinen tapaus! https://www.suomi24.fi/viihde/mita-kuuluu-nyt-maajussi-mustafa-palja
   Viihde ja kulttuuri
   57
   4390
  5. Vappubrunssi

   Vappubrunssin järjestäjät hävetkää! Tiesitte että näin tulee käymään,vaaransitte ihmisten terveyden muutaman euron takia. Mahtaa omatunto,ei teillä ta
   Kokkola
   243
   3452
  Aihe