Suomen mukanaolon hinta salainen

Anonyymi

Myös Suomi on osallistunut Afganistan-operaatioihin Nato-joukkojen rinnalla.
Yhdysvaltain historian pisin sota on jättänyt jälkeensä paljon kuolleita sotilaita ja siviilejä.
Sotimisen hinta on ollut rahassa mitattuna valtava. Yhdysvallat on käyttänyt taisteluihin yhteensä noin tuhat miljardia dollaria.
Suomen maksamaa NATO operaation hintaa ei ilmoiteta . Tuskin se kuitenkaan kovin kummoinen on, etteikö suomi voisi leikkiä isojen poikien kanssa samalla hiekkalaatikolla. Voi että harmi kun kaikki suomen puolustusta tukeva loppuu. Alkaisi nyt jossakinpäin maailmaa seuraava Yhdysvaltojen johtama NATO operaatio että tiototaitomme sotimisesta ei pääsisi ruostumaan. Muutama suomalainen voidaan aina uhrata Naton hengessä. Sankareiden omaiset saavat olla ylpeitä kun ovat saaneet luovuttaa omaisessa , näin uljaan asian kuin NATO.

3

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Paljonko Suomen Nato veteraaneissa on Suomeen paluun jälkeen tuomittuja väkivaltarikollisia? Entä moniko elelee MT-lääkkeiden varassa post-traumaattisten jutskien takia, Afganistanin kokemusten murentamina ihmispaskoina?

   Sisukas Taliban ei ole kohdellut hyökkääjää hellästi.

   • Anonyymi

    Tämä jälkiseurausten hoito ei ole ilmaista. Se vaatii ihmisuhreja Suomessakin sitä kautta, että traumatisoituneet ja tapppamiseen opetetut ja tottuneet veteraanit tarttuvat aseisiin mitättömänkin asian voitokseen ratkaisemiseksi. Ihmishenki ei ole noille tappajille paskankaan arvoinen.


   • Anonyymi

    Lähtissä sotimaan tai turvaamaan kriisialueelle pitää ymmärtää riskit.Uskonto joka on ottanut vallan ihmisestä voi johtaa heidän voittamattomuuteen tai tuhoutumiseen.Jos maa on kokonaisuudessaa samassa uskossa,niin on mahdoton saada selville missä kulkee kaikki kiihkouskoivaiset ns.maltillisten joukossa?Afganistan on ollut suomelle rahallisesti mitään tuottamaton,siis rahalle ei vastinetta rauhan palauttamisen muodossa?


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Eronnut Kirsi Alm-Siira vitsailee "jäätävistä silmäpusseista" - Yöllinen valvottaja on tässä!

   OMG, nyt on kyllä söpö yöllinen valvottaja. Kummatkin on kyllä aikamoisia nappisilmiä täytyy sanoa: https://www.suomi24.fi/viihde/eronnut-kirsi-alm-si
   Kotimaiset julkkisjuorut
   26
   4440
  Aihe