Hyvin tähdätty

Anonyymi

Voi juma....a noita metsästäjiä! Vahingonlaukaus vai "vahingonlaukaus"? Kyllä on pitänyt tosissaan kytätä, että on saanut kaksi ihmistä samalle linjalle!

"Pohjois-Pohjanmaalla Kalajoella haavoittui perjantai-iltapäivällä kaksi hylkeenpyynnissä ollutta miestä vahingonlaukauksesta, kertoo Oulun poliisilaitos.

Poliisin mukaan kolme miestä oli ajanut veneellä jäätikön reunaan ja kaksi seurueesta oli lähtenyt hylkeenpyyntiin jäälle. Palattuaan takaisin veneelle toinen miehistä oli antanut kolmannelle miehelle aseen, joka oli vienyt sen sisälle veneen kajuuttaan. Tuntemattomasta syystä veneeseen viety ase oli lauennut ja luoti lävistänyt veneen kokan ja osunut kumpaankin jäällä olleeseen mieheen."

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei tuoltakaan varmaan oteta aseita pois, kun ei otettu siltäkään joka ampui koko perheen kanssa matkassa talutushihnassa olleen koiran ja osui samalla myös ihmisiin. Seuraavana päivänä tämä sama sälli oli taas saman lenkkipolunvarressa aseineen samassa paikassa passissa!

   • Anonyymi

    Arabi turkki vai venäläinen viro ??? Oliko luvat edes.


  • Anonyymi

   Ladatun aseen antoi tai se latasi sen . Venäläisillä on paljon metsästysaseita Suomessa ne syö peuroja hirviä ortodoksikirkko lestat hellarit. Vaparit arken monia yhdistyksiä Suomi Venäjä seuraa jne. Siion SRK kointähti yhdistys Manna apu Samaria. Elävä sana SRK virovenäläinen . Niillä on varastetun tavaran rahan kuljetusketju myös arabeilla on ja huumeet. Hellarit Praha Israel. Vaparit huumekuriirit.

  • Anonyymi

   Kalajoella ravaa huumeita ja Vapaakirkon venäläisiä elävä sanasta. Yksikin kuljetti hasista maria Israelista Suomeen pyhiinvaelluksella.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Wau! Seksikäs Diili-Sointu poseeraa nahkarotsi auki: "Eka työviikko purkissa ja heti..."

   Uhkea Sointu Borg poseeraa ekan työviikon kunniaksi nahkarotsissa ja revityissä farkuissa - toki tyylilleen uskollisena nahkarotsi paljastavasti auki.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   84
   11182
  2. Nyt se lipsahti, EU-elvytyspaketista pysyvä

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/7fd43a15-b005-4c03-a1cc-dc1f8ad1ff2c Nyt onkin huomisella EU-elvytyspakettiäänestyksellä ihan eri arvo. Jos hyv
   Maailman menoa
   709
   8926
  3. BB-suorasuu Aleksi Valavuori napakkana mies-nais -keskustelussa: "Eihän se ole meidän syy..."

   Big Brotherissa päästiin kipakkaan keskusteluyhteyteen jo heti aamusta. Aamupalapöydässä tasa-arvoasiat pistivät porukan kommentoimaan tunteella ja to
   Big Brother
   48
   4921
  4. Mitä kuuluu nyt? Maajussi-Mustafa paljastaa, onko sutinaa vai ei - Yllätys kuvausten jälkeen

   Turkin lahja suomineidoille elikkäs Maajussi-Mustafa on kyllä aikamoinen tapaus! https://www.suomi24.fi/viihde/mita-kuuluu-nyt-maajussi-mustafa-palja
   Viihde ja kulttuuri
   57
   4406
  5. Vappubrunssi

   Vappubrunssin järjestäjät hävetkää! Tiesitte että näin tulee käymään,vaaransitte ihmisten terveyden muutaman euron takia. Mahtaa omatunto,ei teillä ta
   Kokkola
   248
   3497
  Aihe