Navetanhaju piinaa hallitusta

Anonyymi

Kepun Annika Saarikko sotki Niinistön hallituskriisiin laukaisijaksi, mistä Niinistö repi pelihousunsa. Samaan aikaan Sanna Marin on pimittänyt presidentiltä koko kevään ajan hallituksen EU-selontekoa, ja parivaljakon välit ovat pakkasella.

Presidentti Sauli Niinistö tuli puolivahingossa pelastaneeksi hallituksen viime keskiviikon ja torstaina välisenä yönä, kun Sedälle kerrotun mukaan hän oli vakuuttanut kepun puheenjohtajalle, tiede- ja kulttuuriministeri Annika Saarikolle, ettei presidentti hajota eduskuntaa, vaikka hallitus kaatuisikin ja Suomi ajautuisi parlamentaariseen umpikujaan. Saarikko meni naiviuttaan hölöttämään presidentin – ”korkeampi taho” – kannan myös kepun eduskuntaryhmälle

Samalla kepu palasi vanhalle tutulle paikalleen vihervasemmistolaisen hallituksen apupuolueeksi ja yhden sortin maalaisserkuksi, josta navetan haju ei ole lähtenyt hallituskumppaneiden mukaan vieläkään.

8

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Sanna Marin salaa tietoja !

  • Anonyymi

   Perskokkareista lähtee paha haju ja paha henki. He halusivat hallituskriisin keskelle koronakriisiä. Sama öyhötys jatkuu ensi viikolla kokkareiden välikysymyksessä. Se koonnee yhteen koko perskokkare-opposition. Kansa kuitenkin tietää heidän politiikkansa onttouden ja antaa täyden tukensa Marinin vastuulliselle hallitukselle.

   • Anonyymi

    Kepun Karjakko komistuu vain, kun mennään kesää kohti ja lehmät päästetään laitumille !


   • Anonyymi

    Marinin vastuullinen hallitus ja Saarikko Marinin laukunkantajana. Siinäpä se on kiteytettynä, kunhan se talouskin toipuisi taikasauvan iskusta!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kepun Karjakko komistuu vain, kun mennään kesää kohti ja lehmät päästetään laitumille !

    Isot on utareet lehmillä ja lypsäjillä.


  • Anonyymi

   Marin vasemmistohallituksen aikana työttömyys kasvaa jatkuvasti
   ja lisää velkaa valtavasti.

  • Anonyymi

   Menemättä henkilökohtaisuuksiin, Saarikon puheet tämän päivän IS:n haastattelussa selittävät puolueen alamäen. Kahdella sanalla; "alta lipan".
   "Tällaista se on kun hallituksessa on vasemmistopuolueita enemmistö", Saarikon sanat haastattelussa?

   Haastattelusta saadun kuvan perusteella Keskusta ei uskalla olla keskustaa.
   Saarikon vakiosanonta on: "Olemme oikeistopuolue".

   Kellojen pitäisi soida; maassa on vasemmistopuolueet ja oikeistopuolueet, keskustalla ei ole tilaa kummassakaan leirissä. Heidän pitäisi ymmärtää pysyä perinteisenä keskustapuolueena.
   Keskustan oikeistolaisten kannattaisi loikata perinteisiin oikeistopuolueisiin ja vasemmistosiiven vasemmalle, mikäli he ylipäätään haluavat pysyä mukana päättämässä maan asioista.

  • Anonyymi

   Keskustan lähtölaskenta menossa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Eronnut Kirsi Alm-Siira vitsailee "jäätävistä silmäpusseista" - Yöllinen valvottaja on tässä!

   OMG, nyt on kyllä söpö yöllinen valvottaja. Kummatkin on kyllä aikamoisia nappisilmiä täytyy sanoa: https://www.suomi24.fi/viihde/eronnut-kirsi-alm-si
   Kotimaiset julkkisjuorut
   37
   6187
  Aihe