Olisiko Länsi-Eurooppa romahtanut, jos Unkari ei olisi pistänyt rajojaan kiinni 2015?

Anonyymi

Millainen olisi Länsi-Eurooppa nykyään, jos Unkarissa olisi ajateltu toisin ja päätetty, että annetaan niiden käyttää maatamme transit-maana.
Tulijat tulivat ensin Kreikkaan, josta jatkoivat ns. Balkanin reitin kautta edelleen Unkariin ja Itävallan läpi Saksaan ja Pohjoismaihin. Merkittäväähän tässä on se, että tulijat tulivat juuri Länsi-Eurooppaan eivätkä esimerkiksi Unkarista Slovakiaan, Puolaan ja Baltian maihin.

Jos Unkari ei olisi sulkenut rajojaan, ei sitä olisi pystynyt enää tekemään Itävaltakaan ja Saksalla siihen ei olisi ollut mitään halujakaan. Näin ollen reitti Afrikasta ja Lähi-idästä olisi ollut auki kuin entisen miehen entisen vaimon reidet.

Invaasio Länsi-Eurooppaanhan EI LOPPUNUT länsimaiden toimesta tai maiden toimien takia vaan ainoastaan sen takia, että Unkari sulki rajansa ja auttoi naapurimaitaan Kroatiaa ja Sloveniaa samassa hommassa. Sitten kun ottaa vielä huomioon sen, että Bulgaria on aidoittanut Turkin vastaisen rajan jo aikoja sitten estääkseen suoran invaasion Turkista mannerta pitkin maahansa ja edelleen Euroopan sydämeen, niin maareitti Eurooppaan pysähtyikin sitä myöten kuin seinään.

Keski-Euroopassa olisi nyt satoja ja tuhansia jättimäisiä afrikaanojen ja arabiaanojen hökkelikyliä ja telttaleirejä. Niitä on jo nyt Pariisissa satoja, mutta jos Unkari olisi edelleen auki, niin koko Pariisi ja muu Keski-Eurooppa olisi yhtä suurta vielä isompaa telttaleiriä.

Koko Eurooppa näyttäisi monta kertaa pahemmalta kuin nyt Pariisissa, ilman Unkaria, joten ei sitä maata kannattaisi liikaa haukkua.

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Unkaria pitäisi kiittää, eikä haukkua.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Wau! Seksikäs Diili-Sointu poseeraa nahkarotsi auki: "Eka työviikko purkissa ja heti..."

   Uhkea Sointu Borg poseeraa ekan työviikon kunniaksi nahkarotsissa ja revityissä farkuissa - toki tyylilleen uskollisena nahkarotsi paljastavasti auki.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   59
   7268
  2. Nyt se lipsahti, EU-elvytyspaketista pysyvä

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/7fd43a15-b005-4c03-a1cc-dc1f8ad1ff2c Nyt onkin huomisella EU-elvytyspakettiäänestyksellä ihan eri arvo. Jos hyv
   Maailman menoa
   573
   7023
  3. BB-suorasuu Aleksi Valavuori napakkana mies-nais -keskustelussa: "Eihän se ole meidän syy..."

   Big Brotherissa päästiin kipakkaan keskusteluyhteyteen jo heti aamusta. Aamupalapöydässä tasa-arvoasiat pistivät porukan kommentoimaan tunteella ja to
   Big Brother
   34
   4171
  4. Eläinten pitoon pohjautuva maatalous loppuu

   https://yle.fi/uutiset/3-11918309 Uutiset näyttävät selvän suunnan.
   Maailman menoa
   359
   3770
  5. Stefulla uusi naisystävä

   Ylilaudalla juoru että Stefulla olisi uusi naisystävä. Juoru lähtenyt Helsingin jodelista onko totta vai tarua ? Sen jälkeen Sofia laittanut tämän yli
   Kotimaiset julkkisjuorut
   207
   3561
  Aihe