Hyvää maskitonta vappua! Tulkaa kaikki Helsingin miekkarikulkueeseen!!

Anonyymi

Tänään hailataan ja bailataan ILMAN MASKIA, ilman pellehermanni rokotteita... Me menemme puolustamaan Suomea isämmaalliseen suurkulkueeseen ja vaikka heitämme polpot putkaan jos tulevat jotain urputtamaan maskeista! ISÄMMAALLINEN EI KÄYTÄ MASKEJA EIKÄ OTA ROKOTETTA JA TURISTIT POIS SUOMESTA!!

5

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Antipersulla mennyt reuhoruoho aivolisäkkeeseen viiveellä.

  • Anonyymi

   Siellä taas uusia ihmissuhteita luodaan ja tuloksena pari eroa tai lapsille taas uutta sopeutumista. Muistelin just miten nää miekkariporukat on aina keskenään vaihdelleet kumppania ja miten paljon on syntynyt "sinivalkoisia sotureita" lasun asiakkaiksi.

  • Anonyymi

   Aikuiset, hakekaa pentunne pois sieltä nolaamasta itseään ja teitä!

  • Anonyymi

   Uskaltaakohan se näiden naisten uusi kansallissankari tulla sinne ollenkaan kun miljuuna naista on rakastunut ja innokas tarjoamaan lohtua sinkkumiehelle. Halaamaan ja bailaamaan.
   Ilja on muisto vain nyt, tosin ei taitanut niin naisista välittääkään, ei huolinut tarjolle tuotua seuralaista miekkarissa.

  • Anonyymi

   Ovatko tuollaiset terveydelliset, sosiaaliset ja poliittiset tavoitteet kirjoitettuna Perussuomalaisten puolueohjelmaan?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Eronnut Kirsi Alm-Siira vitsailee "jäätävistä silmäpusseista" - Yöllinen valvottaja on tässä!

   OMG, nyt on kyllä söpö yöllinen valvottaja. Kummatkin on kyllä aikamoisia nappisilmiä täytyy sanoa: https://www.suomi24.fi/viihde/eronnut-kirsi-alm-si
   Kotimaiset julkkisjuorut
   36
   6066
  Aihe