Helluntalainen ja ei helluntalainen?

Anonyymi

Miten on, onko tämmöisessä suhteessa mitään toivoa? Haluaisin että muutettaisiin yhteen (uskoisin että hänkin) mutta ei kuulemma voi helluntalaisopin takia.
Minä uskon Jumalaan ja usko ei ole ollut meille ikinä ongelma muutenkaan. Meillä on ollut hyvä yhdessä.Mutta emme voi muuttaa siis yhteen ilman naimisiinmenoa vai miten tämän ymmärsin?

23

65

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Miksi tätä täällä kyselet? Onhan poikaystäväsi jo sinulle selittänyt ettei usko avioliiton ulkopuolisiin seksisuhteisiin. Eli ei yhteenmuuttoa ennen naimisiin menoa.

    • Anonyymi

      Tämähän on ihan peruskauraa konservatiiveilla kuten hellarit. Helluntailainen ei hyväksy avoliittoa. Koskaan. Ikinä.

      • Anonyymi

        Raamattu ei tunne avoliittoa koskaan ikinä. Raamatun mukaan liitto alkaa sukupuolisuhteesta, Avoliittoa ei voi olla olemassa.


    • Anonyymi

      Kysyt neuvoa Suomi24 palstalta 😂😂😂

    • Anonyymi

      Ap.t.24:5 Molenne havaineet, että tämä mies on ruttotauti ja metelinnostaja kaikkien koko maailman juutalaisten keskuudessa ja nasaretilaisten lahkon päämies. Gal.5:20-21 epäjumalanpalvelus, noituus, vihamielisyys, riita, kateellisuus, vihat, juonet, eriseurat, lahkot, kateus, juomingit, mässäykset ja muut senkaltaiset, joista teille edeltäpäin sanon, niinkuin jo ennenkin olen sanonut, että ne, jotka semmoista harjoittavat, eivät peri Jumalan valtakuntaa. Siis jos kuulut nasaretilaiseen lahkoon, et pääse Jumalan valtakuntaan.

    • Anonyymi

      Matt.19:12 Sillä on niitä, jotka syntymästään, ja äitinsä kohdusta saakka, ovat avioon kelpaapaamattonia, ja on niitä, jotka ihmiset ovat tehneet avioon kelpaamattomiksi, ja niitä, jotka taivasten valtakunnan tähden ovat tehneet itsensä kelpaamattomiksi. Joka voi sen itseesä sovittaa, se sovittakoon. 1Kor.32-39

      • Anonyymi

        Valistahan meitä vähän laajemmin kyseisen sanankohdan (Matt. 19:12) asioissa, että keneen kyseiset avioon kelpaamattomuudet kohdistuvat, ettemme jää asioissa tietämättömiksi?


    • Anonyymi

      Mitä yhteistä on moraalittomalla saatanan lapsella kristityn kanssa?

    • Anonyymi

      1Joh.3:8 Joka syntiä tekee, se on perkeleestä, sillä perkele on tehnyt syntiä alusta asti. Sitä vasten Jumalan Poika ilmestyi, että hän tekisi tyhjäksi perkeleen teot. Saarn.7:21 Sillä ei ole maan päällä ihmistä niin vanhurskasta, että hän tekisi vain hyvää eikä syntiä tekisi. 2Aikak.6:36 Jos he tekevät syntiä sinua vastaan - sillä ei ole ihmistä, joka ei syntiä tee - ja sinä vihastut heihin ja annat heidät vihollisen valtaan, niin että heidän vangitsiansa vievät heidät vangeiksi kaukaiseen tai läheiseen maahan,

    • Anonyymi

      1Kun.8:46 Jos he tekevät syntiä sinua vastaan - sillä ei ole ihmistä, joka ei syntiä tee - ja sinä vihastut heihin ja annat heidät vihollisten valtaan, niin että heidän vangitsijansa vievät heidät vangeiksi vihollismaahan, kaukaiseen tai läheiseen. Tämäkin Raamatun paikka on tuplana.

    • Anonyymi

      Palstan 'tuomarit' jyrisevät sinulle vastauksiaan ja Raamatun jakeita viskellään kuin miekanpistoja. Raamatun sanalla lyödään kuin vierasta sikaa, mutta vastausta probleemaasi et palstalta saa, sillä ilman Pyhän Hengen innoitusta sanan julistamiset ovat Raamatulla lyömistä.

      Oikean vastauksen asiaasi saat, rukoillessasi vastausta Jeesuksen nimessä Jumalalta ja odottaessasi vastausta kärsivällisesti kaikessa rauhassa.

      Helluntailaiset eivät aivan pääsääntöisesti ala suhteeseen epäuskoisen kanssa. Mutta eivät aivan kaikki helluntailaiset karsasta suhteen luomista epäuskoiseenkaan. Olen meinaan tavannut muutamia helluntailaisia sisaria, jotka ovat solmineet suhteen epäuskoisen luterilaisen kanssa, koska ovat pettyneet helluntailaiseen rakkaudettomuuteen suhteissaan.

      Jotenka rukoile Jumalaa ja odota hänen vastaustaan.

    • Anonyymi

      Menin noin 2 vuosikymmentä sitten naimisiin Helluntailaisen kanssa, kumpikin meistä ollut ns. lapsesta asti uskossa ja kasvanut uskovaisessa kodissa.

      Avioliitto loppui alle 5 vuodessa ex-vaimon petettyä useamman kerran ja lopulta lähdettyä yhden noista miehistä matkaan.

      Onneksi ei ollut lapsia.

      Menin naimisiin toisen kerran, Katolisen kanssan 8 vuotta sitten. Avioliitto jatkuu ja jälkikasvuakin on. En liittynyt katoliseen kirkkoon (sitä ei edes kysytty tai edellytetty), häät olivat sinänsä mielenkiintoiset että se oli virallisesti siviili-tilaisuus (juristin ja lähipiirin läsnäollessa) mutta avioliittoon siunasi "epävirallisesti" Adventistipastori.

      Nykyisen vaimon perheessä on myös Adventisteja ja heidän pastorinsa oli perhetuttuna yksi häävieraista.

      Ei kannata katsoa kirkkokuntaa liian tarkasti, sydämen tila ratkaisee.

      • Anonyymi

        Kun kaksi ateistia menee naimisiin niin silloin perheessä ei puhuta jumalista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun kaksi ateistia menee naimisiin niin silloin perheessä ei puhuta jumalista.

        Miten tämä liittyy millään tapaa siihen mitä kirjoitin?

        Meillä tosiaan ei kodissa puhuta "jumalista", mutta Jumalasta kyllä puhutaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun kaksi ateistia menee naimisiin niin silloin perheessä ei puhuta jumalista.

        "jumalista" tai "jumaliste"?


    • Anonyymi

      Ei varmasti eikä olla matkalla taivaaseen !

      mutta lopputilille kyllä ovat menossa.

    • Anonyymi

      Matt.19:28 Niin Jeesus sanoi heille: Totisesti minä sanon teille; siinä uudestisyntymisessä, jolloin Ihmisen Poika istuu kirkkautensa valtaistuimelle, saatte tekin, jotka olette olette minua seuranneet, istua kahdellatoista valtaistuimella ja tuomita Israelin kahtatoista seurakuntaa. Luuk.22:28-30 Mutta te olette pysyneet minun kanssani minun kiusauksissani; ja minä säädin teille, niinkuin minun Iisäni on minulle säätänyt, kuninkaallisen vallan, niin että te satte syödä ja juoda minun pöydässäni minun valtakunnassani ja istua valtaistuimilla ja tuomita Israelin kahtatoista sukukuntaa. Ilm.3:21 Joka voittaa, sen minä annan istua kanssani valtaistuimella, niinkuin minäkin olen voittanut ja istunut Isäni kanssa hanen valtaistuimellensä. Varioseuran Ramatusta. "Siinä uudelleen luomisessa."

    • Anonyymi

      1Kor.6:1-3 Kunika rohkenee kukaan teistä, jolla on riita-asia toisen kanssa, käydä oikeutta väärän edessä? Miksei pyhien edessä? Vai ettekö tiedä, että pyhät tulevt maailman tuomitsemaan? Ja jos te tuomitsette maailman, niin ettekö kelpaa ratkaisemaan aivan vähäpätöisiä asioita? Ettkö tiedä, että me tulemme tuomitsemaan enkeleitä, emmekö sitten maallisia asioita?

    • Anonyymi

      Ei uskonasioiden pidä antaa mitenkään määrittää oikeaa elämää. Uskonto on kohtuuton rasite parisuhteelle ja perheelle.

      Sadut satuina ja tosiasiat tämmöisinä.

      • Anonyymi

        Uskonto on perusta onnelliselle ja tasapainoiselle elämälle.

        Parisuhdeväkivalta- ja erotilastoista voi käydä katsomassa mitenkä elämä ilman Jumalaa toimii.

        Se kun pääsääntöisesti ei toimi.

        Ja mitä seuraa kun lapset kasvaa rikkinäisissä kodeissa, heistä tulee rikkinäisiä aikuisia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Uskonto on perusta onnelliselle ja tasapainoiselle elämälle.

        Parisuhdeväkivalta- ja erotilastoista voi käydä katsomassa mitenkä elämä ilman Jumalaa toimii.

        Se kun pääsääntöisesti ei toimi.

        Ja mitä seuraa kun lapset kasvaa rikkinäisissä kodeissa, heistä tulee rikkinäisiä aikuisia.

        Usein vielä uskovaisista kodeista tulee uskonnollisesti manipuloituja lapsia. Kovin heikot evääät elämään tosiasioiden kieltämisestä.


    • Anonyymi

      Suosittelen helluntailaissosialismia ensin. Testatkaa sillä.

    • Anonyymi

      Uskovaista kannattaa varoa kuin ruttotautista. Harva siitä kokonaan parantuu. Usein se on pahempaa todellisuuspakoa kuin viina tai huumeet joista sentään voi päästä irti.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Välit poikki aikuisen lapsen perheen kanssa.

      He suuttuivat kun kuulivat ettemme puolisoni kanssa ota rokotetta. Emme todennäköisesti saa tavata enään lapsen lapsiamme, emmekä saa heitä yökylään k
      Maailman menoa
      592
      13798
    2. Yllätys-sexy! Sanna Ukkola poseeraa korsettitopissa nuoruuskuvassa: "Housut jalassa, kerrankin"

      Sanna Ukkola on totuttu näkemään aina hyvin asialinjalla. Nyt hän todellakin yllättää. UUH, aika hot! https://www.suomi24.fi/viihde/yllatys-sexy-bb-sa
      Kotimaiset julkkisjuorut
      72
      13031
    3. Eronnut Kirsi Alm-Siira vitsailee "jäätävistä silmäpusseista" - Yöllinen valvottaja on tässä!

      OMG, nyt on kyllä söpö yöllinen valvottaja. Kummatkin on kyllä aikamoisia nappisilmiä täytyy sanoa: https://www.suomi24.fi/viihde/eronnut-kirsi-alm-si
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      3758
    Aihe